Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

🙈
2019 07 01
Problem sa postavljanjem novih artikala, ubacim slike i sve potrebno popunim i nece da objavi artikal krajnjim pritiskom. To traje vec desetak sati.. Pomoc?
2019 07 17
Ne mogu da postavim nove predmete i sve sto kliknem izbacuje ili error ili page not foud ili 502 problem.
2019 07 17
Ne mogu da otvorim razgovore i na nekim artiklima ne mogu da vidim slike :)
2019 07 23
Da li ovde ima neki admin i sta je ovo? Kome mogu da se obratim? Zanima me moja sigurnost i kome da prijavim prevaru? Da li neko ima ovde i da li neko moze da mi odgovori?
2019 08 31
ne mogu da uploadujem slike, čak sam im i smanjila veličinu, kao što piše u delu za postavljanje novih artikala, do 2mb, iako nije bio problem do skora da i slike sa i preko 3mb postavim. ne d uspela sam KAO dva slike za jedan oglas da uploaduje, a kad sam ušla na svoj profil, slika se ne može videti?! o čemu se radi, i da li još neko ima problem sa postavljanjem slika?
2019 09 02
Ne vidim slike na artiklima uopste od jutros.
2019 09 02
Stavlajm nove artikle i postavi mi normalno,ali nema slike.
2019 09 02
Dobar dan. Takodje ne mogu da postavim ni jednu sliku....vrti fotografije do u beskraj i nista
2019 09 02
Cao, ja imam da dodam par stvari oko sajta, prvo to što se ne vide slike novih proizvoda, drugo, a ovo mi je odavno problem, ne mogu da se ulogujem direktno preko FB nego moram recimo da lajkujem predmet i onda kad mi ponudi da se logujem biram FB, ono standardno log in mi ne radi.. Takodje po pitanju dizajna, sajt nije skroz optimizovan za mobilni telefon tj širina je veća od ekrana pa se stalno skroluje levo desno.. Inace jako volim mk i skrećem pažnju iz najbolje namere. Pozdrav svima
2019 09 02
> Tamarita22: > Dobar dan. > Takodje ne mogu da postavim ni jednu sliku....vrti fotografije do u beskraj i nista Isti problem 🤷
2019 09 02
Cao, ne mogu da dodam slike na sajt, uopste se ne vide. Ne mogu ni da posaljem slike preko poruke u inboxu. Pozdrav svima
2019 09 02
Pozdrav :) Takodje isti problem vec nekoliko dana... :(
2019 09 03
nema fotografija..:(
2019 09 03
Novi dizajn mi se uopšte ne sviđa.. osim svega gore navedenog , i u svakoj temi se preklapaju imena članica i komentar . : /
2019 09 05
1 2 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 112