Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

"Tiodorović potvrdio: Lekari i sestre među zaraženima korona virusom u Nišu.Epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da je jedna doktorka hospitalizovana, dok su 6 lekara i 2 sestre u kućnoj izolaciji, kao i da su zaposleni sa dve niške klinike na kojima rade zaraženi u samoizolaciji."Meni ovo ni malo ne deluje naivno. Ja licno postujem sva pravila, brinem o baki, svaki dan joj donosim rucak i sve sto treba. Okacim na vrata i ne javim joj se dok ne odem 😦 I ona nije izasla iz kuce od kada je tako prdlozeno. Ne znam sta stoji iza svega ovoga, ali odlucila sam da postujem sve da mi sutra ne bude zao.
2020 03 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/45ce8c7931b840529bbf512a4bc56164.jpg) Ako oni mogu zbog nas, i ja cu zbog njih.
2020 03 21
Mq, problem je u tome sto ne mozes 100% da se zastitis! Moras na posao, moras u prodavnicu, moras da bacis smece. Van svake pameti je paranoisati zbog necega od cega ne mozes pobeci i koliko god se pridrzavao svega, mozes da zakacis virus
2020 03 21
> Madeleine: > Ето игром случаја знам да је Напуљ чмар "еколошке" ЕУ, где се сав токсичини отпад слива и товари на кинеске бродове и одлаже у океан. Појава короне и Кини је очигледно секундарна; док је југом Италије већ дуго харала, па је сад наступио прави моменат да сумирају све жртве од пре ко зна клико месеци пре.званичне објаве. Italijani su sami po sebi strokava nacija. Nismo ni mi cisti, ali u odnosu na njih nam je licna higijena na zavidnijem nivou. A osim toga ima tu i drugih stvari. Kako se objasnjava situacija da je u Rusiji enormno mali broj zarazenih, a toliku granicu imaju sa Kinom? Ujka zovi u Uzbekistanu, kaze tamo nije nikakva frka. Virus je opasan to stoji.ali ima tu mnogo nelogicnosti. Pustice oni da umre jos neki broj ljudi sirom sveta i odjednom ce nekim cudom kineski virus nestati. Tako i Tramp kaze, a on sigurno zna vise nego mi ostali. Neki dan je zena viruslog na N1 pricala kako je potpuno bizarno da virus toliko dugo moze da prezivi bez domacina. Ko ga je napravio taj ima i lek Inace, who je objavila odlicne rezultate leka protiv malarije, koji se u Rusiji uveliko koristi, ima da se kupi i ovde. Naci cu naziv, pa cu napisati Inace,
2020 03 21
http://rs.n1info.com/Lifestyle/a578685/Jos-jedan-vidoviti-pisac-Kunc-predvideo-koronavirus-1981.-godine.html Ovo je prilicno bizare
2020 03 21
Zdravo cure,kod nas za sada 7 zarazenih koji su laksi bolesnici i pusteni kuci u totalnoj izolaciji
2020 03 21
U mom mestu niko, mada nas nema puno u naselju. U grad i na posao ide ko mora. Setamo preko dana po neki krug okolo, ali smo sbi na povecoj udaljenosti. Prodavnice su pune samo penzioner, ovde bas i ne postuju zabrane
2020 03 21
Sestoro ljudi poginulo u pozaru na NBGu.
2020 03 21
Mozete da pogledate video, jedna od najnaprednijih bolnica u Evropi u Bergamu. Zato sto su strokavi... https://zena.blic.rs/zdravlje/korona-virus-simptomi-ispovest/k0c1n88?pushmedia=a4e8aa94d9a2166&utm_source=browser&utm_campaign=push_a4e8aa94d9a2166&utm_medium=push
2020 03 21
Helou, sestroro mrtvih za jednu noc na NBGu u pozaru, u teskim mukama i nema ni predsednika ni premijerke da izjave saucesce
2020 03 21
Radila sam sa italijanima u CG pola godine, inam svoje misljenje o njima i smatram da im licba higijena nije na zavidnom nivou. To je naravno kod onih ljudi koje sam ja upoznala. Sestra je radila sa njima na jahti i ona mi je isto to rekla..
2020 03 21
Ovde ljudi kao da prizeljkuju italijanski scenario. Bice i bolesnih i mrtvih, ali nece biti kao tamo. Uopste ne zelim ni da razmislham o tome i da kolektivnom negativnoscu privlacim takve gluposti. Bice mnogo njih sa laksim simptomima, nego mrtvih. Dosta vise paranoje i prizivanje kataklizme u Srbiji, jer je nece biti. Balkan je svasta preziveo, pa ce preziveti i kineski virus
2020 03 21
Da je panika, ljudi bi sami sebi uveli tzv. policijski cas 24/24. Bojim se da je suprotno, tipicno srBski- ne moze nam niko nista i ostale vec poznate groteske. Svi izmileli napolje (u panici vrvtno), kafici u mom kraju puni. Penzioneri ce pre pomreti od samoce nego od korone. @Maculi <3
2020 03 21
Rim je bolno prljav grad. Pakao. Nisam znala zaista da su Italijani prljavi, ali Rim je veliko razočarenje.
2020 03 21
Ne znam da li je tacno,ali kazu da od jutros po Bg-u starci i babe setaju opusteno gradom,po Kalemegdanu i parkovima.Ako je to stvarno tacno onda i treba da pocrkaju .
2020 03 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23