Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Ne mogu da udjem u svoj inbox,da procitam poruke.Sta se desava?
2021 01 25
Ne mogu da postavljam nove predmete na prodaju ni preko mobilnog ni preko laptopa. Kako da rešim taj problem?
2021 01 29
Mogu da stavim samo odredjen broj predmeta i onda totalna blokada. Ne znam sta se desava vise. Da li ima neko sličnih problema?
2021 02 01
Vec nekoliko dana mi brisete ceo garderober, ne razumem u cemu je problem. Slike su sve moje ni jedna nije sa neta skinuta, svaki komad sam sama uslikala i opis sama napaisala. Sta se desava? I zasto brisete oglase ??? Hvala unapred
2021 02 09
> tatjanapp: > Već nekoliko dana ne mogu da rotiram fotografije, sve su mi naopačke :/ kad udjem da izmenim, uopšte ne prihvata izmenu. Isto tako ne mogu da obrišem neke predmete isto!
2021 03 18
Ni ja ne mogu redovno da postavim slike,niti prihvata da ih izrotiram i sacuvam. Plus tek danas mi stize na mail da imam poruku od pre 4 dana, cak i kad udjem na sajt u razgovorima ne vidim poruke iako ih ima. Imala sam situaciju da mi devojka ne veruje kad joj objasnim da nisam videla poruke.
2021 03 25
Takodje.. Ne mogu da postavim predmet. Isto nemam poruke, članica mi je poslala još jednu poruku gde mi je napisala da mi se drugi put javlja i da je zainteresovana... Meni ta prva poruka uopšte ne stiže...
2021 03 27
Pozdrav, danas uopste nisam mogla da stavim slike novih proizvoda na sajt, u cemu je problem i kada ce biti to reseno?
2021 03 27
Ne mogu da postavim fotografije. Hvala.
2021 03 28
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Ja ne mogu već dva dana da ubacujem slike ,nijednu neće da mi očita
2021 03 28
> Biljana555: > Pozdrav, danas uopste nisam mogla da stavim slike novih proizvoda na sajt, u cemu je problem i kada ce biti to reseno? Ni ja već dva dana ne mogu da ubacim slike
2021 03 28
Ja imam problem da ne mogu da objavim predmet za prodaju.Prosto kao da slika ne zeli da mi se ucita kada dodajem, a nije problem u velicini slike jer sam bas obratila paznju.Mislila sam da ce da se resi, medjutim evo danas ceo dan nista.
2021 03 28
> Mojekrpice94: > > Biljana555: > > Pozdrav, danas uopste nisam mogla da stavim slike novih proizvoda na sajt, u cemu je problem i kada ce biti to reseno? > Ni ja već dva dana ne mogu da ubacim slike Takodje!!!
2021 03 28
istoo
2021 03 29
Ne mogu tri dana da postavim novi predmet,fotke mi se ne uklapaju. Pomoc!
2021 03 30