Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje ne odgovaraju na poruke

Dobar dan svima, zamolio bih za savet vezano za temu. Jel politika ovog sajta da se ne odgovori na kulturno pitanje danima? pitanja postavljam najčešće kad je kupovina obuće ili odeće u pitanju. npr, član stavi da je broj obuće 43 a kada postavim pitanje za mere unutrašnjeg gazišta. ne dobijam odgovor nedeljama a ne danima. Na ovaj sajt sam se učlanio da bih kupovao, a ne prodavao, kao i na Kupujem Prodajem, ovo je moja slika kao i moje pravo ime ali sam zaista razočaran ponašanjem članova koje sam kontaktirao. nekultura je mala reč, ako želite da se bavite prodajom dame i gospodo, ponašanje i kultura pored poznavanja robe moraju da budu na I mestu. Sa druge strane otkud ideja adminima sajta da se dozvoli prodaja bez kontakt telefona? Pa zar smo na nivou Afrike pre 40 godina??? Za kraj, zamolio bih vas da mi napišete kako je moguće da se direktno obratim adminima sajta. Hvala unapred i Veliki pozdrav.
2022 12 28
> Nale12345: > Najgore od svega dok cekas da ti neko odgovori (a on to ne ucini nikada) druge zainteresovane osobe odustanu. Bar pitas da li je osoba jos uvek zainteresovana a ne kao neke, ostavis im kontakt i posle prodaju nekom ko se kasnije javio, jos tebe krive
2022 12 30
> minamalizmaj: > Zdravo svima. Ne znam gde da pisem pa evo ovde cu. > Kupila sam cizme od jedne clanice, uplatila joj na racun, odgovarala je na poruke redovno. > Kada su mi stigle cizme dozivela sam blagi sok. > Slagala je za brend, napisala da su Zara, a nisu, slagala da su nove bez etikete, evidentno je da su nosene i jos ih je spakovala samo u jednu kesu i oblepila tako da su se prelomile i to ne moze da se ispravi sada. Poslala sam joj poruku da mi vrati novac i da cu joj vratiti cizme, ali ona vec 2 dana ne odgovara, a videla sam nekoliko puta da je online. > Da li imate neki savet sta raditi u takvoj situaciji? Da li mogu da pisem adminima i da li mogu da mi pomognu? https://mojekrpice.rs/items/zene/9342302/zara-cizme-39 Obratite se adminima: https://mojekrpice.rs/adminrs-24708 https://mojekrpice.rs/adminmk-248852
2022 12 30
> ninja1104: > Dobar dan svima, zamolio bih za savet vezano za temu. Jel politika ovog sajta da se ne odgovori na kulturno pitanje danima? pitanja postavljam najčešće kad je kupovina obuće ili odeće u pitanju. npr, član stavi da je broj obuće 43 a kada postavim pitanje za mere unutrašnjeg gazišta. ne dobijam odgovor nedeljama a ne danima. Na ovaj sajt sam se učlanio da bih kupovao, a ne prodavao, kao i na Kupujem Prodajem, ovo je moja slika kao i moje pravo ime ali sam zaista razočaran ponašanjem članova koje sam kontaktirao. nekultura je mala reč, ako želite da se bavite prodajom dame i gospodo, ponašanje i kultura pored poznavanja robe moraju da budu na I mestu. Sa druge strane otkud ideja adminima sajta da se dozvoli prodaja bez kontakt telefona? Pa zar smo na nivou Afrike pre 40 godina??? Za kraj, zamolio bih vas da mi napišete kako je moguće da se direktno obratim adminima sajta. Hvala unapred i Veliki pozdrav. Admini sajta: https://mojekrpice.rs/adminrs-24708 https://mojekrpice.rs/adminmk-248852
2022 12 30
> ninja1104: > Dobar dan svima, zamolio bih za savet vezano za temu. Jel politika ovog sajta da se ne odgovori na kulturno pitanje danima? pitanja postavljam najčešće kad je kupovina obuće ili odeće u pitanju. npr, član stavi da je broj obuće 43 a kada postavim pitanje za mere unutrašnjeg gazišta. ne dobijam odgovor nedeljama a ne danima. Na ovaj sajt sam se učlanio da bih kupovao, a ne prodavao, kao i na Kupujem Prodajem, ovo je moja slika kao i moje pravo ime ali sam zaista razočaran ponašanjem članova koje sam kontaktirao. nekultura je mala reč, ako želite da se bavite prodajom dame i gospodo, ponašanje i kultura pored poznavanja robe moraju da budu na I mestu. Sa druge strane otkud ideja adminima sajta da se dozvoli prodaja bez kontakt telefona? Pa zar smo na nivou Afrike pre 40 godina??? Za kraj, zamolio bih vas da mi napišete kako je moguće da se direktno obratim adminima sajta. Hvala unapred i Veliki pozdrav. Meni se na KP npr. redovno desava da ne dobijem odgovor na pitanje. tako da je problem univerzalne prirode.
2022 12 31
bas tako :)
2023 01 06
Zdravo svima. Odnedavno sam članica ovog sajta i tek pre mesec dana sam postavila prvi oglas za prodaju. Javilo mi se 5-6 zainteresovanih devojaka sa pitanjima. Na svako sam odgovorila u što kraćem roku, poslala sve informacije i dodatne slike koje su tražile, ali sam samo od jedne članice dobila odgovor. Ostale su samo iščezle, što nije nimalo korektno sa njihove strane. Zaista ne razumem čemu interesovanje, ako ne razmatraju da kupe ono što prodajem. Pored toga, trudim se da stavim što jasnije slike i da podrobno opišem kvalitet i stanje garderobe. Ovim putem bih htela da zamolim članice da mi se javljaju isključivo ukoliko su zainteresovane za saradnju. Hvala najlepše i pozdrav.
2023 01 09
Ja više nemam reči... Ajde što traže brdo informacija (jedna članica mi je tražila 8 mera za jedne pantalone, ne znam ni da ponovim koje su sve mere bile u pitanju) pa im ja uredno u najkraćem roku dam traženu informaciju, a one ne kažu ni hvala, ali bih se posebno zapitala šta nije u redu sa članicama od kojih želim nešto da kupim, ne postavljam dodatna pitanja, samo zatražim broj računa za uplatu, i ne dobijem odgovor ni nakon tri molbe da mi ga pošalju. Ako ne žele da prodaju šta će uopšte ovde? A vidim da se loguju redovno. Sramota je koliko neke članice ne cene tuđe vreme i strpljenje, kao ni našu želju da od njih nešto kupimo. Hvala bogu, pa ima članica koje su jako ljubazne i brzo odgovaraju, zahvale se ako im nešto odgovara itd. jer da nije njih verovatno bih već odavno odustala od ovog sajta.
2023 01 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b5be939a20dfa7aab399515c6d9227bf.jpg)
2023 02 24
Evo jedne koja neodgovara na poruke! Dve poruke su poslate!
2023 02 24
I meni se u poslednje vreme desava da najljubaznije postavim par pitanja u vezi predmeta i ne dobijem nikakav odgovor, a vidim da su clanice bile online.Cak sam od dve clanice trazila racun za uplatu, i one kuliraju.Nije mi jasno sta traze na sajtu, troseci tudje vreme, ovo je postalo neverovatno...
2023 02 26
Pozdrav.Nova sam na sajtu ali sam primetila da mnoge clanice ne odgovaraju na poruke.Zasto su inace postavljale predmete uopste.Recimo jedna clanica DACAMACA Iz BG Me je zavlacila 10 dana...javicu kao..nisam kod kuce sve ok da bi mi na kraju rekla Prodato..strasno..a pritom jako nekulturna cura bahata...
2023 03 08
Ja ne odgovaram na bar pola poruka koje dobijem. Ne odgovaram na pitanja o razmenama jer u profilu lepo pise da ne radim razmene. Ne odgovaram na pitanja da snizim cenu za 50% ( I mean, please - da sam htela da predmet od 2000 din prodam za 1000 stavila bih cenu 1000. Kad nesto snizim, to napisem. Ne odgovaram nekad ni na pitanja za mere i dodatne slike ako mi imam utisak da osoba koja pita salje poruku impulsivno jer eto, njoj treba 5 sekundi da je otkuca, a meni treba mnogo vise vremena i energije da nesto islikam i izmerim, a znam recimo da nece nista kupiti. Takvih ima koliko hocete na ovom sajtu, dovoljno sam dugo ovde da mogu da prepoznam to i jednostavno necu da se cimam. Na sva pitanja koja mi zvuce ozbiljno odgovaram i to je to.
2023 03 26
Zene,moze li predlog sta da radim?I meni se stalno desava da nece da odgovore u poslednje vreme,a pre 7 dana sam pisala devojci da hocu sako i pitala je moze li uplata na racun,bila je ulogovana,a ne odgovara.Taj sako mi stvarno bas treba i to sto pre,sta mislite da li da ponovo posaljem poruku ili da odustanem?Ovo sa ne odgovaranjem me bas nervira,zasto kace stvari za prodaju,ako nece da se cimaju da odgovore?
2023 03 29
Mozda ne citaju poruke. Mozda se uloguju na sajt da razgledaju stvari za kupovinu ili eventualno Forum, a poruke ne provere. Ili je prodat predmet na drugom sajtu pa ih mrzi da otkucaju 6 slova - prodat. 😂
2023 03 29
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 25