Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Sajt je sve gori i gori, placene iskacuce reklame su ok, ali ne na jednoj stranici da mi izadju 10. Vise je reklama nego predmeta.
2021 12 09
Filter za boju u ciljanoj pretrazi: Pri odabranoj boji, pored predmeta te boje, filter propušta i sve artikle iz date kategorije, koji nemaju odabranu boju, pri postavljanju predmeta.
2021 12 26
Sajt nije optimizovan za pristup sa mobilnog telefona.
2022 02 18
Ne stižu mi mejlovi kada mi stigne poruka od neke članice, to mi se desava danas tokom celog dana....molim pomoć
2022 03 09
> andjelicaa999: > Ne stižu mi mejlovi kada mi stigne poruka od neke članice, to mi se desava danas tokom celog dana....molim pomoć Takodje.
2022 03 09
sajt opet baguje, posle ovoliko godina u 2023 nije optimizovan kad se koristi sa mobilnog...ne znam u cemu je problem i zbog cega godinama vec necete da angazujete programere da to rese :@
2023 05 21
Da li jos neko ne moze da oznaci da zeli da kupi niti da stavi u listu omiljenu kao ni da pogleda ostatak slika samo prvu?
2023 05 22
> bikili89: > Da li jos neko ne moze da oznaci da zeli da kupi niti da stavi u listu omiljenu kao ni da pogleda ostatak slika samo prvu? Isto i meni. Doduse uspela sam sa onog kao grupnog prikaza, kad je vise predmeta, bilo na pocetnoj ili na profilu druge clanice, da onda na onaj maloj fotki kliknem omiljeno ili da zelim da kupim, pa to radi. Ali ono kad udjem u stranicu samog predmeta tu nista ne mogu, ni zelim ovo, ni da vrtim ostale fotke, ni da ih uvelica... Valjda ce da rese to..
2023 05 22
> AxiDJT: > > bikili89: > > Da li jos neko ne moze da oznaci da zeli da kupi niti da stavi u listu omiljenu kao ni da pogleda ostatak slika samo prvu? > Isto i meni. Doduse uspela sam sa onog kao grupnog prikaza, kad je vise predmeta, bilo na pocetnoj ili na profilu druge clanice, da onda na onaj maloj fotki kliknem omiljeno ili da zelim da kupim, pa to radi. Ali ono kad udjem u stranicu samog predmeta tu nista ne mogu, ni zelim ovo, ni da vrtim ostale fotke, ni da ih uvelica... Valjda ce da rese to.. I meni sve isto tako..ne mogu da kliknem na zelim ovo niti da dodam u omiljeno nit da vidim sve slike🤔
2023 05 23
Postovanje! Potencijalni kupci mi se zale da ne mogu da posalju poruke u vezi krpica i ne mogu da stave u omiljene predmete.. Proble je vec nekoliko dana.molim pomoc :D
2023 05 25
Dugme za dodavanje/uklanjanje iz wishliste mi ne radi vec 2 dana, kao ni dugme "odgovori"! Sajt je katastrofa na mobilnom.
2023 05 25
OK sto brisete stare postavke,ali zaasto brisete oglase sto su juce postavljeni?!1
2023 08 29
Slike u porukama nisu skalirane na širinu ekrana na mobilnoj verziji. Takođe - količina reklama koja bude na jednoj stranici je imbecilna. Jel moguće da mora reklama pre i posle svakog dugmeta? Sajt nekako što više prolazi vreme - sve je gori. Razumem finansiranje od reklama, ali hajde da to bude umereno i da ne ometa funkcionalnost samog sajta.
2023 11 15
Zasto u razgovorima nema vise obavestenja za svidjanje nekog predmeta ili neko pitanje u vezi predmeta stalno moram da proveravam.
2024 01 14
Da li jos neko ima problema sa postavljanjem novih artikala?
2024 02 23