Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

😀
2024 03 31
Hvala!
2024 04 07
🌸
2024 04 14
😅
2024 04 19
> BabyPink: > > Pavlovicmirosla: > > Probala, nista se nazalost nije promenilo. > Ni meni..... 👋🏼
2024 04 19
Asa
2024 05 15
> lukiccc2: > Zdravo drage članice… jedno pitanje, dosta oglasa mi je nestalo sa stranice, sigurno 10tak… relativno sam nova na sajtu, dve godine imam ali poslednjih godinu ipo dana učestalo koristim. Čitam sve uredno šta sme a šta ne sme, nadam se da nigde ne grešim. Obrisani su oglasi koji su već duže vreme tu, sve je uredno bilo opisano i naglašeno. Ako neko može da mi pomogne bila bih mu veoma zahvalna ❤️ Ja takodje imam isti problem, a oglasi su novi.. Postavim oglas i nakon 2-3-4 dana mi se obrise, a stvari su detaljno opisane i licno moje. Jesi li uspela da resis problem, i kako ? 🥰
2024 05 27
❤️
2024 05 28
meni su svi oglasi obrisani. nisma bila ulazila neko vreme, i kad sam se vratila svi oglasi su bili obrisani ne znam kako i zasto
2024 07 02
hvala
2024 07 03
Nadam se da ce uspeti
2024 07 03
> ancii15: > > lukiccc2: > > Zdravo drage članice… jedno pitanje, dosta oglasa mi je nestalo sa stranice, sigurno 10tak… relativno sam nova na sajtu, dve godine imam ali poslednjih godinu ipo dana učestalo koristim. Čitam sve uredno šta sme a šta ne sme, nadam se da nigde ne grešim. Obrisani su oglasi koji su već duže vreme tu, sve je uredno bilo opisano i naglašeno. Ako neko može da mi pomogne bila bih mu veoma zahvalna ❤️ > Ja takodje imam isti problem, a oglasi su novi.. Postavim oglas i nakon 2-3-4 dana mi se obrise, a stvari su detaljno opisane i licno moje. Jesi li uspela da resis problem, i kako ? 🥰 Imamo isti problem, ja sam vec 4 godine ovde, 3 radim bas aktivno, maltretiraju me admini svaki dan. Poslednje zbog cega su me opomenule i ponovo dale negativno, je sto sam stari oglas obrisala i postavila novi sa (drugacijim) lepsim slikama. Milion puta su mi skidale slike na kojima sam licno ja, uz objasnjenje PAZI SAD OVO da slika NE SME DA BUDE POSTAVLJENA NI NA JEDNU DRUGU MREZU SEM MOJE KRPICE (to im se sve vodi pod slike sa interneta???) a sta su moje krpice nego INTERNET? Dakle ja stavim sliku na instagram i na moje krpice TO NIJE DOZVOLJENO, one koriste sajt Google reverse search i vide da je na primer na fejsu instagramu i automatski brisu ceo oglas.
2024 07 03
APSURD ZIVOTA JE SLEDECA STVAR: OBUKLA SAM HALJINU DA JE SLIKAM UPRAVO ZA PROFIL OVDE, DA POSTAVIM SLIKU KOJU NEMA NIGDE NA INTERNETU i to automatski vise nije NOVO BEZ ETIKETE vec moram da navedem kao NOSENO - ali odlicno stanje itd???? Maltretiraju me godinama lupile su mi dve negativne i samo me cekaju za najmanju mogucu glupost eto na primer ti tagovi da mi blokiraju profil. Meni prodaja ovde jako znaci. Sa svakim kupcem se sve dogovorim brzo i lako, moze i povrat, nikad nisam imala neki spor sa kupcem koje su mi resavale, nikad mi u zivou nista nisu pomogle, resile, ne odgovaraju mi nikad na poruke pisem svima adminima. Dale su mi 2 negativne, ja u zivotu od kupca nisam dobila negativno za 4 godine koliko imam sajt, one su mi dale, svi koji su kupovali od mene uvek odusevljeni saradnjom. Probala sam na sve moguce nacine samostalno da dodjem do imena i prezimena, osnivaca sajta itd. SAJT NIJE REGULISAN ZAKONOM REPUBLIKE SRBIJE i mogu da vas maltretiraju kako hoce duhovi bez imena i prezimena. Zbog ovih hakerskih napada i skidanja zenama svog novca sa kartica, policija je upoznata sada posle mnogo godina sa sajtom Moje Krpice, a ukoliko mi blokiraju profil, ili mi se desi nesto slicno sa karticom, ja cu licno pisati prijavu i dati sve dokumentovano u javnost (skupljam vec 4 godine) dok se ne otkrije ko stoji iza ovoga i da li su Admini ukljuceni u hakerske napade ili ne. Imam pravo da sumnjam posle
2024 07 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bbf90f0eb84f1370aae819fdfb147613.jpg) Koja je poenta maltretiranja kad zadnju rec svakako ima KUPAC ne admini???? Nikad se u zivotu nisam posvadjala ni da jednim kupcem, sve se dogovaramo po zelji.
2024 07 03
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Pozdrav🍀drage članice 🌸 Prošlo je mnogo godina od ovog posta, ali izgleda da se stvari ne menjaju, nadam se da se ni rešenje nije promenilo. Napisala sam poruku adminima, jer se susrećem s problemom na svom profilu, poruke i utiske dobijam sa ozbiljnim zakašnjenjem, povremeno ne mogu da se ulogujem( pretpostavljam da je to bilo zbog menjanja izgleda sajta), a lični utisak je kao da je moj profil shadow-an, što naravno ne može biti istina, ali tako se ponaša?!Ne kapiram kako se plaćaju ove usluge vidljivosti, ako neko ima volje i vremena da objasn ili da ostavi link gde je to objašnjenje, bila bih jako zahvalna! 🍀🌸💙🤍 Nadam se da ste negde u hladu, slojevito obučene 🥰
2024 07 15
1 2 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 92