Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje ne odgovaraju na poruke

Katastrofa i bahatost
2021 12 15
Postoji jedna clanica koja mi pise vise puta u razmaku od godinu dana, raspituje se za xy stvari, ja joj merim predmete, svaki put pita gde i kako moze licno preuzimanje, svaki put joj odgovorim i sve dobijam neke pasivno agresivne odgovore. Onda pita za smanjenje cene za vec maksimalno snizene stvari. S obzirom koliko mi se nekulturno obraca i samo mi gubi vreme, necu joj vise odgovarati ;)
2021 12 23
Ovde prvi admini ne odgovaraju na poruke, tako da ništa čudno.
2021 12 30
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a2bba9031ab1b3079231f0c5e3d028da.jpg) Katastrofa, clanica ne odgovara na poruke nigde. "Prodaje predmete" sa profila, a zapravo ne odgovara ni na jednu poruku, bezobrazluk.
2022 03 10
> kristina77559: > ja svaki put ali bukvalno svaki put kad sam nekom nesto merila nije kupio niti se zahvalio niti odgovorio bilo sta, a kad odmah kupe bez 100000 pitanja uvek su bili zadovoljni, eto sa moje strane sto se ne odgovara na sve, iskreno me mrzi da merim nesto za 500,600 ili 700 dinara da na kraju ne bi kupio niti odgovorio Ovo je baš česta pojava i pravilo. I mene mrzi da merim, ali uredno izmerim jer volim da dam ljudima tačnu informaciju kad traže, iako uglavnom ti što traže da im premeriš, snimiš video, lupom zumiraš, spustiš max. cenu - uglavnom ne umeju ni da se zahvale, a ni ne kupe vrlo često. Mnogo je ljudi, nismo svi isti. 🤔
2022 03 12
Zelim se zahvaliti ženi koja mi vratila muža sve pohvale za nju evo broj telefona akom nekom treba viber ili whatsapp radi lakse komunikacije +385924125816
2022 03 14
^ sta je ovo? Admini mozda da reaguju?
2022 03 17
Šta je ovo, skidanje crne magije sa muževa?
2022 03 17
Imam pitanje. Šta radite kada kliknete na "kupi", a odgovor ne dobijete danima? Nije da su mi stvari koje želim da kupim hitne, ali ne želim ni da čekam da mi se odgovori duže od 48 sati. Pritom vidim da su se prodavci logovali pre - 2 sata, 3 sata, 5 minuta .... U suštini, šta da radim?
2022 03 18
Često odgovori sa ovog sajta udu u spam. Meni se dešavalo više puta.Dok nisam slučajno ukapirala i naravno odgovore videla sa zakašnjenjem Zato češće pogledajte neželjene poruke.
2022 03 22
Cao svima, evo dva slucaja koja su se kod mene desila u nedelju dana zbog cega sam odlucila da promenim uslove prodaje. Sa devojkom sam se dopisivala, sve dogovorile i trazila je podatke za uplatu. Ja poslala broj racuna i oznacila da je proizvod prodat. Pet dana nakon te poruke ja vidim nije uplatila, ne javlja se. Posaljem poruku da li idalje zeli i ona mi napise da je mislila da sam nekom drugom prodala i porucila je druge. Na moju poruku gde sam joj lepo odgovorila da cim neko zatrazi racun za uplatu oznacavam proizvod kao prodat, ona vise nikada nije odgivorila. Steta sto nemamo opciju da neke clanove blokiramo. Druga situacija jos gora. Krajem februara devojka rezervise haljinu, zeli licno preuzimanje u Bgu. Inace sam trenutno u Nisu ali posto cesto dlazim u Bg stalnim kupcima sam omogucila da preuzmu i tamo. Kad sam vec imala neke porudzbine za licno preuzimanje ajde rekoh i njoj moze ali javicu tacan dan kad idem. 3 marta sam odnela haljinu. Dan pre polaska, obavestila sam je da dolazim i dala lokaciju preuzimanja, sve super, moze dogovorile se. Sutradan se na telefon javila potpuno zbunjena i odmah rekla kao ja danas ne mogu, da li mozete da ostavite negde da preuznem za vikend. Rekoh ajde imam dve opcije. Na kraju ostavim u centru da njoj bude lakse. Devojka je toliko bezobrazna bila da sr ni jednog trenutka nije javila da ne moze preuzeti. 10. marta slucajno saznajem da paket nije preuzet, zovem je sa drugog broja i ona se odmah javlja. Kada je shvatila da sam ja, pocela je sa izgovorima da je cerka porucila haljinu, da ona ni sutra ni prekosutra nikako nr moze da je preuzme ali pitace cerku kad ona moze pa ce javiti. Pritom sve vreme drska i neprijatna u razgovoru. Haljina je 15. marta meni vracena, ali bas sam htela sacekati da vidim dokle ide bezobrazluk i bahatost. Naravno na poruke vise ne odgovara. I posle devojke pitaju da li moze licno preuzimanje...
2022 03 24
Ja ne razumem deo gde ste rekli ostavili ste haljinu u centru. Kome, kako? Gde se to ostavlja pa slucajno saznaje da taj neko nije preuzeo? Licno preuzimanje u teoriji je super opcija, ali u praksi ume da bude teska gnjavaza. Ranije dok sam ih radila retko kada su bila odradjena u dogovoreno vreme, cesto se cekalo i pomeralo ili odlagalo. Par puta se desilo da se osoba koja treba da dodje i preuzme izgubi, zadnji put se to desilo kada je licno preuzimanje bilo dogovoreno sa kupcem ovde na sajtu. Ostavila sam mami stvari i trebalo je samo da sidje i preda (5 minuta do 10 max) medjutim decko od devojke koja je narucila je zalutao tako da je mama morala da pesaci do njega i nazad, i to je potrajalo, napesacila se dobro tamo i nazad i rekla da vise nece to da radi. Od tad sam izbacila to licno preuzimanje osim u slucaju nekih krupnijih stvari i tehnike.
2022 03 24
> Esprit21: > Ja ne razumem deo gde ste rekli ostavili ste haljinu u centru. Kome, kako? Gde se to ostavlja pa slucajno saznaje da taj neko nije preuzeo? > Licno preuzimanje u teoriji je super opcija, ali u praksi ume da bude teska gnjavaza. Ranije dok sam ih radila retko kada su bila odradjena u dogovoreno vreme, cesto se cekalo i pomeralo ili odlagalo. Par puta se desilo da se osoba koja treba da dodje i preuzme izgubi, zadnji put se to desilo kada je licno preuzimanje bilo dogovoreno sa kupcem ovde na sajtu. Ostavila sam mami stvari i trebalo je samo da sidje i preda (5 minuta do 10 max) medjutim decko od devojke koja je narucila je zalutao tako da je mama morala da pesaci do njega i nazad, i to je potrajalo, napesacila se dobro tamo i nazad i rekla da vise nece to da radi. Od tad sam izbacila to licno preuzimanje osim u slucaju nekih krupnijih stvari i tehnike. Ostavila znaci negde kod prijatelja ili rodbine. Jedan lokal drzi drugarica a drugi lokal snajka. Uvek ostavljam jer su one po ceo dan u lokalu ili je uvek neko u lokalu, i time ostavljam prostora da devojke pokupe paket kad god njima odgovara. Problem je ispao sto mi je drugarica dala novac za tu haljinu da ne bi isla do poste ili banke, a onda je bilo sramota da mi kaze da je haljina jos kod nje, da ne bih pomislila da je zbog para. I sve to ne bi bio problem da se makar jednom javila i rekla, ej nemam para za haljinu, mogu li da otkazem. Ili da je rekla ne mogu da odem da preuzmem nemam vremena. Ali uglavnom se bira ona bezobrazna opcija, izbegavanje, ne odgovaranje na poruke, pozive i ako je fb u pitanju onda blokiranje.
2022 03 29
Aha, pa to je dobra opcija da se osvati ako se ima kome ostaviti, ali eto vidite i to je cimanje. Odneti pa ako ne preuzmu ici po to, vracati pare. U teoriji sve super, u praksi uvek neke gnjavaze, znam jer sam i sama radila licna i mali broj je dolazio na vreme. Nego, jel ovo neka epidemija da se na poruke ne odgovara? Ovaj put na drugom sajtu. Hocu nesto da kupim, ali su slike iskljucivo sa neta. U opisu stoji da pitam pre nego sto kupimo, pa tako postavim pitanje clanu da li mi moze poslati slike predmeta uzivo, jer znam da se predmet moze razlikovati uzivo i od onog sto je profesionalno slikano i ne dobijem nikakav odgovor, cak ni negativan..
2022 03 31
Clanica se poslednji put logovala pre 7 dana. mozda ima neke licne obaveze. "Poslednji login pre 7 dana, 13:07"
2022 04 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 25