Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Pozdrav svima, STRAVICAN bug se dogodio. Usla sam na mojekrpice.rs sa mislju da sam ulogovana na svoj profil, medjutim ja sam bila ulogovana na neki profil duska2, sto je najgore jos neko je bio ulogovan na isti profil!! Kada sam se izlogovala i ulogovala na svoj profil, sve je bilo ok. Izgleda da su vam se u backendu zamenile sesije, sto je ogroman security breach. Zelim samo da skrenem paznju na to!!
2020 06 02
Bilo bi dobro da ne moram ulaziti u poruke svaki put i proveravati, već da imam neko obaveštenje i da to vidim čim udjem na sajt📍❗️
2020 06 02
Ne mogu da obrisem artikle sa profila
2020 06 03
Zelim da javno pohvalim administratora ovde,do sada mi je dva puta izasao u susret .Prvi put je problem bio resen u roku od jednog dana,sada je malo potrajalo ali je reseno sve i negativna ocena od prevaranta je uklonjena . Hvala .
2020 06 22
Ne znam šta se dešava sa slikama, okačim i posle par minuta budu izbrisane :/ Takođe ne mogu da ih rotiram a nekad je dovoljno da kliknem na sliku i sama se izbriše, nema veze sa mojim telefonom. Postalo je frustrirajuće jer sam 10x okačila slike i bile su izbrisane
2020 06 27
Pozdrav. Meni su se cak I oglasi obrisali. Vise od 100 komada. Zatim sam pocela ponovo da ih postavljam I dosla do nekih 20, I opet su mi se obrisali. Ne razumem...
2020 06 29
Molim vas za pomoc! Zaboravila sam lozinku i ulogovana sam na telefonu. Preko kompjutera ne mogu da se ulogujem ja ostavljam mejl na koji je moj profil prijavljen i sajt mi kaze da nema profila sa tim mejlom! O cemu se radi? Sta da radim? Ako ne mogu da povratim sifru onda zelim da mi admin izbrise profil i otvoricu novi. Ja na sajtu ni ne vidim opciju da izbrisem svoj profil!
2020 07 04
Poštovani, Da li neko zna zašto ne mogu da označim polje ,omiljeno, niti da uđem u polje ,želim ovo,? Šta je razlog? Da li se nekom ovo dešavalo? Unapred hvala! Pozdrav!
2020 07 09
Dobar dan, da li neko zna zasto ne mogu da okacim predmete? Hvala.
2020 07 10
poštovanje, da li neko zna zašto ne mogu da se okače oglasi? pozz
2020 07 10
Ni ja ne mogu postaviti predmet...
2020 07 10
Da li neko zna zbog cega se ne ucitavaju slike i ne mogu da postavim predmet?Pomoc!!!
2020 07 10
Imam isti problem Ne mogu slike da postavim
2020 07 11
Slike se ne učitavaju..
2020 07 11
Ne mogu da pregledam fotografije, osim one koja se prvo vidi. Isto važi i za moje fotke, što mi je važnije,koje bih da skinem , neću fotografisati isti predmet za svaki sajt
2020 07 27