Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Privatni casovi:-)))

Debela na van okvira mislim..Kupila sam jaknu od 500e,a grebem se za kafu u kaficu i cigare kada god stignem...U sustini svi zivimo na foru... Evo sada se cuh sa kevom detetovog drugara i ona krece od sutra sa casovim francuskog privatno...Inace oko domaceg je kontaktirala roditelje u vajber grupi,niko nije znao da ga uradi i o cemu se radi....Sta reci..
2019 10 07
Mislim ni jedno dete,nije znalo..Da li je to normalno?
2019 10 07
@Jelena, nije normalno. Meni su malo glupave te vajber grupe, koliko znaju da budu produktivne, toliko i cine da se deca i roditelji oslanjaju na njih pa decu mrzi da pamte, ali vidim da je sad svuda tako. Nista, kolektivno nece uraditi domaci, pa ce to, nadam se, urazumiti nastavnika i, takodje se nadam, uvidece da je pristup pogresan.
2019 10 07
> jelena2606: > Debela na van okvira mislim..Kupila sam jaknu od 500e,a grebem se za kafu u kaficu i cigare kada god stignem...U sustini svi zivimo na foru... > Evo sada se cuh sa kevom detetovog drugara i ona krece od sutra sa casovim francuskog privatno...Inace oko domaceg je kontaktirala roditelje u vajber grupi,niko nije znao da ga uradi i o cemu se radi....Sta reci.. A, dobro, toga ima na svakom ćošku.
2019 10 07
MiNA...Ma ta mama je htela da proveri da li samo njen klinac ne zna,jer ako je manjina onda mozda nije slusao na casu ili tako nesto :D
2019 10 07
Te vajber grupe su mi hit 😂 a šta ako nemam viber? Ili smart telefon?
2019 10 07
@Jelena, ma, razumem... DD, ja nemam vajber, ali moja Nokia C5 i dalje krca, ne odustajem dok ne ispusti dusu :') Jedino mi je bilo krivo ovih dana kad su se merili kilometri za roditeljsku kucu, ovako ne.
2019 10 07
> MinaMasa: > Jedino mi je bilo krivo ovih dana kad su se merili kilometri za roditeljsku kucu, ovako ne. Ispašću glupa u ekipi, ali pojma nemam šta je pesnik hteo reći 😂 P. S. Pruži korak??
2019 10 07
P.S. Kad sam ja bila tih godina, zaboravim nesto, majka samo kaze "imas telefon pa zovi". Fiksni, naravno. Nekad je namolim da ona pozove majku drugarice pa ona da zove ovu, kad me je bas sramota :') Ili to ili prosetam do druge drugarice, stanem pod terasu (prizemlje) pa zovem :')
2019 10 07
@DD, nisi glupa, upravo za tu akciju. C5 ne podrzava skoro nista :') pa nisam ni imala kako da merim korake. Eto, tad mi bi krivo sto nemam neki pametniji tel, ovako jok.
2019 10 07
> Debela_devojka: > Te vajber grupe su mi hit 😂 a šta ako nemam viber? Ili smart telefon? Pa ja nemam ,:)Neprilagodjena. Cak i pozivaju n a rodjendane putem vajber grupe :D
2019 10 07
Eto, cak i na rodjendane. Mi smo bre ziveli za one papirne pozivnice, to kad dobijes, nema vaznijeg od tebe :D
2019 10 07
Deca i dalje vole pozivnice.Znam posto sam ja i dalje na pozivnicama.To kada krene da vadi iz torbe to je frka oko torbe,pa cekaju da vide da li ce da dobiju..Ali roditelji izgleda ne vole pozivnice
2019 10 07
Steta...
2019 10 07
> AppleRed: > > MaglaSvuda: > > Problem je sto niko, ali niko- ni profesori (nastavnici) ni roditelji ne reaguju kad treba i gde treba. Kada se menjaju zakoni- javne rasprave su neposecene, sindikati cute, pa se tako poslednjih godina "natrpalo" gradiva i gradiva, a sve pod parolom "Rasteretiti ucenike". > > Drugo- roditelji bi trebalo da znaju i koriste svoje prisustvo i ingerencije u skoli, jer za to i sluzi tzv. Savet roditelja. > > Niko nece ili ne zna sta sve moze i na sta sve ima pravo, ili se plasi da to pravo upotrebi. > > I dok se roditelji i nastavnici "prepucavaju", neko treci zadovoljno trlja ruke. Neko ko ne uzima 10 evra po satu nego milione i milione u minutu. > Ne bih se složila. Mi smo zajedno sa ljudima iz struke više puta pisali pisma, davali savete, tražili pomoć ..... od ministarstva i ostalih nadležnih, kao Školska uprava. Nikad niko nas nije poslušao a šikaniranja, e toga mi je muka koliko smo dobili u formi "mi vama ovo čisto kao savet predlažemo, ništa zvanično, to je samo savet"; ma naravno, kako da ne. Verujem da je tako, ali ja mislim na nesto drugo. Dopuste se i "propuste" razne gluposti, koje se posle obijaju o glavu deci, roditeljima, skoli, jer nema reakcije onda kada je najpotrebnija. Prosto- ljudi nemaju pojma da postoje razni nacini da se los zakon spreci tj. ne dozvoli. Uzalud su posle dopisi, saveti, prepiske...Cinjenica je da su svi nesto isprepadani i bezvoljni, a najvise me nervira ono cuveno: "Oduzeli su nam dostojanstvo" (prosvetni radnici). "Čast se ne može oduzeti, ona se može samo izgubiti".
2019 10 07