Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

Znate li da li rade banke i dalje? Moram da podignem novac ali bas na salteru, ne mogu na bankomatu. Da ne idem 30km bezveze ako ne rade. I ako uopste isplacuju ono mesecno za dete, za nezaposlene porodilje. Ziva nisam kako cu medju ljude i na onaj salter gde ce mi verovatno neko disati za vratom ali moram da idem, bez dinara sam 😕
2020 03 21
> Bojanaboka990: > Znate li da li rade banke i dalje? Moram da podignem novac ali bas na salteru, ne mogu na bankomatu. Da ne idem 30km bezveze ako ne rade. I ako uopste isplacuju ono mesecno za dete, za nezaposlene porodilje. Ziva nisam kako cu medju ljude i na onaj salter gde ce mi verovatno neko disati za vratom ali moram da idem, bez dinara sam 😕 Jel postoji mogućnost on-line da proveriš stanje na računu
2020 03 21
Moraš pozvati svoju ekspozituru.
2020 03 21
Banke, poste, apoteke rade. Nema disanja za vrat. Unutra oustaju po 1 coveka, napolju ljudi cekaju sa rastojanjem od okbirno 1-1,5m.
2020 03 21
> jelena2606: > Kod Nas u Maxiju ima I Zena koje dolaze iz Obrenovca..Verujem da ne moze svako da dodje peske. Nema ko da se ljuti, pisi... Situacija je ozbiljna.Kao što sam i ranije negde ovde napisala,neću ulaziti u globalne zavere,podmetanja,Vučićevu politiku.....Brinu me bahati i ne odgovorni zbog kojih imamo situaciju koja više nije pod kontrolom. Ne mogu da shvatim,da neko ne može da shvati da ljudi treba da jure "kontakte" ne bi li ih stavila u izolaciju. Danas sam išla u nabavku.Zemun pun,kafići puni,par bahatih dobacuju nama "pod punom ratnom opremom",redovi,ali u redovima niko ne drži razmak. Ali šta smo tražili to ćemo i dobiti. Povela se priča o smrtnosti usled korone.Niko ne umire od korone. Umiru od komplikacija izazvanih ovim virusom. Medicinsko osoblje je već zaraženo. Nigde u zdravstvu nije bilo dovoljno zaštitne opreme,a ipak su se borili za nečiji život i platili sami. Ne radi se ovde o tome da li je smrtnost visoka,nije....realno.Ali kad dođe do komlikacija Vi ne znate da li će se ona povećati.Kad se zauzmu svi kreveti,kad ne bude osoblja..... Stvarno nivo čitanja i informisanosti nije i nikada neće biti nivo ZNANJA. Ovi što ni sebi ne veruju,ne veruju nikom.Poljuljani u svoja znanja,da ne kažem saznanja naravno da će izabrati da veruju prorocima,nekim globalistima i mnogima drugima sem struci. Srećno nam bilo svima.
2020 03 21
Onoj istoj struci koja se smejala pre 10 dana? Posebno mi onaj Kon i ostali salabajzeri ne unose neko poverenje, ogavstine od ljudi odvratne, imam utisak da pojma nemaju o cemu pricaju. Te skole rade, te ne rade, te necemo imati vise od 10 zrtava, te imacemo sigurno stotine Nije narod kriv. Krivi su idioti koji ovako lupetaju, pa kad su sami napravili situaciju ciste kurcobolje, odjednom se menja prica, vise nije najsmesniji virus. Te ovo te ono. Struka vidim ima znanje kao moja baba pokojna. Treba slusati americke strucnjake, 100 god su ispred nas. Evo, i lek pocinje da se koristi od pon rece Tramp juce za BBC, i to neki jeftin lek protiv malarije, ovi nasi to ni ne spominju. Tipa lek kosta 1000 dinara. Nebitno, kao sto rekoh to me ne zanima, nek svako pazi sebe i cao. Ionako kako dani prolaze, iamm misljenje da, ako nas ovo ne pobije sve, nesto drugo sigurno hoce za koju godinu , jer zasluzili smo. Elem, zdravstvene radnike od sutra taksisti voze dzabe. Ja bih zamolila nekoga iz nase novonastale nize klase, da javi sta se desava sa prevozom za trgovinske objekte, ako postoji ikakav prevoz. Ili cemo pored korone i svega jos morati po 10 km peske mi iz naselja prigradskih
2020 03 22
U januaru je trebalo postaviti satore na granicnim prelazima, KO GOD ulazi u zemlju, testiranje, pozitivni odmah u te satore, ostali kuci u samoizolaciju za svaki slucaj. I eto resenja. Ali skupog resenja. E, a sada kad sve pukne, tek ce da bude skupo. I nisu napravili neodgovorni ljudi u svetu haos, vec neodgovorni drzavnici i njihovi drugari. Da je svako tako uradio sa testiranjem na granicama i karantinom, ogranicio putovanja jos u januaru, ne bi nigde bilo ovakvog haosa. Jer NIKO nije smeo da putuje nigde 3 meseca unazad. Nego da sedi u Srbiji i cuti. Oni su nam i doneli zarazu. Gastarbajteri i ti turisti sto su se svrckali u sred epidemije isli kod Zabara i slicno. Ja nisam makla iz Srbije, niti sam u kontaktu sa bilo kim ko puno putuje. Ali ovde se vode price da su neodgovorni oni koje boli uvo. Valjda se neodgovorni oni koji se svrckaju okolo bez potrebe, pre ce oni nekoga zaraziti. Evo i ova devojka koja ne veruje u zvanicne teze, sedi kod kuce za svaki slucaj. Izolovala se. A njeni stavovi nikoga nece zaraziti. Zarazu sire oni sto su putovali ili bili ss nekim u kontaktu ko je putovao, bez obzira na njihovo misljenje ili stav o situaciji. I zarazu ce najvise da prenose ubuduce upravo trgovci, taksisti, zdravstveni radnici i ostali koji moraju na posao, ne zato sto su neodgovorni, nego zato sto moraju da rade Ni meni se ne setka medju gomilom ljudi, pa da ugrozim moju mamu, muza i decu, ali sta cu, ako moram
2020 03 22
Dobro jutro ,mene jako boli i nervira kada vidim jos uvek teme Trazim Zamenu, Aman shvatite ovo je ozbiljno nigde vam nece pobeci garderoba 3meseca ,da li ste Svesne koliko je ovo Opasno i tek ce biti ,kod nas u Cupriji 7zarazenih ,izlazim samo u dvoristvu,firmu smo zatvorili,radnici otisli u suzama ,suprug im dao po platu i nesto vise ..a neko bi jos da menja garderobu da se secka do poste da ceka red ,Stpite se bice i toga ,imamo decu mislite na njih ,imamo trudnice ,ja sam hronicni bolesnik i ako imam 34 ,ne idem ni kod mojih koji du 6km od mene da vidim bratanice 3 male po 3god niti oni kod mene U stalnom smom kontaktu sa rodbinom iz Nemacke ,Svajcarske kod njih je gore nego kod nas Kaze meni tetka,ti cerko bar imas dvoriste a mi u stanu ne znamo gde cemo i opet postuju pravila samo ovde kod nas se neki prave pametni
2020 03 22
Svaka cast tvom muzu sto je zaposlenima dao platu! Ima veliki pozdrav od mene! Nisu svi toliko savesni
2020 03 22
Na svu ovu muku u HR zemljotres za zemljotresom, svi na ulicama, uzas. Sta se ovo koji moj dogadja
2020 03 22
Potpuna kataklizma tamo. Neki su ostali bez krova nad glavom, tj.srušio im se krov... Na svu ovu muku sa koronom, još i to... Strašno... Samo nek su živu glavu izvukli...
2020 03 22
Uzas, bebe u inkubatorima tovare u kamione, sad i ko se tamo nije zarazio, zarazice se, jer su svi na ulicama. Jbt, uzas
2020 03 22
Bore se za zivot decaka od 15 god. Sva sreca za sad nema preminulih
2020 03 22
Stvarno je strasno sta se dogadja :'( :'(
2020 03 22
Ali ove najnovije mere,koje su doneli od sinoc ono dvoje ...nemaju veze s mozgom ....
2020 03 22
1 2 ... 19 20 21 22 23