Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⭐CASKANJE⭐

> *STARS*: > > Debela_devojka: > > Zamrla tema ili kafić zatvoren zbog inspekcije ? > Ne,ne,ja sam tu uvek 8-) > Al pijem limunadu sama :( Nikada nisi sama :D imaš dobar film na O2, samo evo kolju reklame :D
2018 05 13
> Debela_devojka: > > *STARS*: > > > Debela_devojka: > > > Zamrla tema ili kafić zatvoren zbog inspekcije ? > > Ne,ne,ja sam tu uvek 8-) > > Al pijem limunadu sama :( > Nikada nisi sama :D imaš dobar film na O2, samo evo kolju reklame :D Evo da okacim neki sorcic i palim😀
2018 05 13
KAFIĆ BANKROTIRAO!!!!!! NEMA PROMETA!!!! :(
2018 05 15
Hahahaha Loki, svakako ti ne gine da zaliješ :')
2018 05 15
Drzim ti palceve. Ako te odbiju,uvek mozes da pises zalbu. Recicu ti jos par caka,ali nadam se da ces " regularno " uspeti da prebacis ;)
2018 05 15
E jel vama ide prodaja ovih dana?
2018 05 15
Meni apsolutno ne. Tebi?
2018 05 15
Ništa, suvo kao barut zadnjih par dana, ali tu je fićka da se bar razonodimo :D možda da sve kupimo po neku sitnicu jedna od druge, možda nas krene :D
2018 05 15
> Keikoo: > Meni apsolutno ne. Tebi? Nista,mislila sam da su mi blokirane poruke. Prosli mesec 21 prodaja+ 4 poklona,a ovaj bas nista.... Mislila sam da nije do mene :|
2018 05 15
> Debela_devojka: > Ništa, suvo kao barut zadnjih par dana, ali tu je fićka da se bar razonodimo :D možda da sve kupimo po neku sitnicu jedna od druge, možda nas krene :D Upravo vam gledam profile :)
2018 05 15
> *STARS*: > Drzim ti palceve. Ako te odbiju,uvek mozes da pises zalbu. Recicu ti jos par caka,ali nadam se da ces " regularno " uspeti da prebacis ;) Mora da uspe jer prosli put kada ste mi drzale palceve za prodaju ja prodah zeni (na KP doduse) Zepter lampu za fiiiine parice! E ako i sad uspe moc pozitivnog razmisljanja onda cu vas stvarno angazovati i za mnogo ozbiljnije projekte i brejnstrorming sto bi rekli danasnji bizMismeni :') :') :')
2018 05 15
Sta kazete na razresenje situacije povodom clanice Luxfashiom?
2018 05 15
Ja sam zatecena....iskreno sam se nadala da je devojka čista😡
2018 05 15
I ja... eto kako se prevari covek...
2018 05 15
I ja sam mislila da je možda došlo do greške, ali ovde je sve moguće. Grozno čime se ljudi bave.
2018 05 15
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 72