Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde je Spotter?

Vidim da clanice pisu da je otisla, sto je otisla? Ako moze neko da mi kaze. 🤔
2018 12 12
> Volimpink: > Vidim da clanice pisu da je otisla, sto je otisla? > Ako moze neko da mi kaze. 🤔 Imate sve u temi koju je objavila MarArt..... Bila je još jedna tema, od Spotter baš, ali kada je u toj temi sve otišlo u pogrešnom pravcu, izbrisana je tema. Nekim članicama Spotter jako smeta, a kao razlog navode njeno ponašanje, naravno, jer oni pravi razlozi ne ide baš javno da se iznose. Lično meni se Spotter nikada nije loše obratila, komunicirale jesmo ali ne iz razloga što mi je bila neophodna neka vrsta pomoći, i za tu devojku imam samo reči pohvale. Žao mi je što je odlučila da se povuče sa sajta, ali je i razumem jer niko ne želi da ga bilo ko večito "razapinje". Lepo rekoh u toj temi koja je obrisana da će se tek videti koliko Spotter ovde fali, i žao mi je jako što ove silne ostale članice ispaštaju i nemaju pomoć sada ni od koga zahvaljujući samo jednoj "grupici" članica koje su uspele da "oteraju" Spotter.
2018 12 12
Takođe mi je žao i zbog toga što sve one članice koje su podržavale Spotter nisu tu da bi je ponovo podržale u tome da se vrati. Nije stvar u tome biti dobar sa nekim samo kada ti je nešto potrebno, stvar je u tome biti čovek uvek...zar ne? Od mene će uvek imati bezuslovnu podršku uvek, kao i do sada.
2018 12 12
Ovde sam od oktobra 2013. i ja jos uvek ne mogu da pohvatam ama bas nista na ovom sajtu. Niti nekoga licno poznajem, niti se sa bilo kim kuckam po inboxu, niti sam imala ikakvih problema( cak sam imala i uspesnu saradnju sa Violetom prevarantom povratnikom, dok je u isto vreme jedno desetak devojaka zavrnula). Samo mogu reci- pamet u glavu, kupujte od proverenih, saljite proverenima pouzecem, ni sa kim kuco, maco, duso, sve kulturno i na distanci. Sa Spotter nikad nikakav problem, jesam prijavljivala lazne tagove dok je adminka bila tu i dok je bilo smisla pisati joj. Sad je sve otislo u persun i sve je teze prokljuviti pevarante. Neka nam je Bog u pomoci.
2018 12 12
A sto se tice Spotter. Nije ona zasmetala zbog recnika- stavite prst na celo. Sledeci admin bi, po logici, bila ona jer je veoma upoznata sa sajtom, clanicama i vrlo lepo povezuje stvari. Ovde je neko drugi bacio oko na mesto admina. Valjda se razumemo.
2018 12 12
Sve više i više ovaj sajt gubi svoj smisao, obzirom na sve ono što se dešava ovde. Uvukla se velika neverica u ljude, što je i sasvim normalno usled takvih dešavanja. Kao što reče članica čiji je prethodni komentar- pamet u glavu i pazite sa kim sarađujete. Ukoliko vam je bilo šta kod neke članice sumnjivo, pre saradnje pogledajte teme po forumu i raspitajte se malo bolje, a novac ni u kom slučaju ne uplaćujte unapred onim članicama koje su se tek "ispoljile". Istina, svi smo mi ovde nekada bili novi i bez utisaka, ali smatram da je isto tako istina i to da većina nas nije bukvalno navaljivala za uplate pre slanja.
2018 12 12
> branimira: > A sto se tice Spotter. Nije ona zasmetala zbog recnika- stavite prst na celo. Sledeci admin bi, po logici, bila ona jer je veoma upoznata sa sajtom, clanicama i vrlo lepo povezuje stvari. Ovde je neko drugi bacio oko na mesto admina. Valjda se razumemo. Razumemo se itekako. Napisah već da to nije razlog (ponašanje), već da se ne iznosi javno pravi razlog zbog kog im Spotter smeta.
2018 12 12
> LadyBlye: > > branimira: > > A sto se tice Spotter. Nije ona zasmetala zbog recnika- stavite prst na celo. Sledeci admin bi, po logici, bila ona jer je veoma upoznata sa sajtom, clanicama i vrlo lepo povezuje stvari. Ovde je neko drugi bacio oko na mesto admina. Valjda se razumemo. > Razumemo se itekako. Napisah već da to nije razlog (ponašanje), već da se ne iznosi javno pravi razlog zbog kog im Spotter smeta. E, bas to. Bez obzira sto nisam posebno aktivna na forumu, drago mi je da sam bez problema shvatila u cemu je problem. Ako sam ja to ukapirala- onda tek aktivne forumasice imaju kristalno jasnu sliku o svemu :D
2018 12 12
Ja se kladim da je nama tu i dalje stara adminka. Mislim, "tu"... 🙄 I ja bih volela da se Spotter vrati, ali iz krajnje sebicnih razloga kao clan sajta, ali sto se nje tice- zasto da se vrati? Sta ona ima od ovoga? Trosi sate svog vremena na gomilu nezahvalnika. Ma ja joj zelim da se uda/preuda i ode na Karibe da uziva, kakve Krpice!
2018 12 12
> branimira: > > LadyBlye: > > > branimira: > > > A sto se tice Spotter. Nije ona zasmetala zbog recnika- stavite prst na celo. Sledeci admin bi, po logici, bila ona jer je veoma upoznata sa sajtom, clanicama i vrlo lepo povezuje stvari. Ovde je neko drugi bacio oko na mesto admina. Valjda se razumemo. > > Razumemo se itekako. Napisah već da to nije razlog (ponašanje), već da se ne iznosi javno pravi razlog zbog kog im Spotter smeta. > E, bas to. Bez obzira sto nisam posebno aktivna na forumu, drago mi je da sam bez problema shvatila u cemu je problem. Ako sam ja to ukapirala- onda tek aktivne forumasice imaju kristalno jasnu sliku o svemu :D Naravno.
2018 12 12
> TinaKris: > Ja se kladim da je nama tu i dalje stara adminka. Mislim, "tu"... 🙄 > I ja bih volela da se Spotter vrati, ali iz krajnje sebicnih razloga kao clan sajta, ali sto se nje tice- zasto da se vrati? > Sta ona ima od ovoga? Trosi sate svog vremena na gomilu nezahvalnika. Ma ja joj zelim da se uda/preuda i ode na Karibe da uziva, kakve Krpice! Da, admin je isti koji je i bio (bila) do sada.
2018 12 12
Uopste ne mogu da ukapiram zasto pravite teorije zavere?! Procitala sam svaki svoj komentar u temi koju je Spotter postavila i izmedju redova bi se moglo zakljuciti da spadam u tu "grupicu" koja je "oterala". Opet kazem, licno sam joj dala podrsku i napisala u kom trenutku, ja nisam od onih koji glas daju bezuslovno, sve sto mislim da ne valja cu uputiti kao kritiku i to bas iskljucivo onom za koga sam verovala da ce stvar promeniti na bolje, potpuno mi je suludo i licemerno da sedim i "tapsem po ramenu" nekog jer je meni super, a ostatak ljudi ispasta, a ja sam ucesnik davanjem glasa u celom procesu. Ne pretendujem na mesto admina, ako mislite na Loki njoj nikada ne bih dala glas za tako nesto, naprotiv svim argumentima bih je odvracala da se ne kandiduje za takvu poziciju, jer je to full time job i ne verujem da bi uopste imala vremena da se bavi time. Zato Lady hajmo poimence jednom za svagda koja je to "grupica" zena i zasto im smeta Spotter? Uopste se ne ljutim ako smatras da spadam u tu "grupicu", samo hocu da znam zasto tako mislis.
2018 12 12
Ja uopste nisam mislila da neko jos odavde zeli da bude admin, (pogotivo ne Loki) verovatno sam nesto propustila?
2018 12 12
TinaKris, pa koja je to onda "grupica" koja se stalno pominje kako im Spotter smeta, ocito sam i sama nesto propustila. Hocu da cujem od onih koji u ovoj temi znaju razloge, jer oni znaju da to nije "ponasanje", vec nesto drugo? Ako su to tzv "muljatorke" i prevaranti, nisam primetila da su se oglasile u ovoj temi koja je data kao primer, a i tesko da one mogu pretendovati na mesto admina.
2018 12 12
Ako je pitanje upuceno meni- odgovor: ne, nisam mislila na clanice koje pisu protiv Spotter, vec na neke koje ne pisu. Jer ne mogu da pisu sa svog profila. Suvise ste kratko ovde da bi znali koliko daleko i duboko doseze ova tema.
2018 12 12
1 2 3 4 5 ... 16