Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Takođe, neće da mi učita ni jednu sliku... Odustajem od postavljanja dok se problem ne reši...
2021 03 31
Da li se zna kada ce problem sa ucitavanjem fotografija biti resen ? Hvala!
2021 04 05
Nikako oglas ne mogu da postavim, niti sa, niti bez slike😔
2021 04 05
> AnjaAnja10: > Ja imam problem da ne mogu da objavim predmet za prodaju.Prosto kao da slika ne zeli da mi se ucita kada dodajem, a nije problem u velicini slike jer sam bas obratila paznju.Mislila sam da ce da se resi, medjutim evo danas ceo dan nista. Očigledno duže traje ovaj problem. Ja sam danas u više navrata probala i ništa
2021 04 05
ne mogu da ubacim nove slike predmeta već danima pokušavam
2021 04 06
Ne može se promeniti cena pri editovanju oglasa.
2021 04 12
Poslednjih par nedelja mi ne stižu obaveštenja o novim razgovorima na potvrđenu mail adresu.
2021 04 13
Već nekoliko dana je otežana prijava sa kompjutera, non stop prijavljuje "Bad authenticity token" (i nakon više rifreša), moram da lutam po platformi, da na primer uđem na nečiji profil ili Usluge ili Forum ili bilo šta da bih se konačno ulogovala iz više pokušaja.
2021 05 26
Meni kad prijavi Bad authenticity token, ja se vratim unazad, odem na "registracija" i tu umesto toga odaberem login
2021 06 08
> srebrna: > Već nekoliko dana je otežana prijava sa kompjutera, non stop prijavljuje "Bad authenticity token" (i nakon više rifreša), moram da lutam po platformi, da na primer uđem na nečiji profil ili Usluge ili Forum ili bilo šta da bih se konačno ulogovala iz više pokušaja. Isto i meni izlazi. Samo sa stranice hoce, a kad kliknem ono gore nece. Jos sam bila ubedjena prvo da pogresno kucam sifru.
2021 06 18
meni se poremetio prikaz sajta, ne znam da li je do mene ili trenutno neka greska, od juce nista ne vidim kako treba, sve je polovicno. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e28c0b3eae977b5f4388571210e8387f.jpg)
2021 06 22
ovako, u padajućem meniju KATEGORIJE mogu da vidim samo DOM i KUĆNI LJUBIMCI, praktično mi je onemogućena pretraga. sve ostale stavke u svim ostalim padajućim menijima vidim. rekla bih da nije do mene.
2021 09 25
Obrisana mi je vecina predmeta sa profila, vec drugi put, pri tom provereno znam da nisam krsila nijedno pravilo?
2021 10 05
Na listanje stranica stalno daje Bad Getaway Error. Također, prilikom postavljanja predmeta ne učita sve slike. Pojedini predmeti su mi obrisani, iako ne znam zbog čega. Nisam dugo aktivna kao prodavac, mnogo duže sam kupac, ne verujem da sam krsila pravila.
2021 10 20
Ako moze da se objasni zasto moram da se logujem po 10x zbog greske koja se non stop javlja. Hvala ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/60cd00bd920ab96b30a8b392e53302e0.jpg)
2021 10 23