Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje ne odgovaraju na poruke

Jel zna neko dal moze da se nesto nasteluje da kada neko posalje poruku moze da zvoni? Mislim kao kada ti neko posalje na mesinger poruku, ja nemam vremena da stalno ulazim na svoj profil i kada udjem kasno vidim poruku i kada odgovorim nekome on vise ne odgovara... Na profilu sam navela da mogu svi da mi se obrate putem vibera, mislim kada se nekom salje paket dobijes njegov broj telefona pa ne razumem sto se ustručavaju da pisu na viber?! A osim toga postoji na viberu opcija " blokiraj " pa i ako mislis da ce neko posle da te smara blokiras ako ti stvar ne odgovara prilikom slanja dodatnih informacija... Onda se i zale sto im ne odgovaras na poruke... Ja stvarno imam mnogo obaveza i ne stizem da buljim u telefon i da svakih dva minuta ulazim u poruke. Pa me cisto zanima jel ima neka opcija da se nasteluje da zvoni kada stigne poruka? A i iskreno kada mi u 01:30 nocu ili u 2:00 stigne poruka ja tad spavam i samo mogu ujutru da odgovorim tada cak i da mi topovi pucaju nebi me probudili 😄😄
2021 09 27
Nije mi jasno zašto pojedine članice neće da odgovore na poruku. Dakle, naglašavam da neće, ne i da ne mogu. Vidim da su se ulogovale par minuta nakon moje poruke, a moja poruka se odnosi na kupovinu njihovog proizvoda. Jednoj članici sam pre mesec dana poslala poruku, vidim da duže nije ulazila na sajt. Pomislila sam da je bila u gužvi, neki razlog da ima. Međutim, kako je opet bila onlajn, pitam je opet za istu stvar i nem odgovora. Ovakvim članicama bih uskratila pravo članstva na sajtu. Možda ne odgovorim u sekundi, ali uvek svakog ispoštujem i odgovorim.
2021 10 15
Ja imam slican problem sa clanicom koja ima preko 1000 pozitivnih utisaka i prodaje ne bas tako jeftine stvari. Javila sam se vrlo brzo nakon sto je postavila predmet (cizme kojima je cena bila gotovo 9000). Zainteresovana za kupovinu sa sve spremnim novcem da uplatim. Trazila sam samo jednu dodatnu sliku djonova sa donje strane. Odgovor nikad nisam dobila a predmet oznacen kao prodat. Juce sam se javila sa upitom da mi posalje mere ranca koji je oko 100eur opet spremna da kupim samo ako mi velicina odgovara no odgovora opet nema nikako. Stvari se postavljaju profil se koristi ali ona ne odgovara. Sramno ponasanje za nekog ko na profilu prodaje stvari koje kostaju i po nekoliko stotina eura. A toliko pozitivnih utisaka svi odusevljeni devojka ljubazna,azurna…a eto meni ni da odgovori i to na kulturnu komunikaciju evo vec drugi put. Mozda ne voli sutlijas 🤪
2021 10 18
Javila sam se članici u želji da kupim dva njena predmeta, već drugi put joj se obraćam jer hajde vodim se time možda nije videla poruku, međutim članica ne želi da proda svoje stvari očigledno pošto na poruke ne odgovara. Ne razumem takve članice i zbog čega su uopšte na ovom sajtu.
2021 10 18
> LadyyS: > Javila sam se članici u želji da kupim dva njena predmeta, već drugi put joj se obraćam jer hajde vodim se time možda nije videla poruku, međutim članica ne želi da proda svoje stvari očigledno pošto na poruke ne odgovara. > Ne razumem takve članice i zbog čega su uopšte na ovom sajtu. Imam isti problem. Ja razumem da ne zele da obrisu predmet jer mozda stoji samo za reklamu profila. Razumecu sve, ali samo da kazu ne zelim da prodam ili je prodato ili jednostavno ne zelim da saradjujem sa vama. Hvala i dovidjenja, ovako sve se nadam, javice se..
2021 10 21
Desilo mi se vise pita i jeste bezveze, ali isto tako sam i ja par puta to uradila skroz nenamerno. Nije da se branim ( ali se branim :D), sestra udje na profil da nesto kupi, otvori sve poruke, zaboravi da mi kaze da je neka upucena meni. Ili procitam, upadnem u guzvu sa detetom/poslom/ sada a trudnocom, ne stigne da odgovorim, a ostanem ulogovana i sajt to registruje kao da sam se logovala i kasnije. A Boga mi, desilo se i da procitam i zaboravim jer sam polupana, pa se setim posle 5 dana ili ako mi taj neko ponovo posalje poruku.
2021 10 22
Meni se desilo da pitam za mere,nema odgovora.Onda pitam da li je dostupna stvar,jeste.Pa trazim podatke za uplatu i nista.U pitanju je stvar od preko 200eura, deset dana cekam odgovor.Ne znam,moguce da ima nekih problema,ja sam se i mrtva bolesna ulogovala da bar odgovorim na poruke.
2021 10 31
> LelaHNikoloski: > Meni se desilo da pitam za mere,nema odgovora.Onda pitam da li je dostupna stvar,jeste.Pa trazim podatke za uplatu i nista.U pitanju je stvar od preko 200eura, deset dana cekam odgovor.Ne znam,moguce da ima nekih problema,ja sam se i mrtva bolesna ulogovala da bar odgovorim na poruke. Batali, ne kupuj. Prodavac nije odgovaran, zasto bi ti jurila prodavca, valjda je u njegovom interesu da stvar proda? Imam ja isto primera gde su me vozali, nisu odgovarali, a poslednji primer je clanica koja i ovde ima profil na krpicama. Pitam je na Limundu da mi posalje dodatne slike za jedan predmet, jer mi nije bila najjasnija boja, da li je siva, da li je braon, da li je izmedju (bitno mi je zbog uklopivosti) i ona mi kaze da joj posaljem email. Posaljem joj email da mi prosledi slike i nista, javim joj se opet posle nekog vremena i ponovim email misleci sta znam, mozda nisam poslala prvi put poruku ili je ona nije dobila. Ma kakvi, mislis da je poslala nesto? Apsolutno ni da bekne, na kraju je stvar prodala za 1500 manje od pocetne cene koju sam ja bila spremna da platim samo da je ona bila spremna da posalje slike. Ne znam sta zamisljaju prodavci, da ce kupac da ih moli, juri ili im ostavlja pare a oni ne mogu da se udostoje dodatnu sliku da posalju.
2021 10 31
Pa bas bez veze,imala sam i ranije ovakve situacije,nisam ni smarala ,jer inace ne trazim nista ,ako mi se nesto svidi kupujem.Nekad se zeznem,ali ...
2021 11 01
Ja cesto trazim dodatne slike ili dimenzije cisto da budem sigurna da je to sto kupujem to, a i na profilima im cesto pise da ne primaju reklamacije i da pitamo/trazimo sve pre kupovine, sto ja i uradim. Traze ti telefon, email kao da proslede i posle toga apsolutno nista, niti posalju, niti kazu da ih mrzi ili da nece, samo dobijes jednu apsolutnu tisinu ili zamajavanje kao sto je mene jedna vozala nedeljama, bilo je daj broj da saljem, pa daj ovo pa daj ono, pa sad cu, pa umrla mi mama (i to je slagala sacuvaj Boze).... ovde sam se svega nacitala, sto tudjih iskustava sto moje licno i mogu samo da ti kazem da prodavca nikada nemoj da juris i insistiras, jer on da ima dobru volju i zelju stvar da proda odgovarao bi na poruke potencijalnih kupaca. To sto ne odgovara je odraz nekulture i neodgovornosti i takve saradnje su najcesce lose i mucne zbog natezanja pre a ako sa predmetom nesto ne daj Boze nije dobro onda bi se natezala jos vise nakon. Samo ih ignorisi jer drugo nista ne zasluzuju, a posebno ne da im stavis pare u dzep.
2021 11 01
Dve poruke sam poslala ženici za neku haljinu, od nje ni "MU" 😲 Šta je problem, jel joj cilj da proda ili šta, da li se ne vide poruke?
2021 11 08
> Sonja43: > Jel zna neko dal moze da se nesto nasteluje da kada neko posalje poruku moze da zvoni? Mislim kao kada ti neko posalje na mesinger poruku, ja nemam vremena da stalno ulazim na svoj profil i kada udjem kasno vidim poruku i kada odgovorim nekome on vise ne odgovara... Na profilu sam navela da mogu svi da mi se obrate putem vibera, mislim kada se nekom salje paket dobijes njegov broj telefona pa ne razumem sto se ustručavaju da pisu na viber?! A osim toga postoji na viberu opcija " blokiraj " pa i ako mislis da ce neko posle da te smara blokiras ako ti stvar ne odgovara prilikom slanja dodatnih informacija... Onda se i zale sto im ne odgovaras na poruke... Ja stvarno imam mnogo obaveza i ne stizem da buljim u telefon i da svakih dva minuta ulazim u poruke. Pa me cisto zanima jel ima neka opcija da se nasteluje da zvoni kada stigne poruka? A i iskreno kada mi u 01:30 nocu ili u 2:00 stigne poruka ja tad spavam i samo mogu ujutru da odgovorim tada cak i da mi topovi pucaju nebi me probudili 😄😄 Kada vam neko posalje poruku na sajtu MK,automatski vam stize poruka na mail da je pristigla poruka.Udjete na sajt,otvorite i procitate.Ne moramo stalno da budemo ovde prisutne i proveravamo sanduce.Mada po mom misljenju,,bilo bi mnogo lakse da postoji neko zvonce ili slicno,sajt glavi,trebalo bi da se malo preuredi. Pozdrav od mene 🙂
2021 11 10
Ne znam,ja se natežem sa ovom oko 3 nedelje,jednom odgovori,pa je onda nema,a vidim da se ulogovala.Očigledno joj nije cilj da proda,jer stvarno ne znam šta bi bilo drugo.
2021 11 11
Ja pitala za mere farmerki, kaže imaš na sajtu! A na sajtu je okvirno, pritom nema dužine farke itd Tako da nekad je bolje i da ne odgovore🤣
2021 11 16
Postoji jedna clanica koja ima preko 80 pozitivnih ocena ali to izgleda ne znaci mnogo. Devojka mi je slala poruke za vise mojih predmeta, trazeci nizu cenu. Ja sam joj na sve poruke uredno odgovorila a ona se meni nakon toga nije uopste javila, ni za jedan predmet. Da li je to vama u redu? Meni je nekako normalno da neko odgovori bar sa "ok" ako ne moze kulturnije da se zahvali za moj odgovor i kaze da mu ipak ne odgovara moja cena. Necu imenovati clanicu, neka se sama pronadje, verujem da nema mnogo tako nekulturnih i neposlovnih ljudi.
2021 12 14
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 25