Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

Imam problem sa uplatom. Jako dugo cekam da mi potvrdi da je kupac platio. Probala sam vec tri puta. Sta da radim
2024 07 25
molim vas za pomoc, vec dva dana pokusavam da primim uplatu od kupca,samo vrti na stranici kad treba kod. kako da resim problem iz podrske ne odgovaraju nista
2024 07 25
Zdravo ljudi, oragnizujem humanitarnu akciju na svom profilu. Mom sugrađaninu Nebojši je potrebna pomoć, odlučila sam da svu garderobu prodam, a da onaj koji želi da je kupi, plati tako što će uplatiti pare za njegovo lečenje. Time ste učinili dobar gest i dobili komad garderobe.♥️ Moja prodavnica radi stalno, čekam vas.♥️  
2024 08 12
Pokusavam sa stotim komentarom na forumu da mi se odbaguje… 😁
2024 08 14
Dobar savet vredi pokusati
2024 08 23
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvalaaa
2024 08 30
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Додала сам производе, али када уђем у фотографије, не могу да их видим!
2024 09 29
I kod mene
2024 10 12
Imam problem sa primanjem uplate, kako da pronadjem devojku koja je proizvod vec platila
2024 11 03
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 hvala
2024 11 03
>(
2024 11 03
kako brisate predmete iz omiljenih postavki.
2024 11 06
Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira
2024 11 06
❤️
2024 11 07
> simonaf1: > Imam problem sa primanjem uplate, kako da pronadjem devojku koja je proizvod vec platila I ja imam isti problem, navodno je stigla "onlajn uplata", a da ne znam ni šta je kupac "kupio" 🤦 jesi rešila problem? I, ako jesi- na koji način? Hvala unapred
2024 11 08
1 2 ... 84 85 86 87 88 89 90 ... 92