Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

Izvinite,. vi normalni i korektni..ljuta sam, besna , plačem satima , svi znamo ĆOVEKA.. plačem, ne zbog sebe već zbog svih zaludnih, zbog svih recitatora smehotresa i glupih samoživih komentara kad neko grabi vazduh da još jednom oseti ŽIVOT. * Ljuta sam kao ris na te opuštene koji se cerekaju sa ovih stranica besramno do kosti.. Ljuta sam na ceo svet što smo došli u situaciju da će planeta da se osveti svoj svojoj nerazumnoj deci koji misle da su najinteligentnija bića na planeti a usput ubiti i mnogo nedužnih, hrabrih , velikog srca koji su oduvek bili LJUDI a ne samo sad. Drago mi je samo što je vidljivo koliko se neki skoro raduju što će umreti svi oni koji moraju da umru, zaboravljajući da uvek postoji šansa da i oni budu u tom nizu . *Čuvajte se DOBRI ljudi, čuvajte i svoje stare, mlade a bolesne , čuvajte decu s astmom i svim respiratornim problemima, operisane, onkološke ... Ne paničite, samo budite oprezni i poštujte pravila ponašanja . Zamolila bih sve koji su se prepoznali u mom tekstu da ne sipaju so na bol , mi trenutno u Kikindi dišemo kroz rane i trudimo se da budemo staloženi i sprečimo širenje jer u mom gradu sad će se razboleti , možda i vrlo, vrlo ozbiljno ljudi koji nisu bili u prvom kontaktu već u nekom trećem, četvrtom.... Ništa nemam protiv humora . I sama delim smešne slike, uz TV nastavu šalim se s đacima, roditeljima, opuštamo se uz muziku, lepu reč ... Nastava na TV je odlična a svi roditelji dece do 12 god imaju pravo da budu kod kuće. Ali nemojte se rugati životu! i reći da smo već ionako osuđeni na smrt!!! Samo toliko. Hvala! <3
2020 03 20
Svake godine od gripa umre solidan broj ljudi. Tako će biti i sada.... Žalosno ali dešava se na žalost. Treba pripaziti na sebe i bližnje, ali bez paranoje.
2020 03 20
Od gripa umre 0,1 % a verovatno više jer se svi ne evidentiraju . Od saobraćajni udesa umre oko 5 %, po statistici. Od pada cigle na glavu umre.... Od gušenja hranom umre ... ako neko u blizini ne zna hajmlihov zahvat. Svi to znamo i svi patimo kad se tako uguši neko naš ko nikako nije brojka u našoj svesti već poznanik, prijatelj, brat..a samo mu je zalogaj otišao u dušnik. Od SARSA je svojevremeno umrlo oko 10 % . To je isto korona ali je bio nestabilan, kao i od MERSA ( od kamiljeg virusa). Bilo je žrtava, par stotina.. Medicinari znaju, a usput i drugi kome je neko u meidcini. Ali nije ni bitno. Oni su ostali statistika jer je bilo dalko ( a nekom je i tad umro otac). Ovo je sličan taj virus, SARSa tj isto SARS ali je dobio laički rečeno neke pipke , postao grozomoran, opasniji , zakači se za pluća, guši i umire se dugo, u bolničkoj sobi, sam , u zujanju aparata za kiseonik , dok su samo maskirani lekari oko teb , bez ruke člana porodice. Kao u svemiru. I u Italiji odvoze kamionima jer nema više mesta na groblju. Bez opela, sahrane .. sam kao da nisi postojao i disao. * Informišite se, ne paničite, ne ohrabrujte nikog da nije ništa , ne postojavajte "svakakoumreće" ljude pred nišan virusa, čak ni u mislima. Budite solidarni i da se ostavimo statistike -život nikad nije bio brojka za one koje volite. Neću da polemišem. Shvatite kako hoćete, pljujte-baš me briga. Samo ostanite LJUDI i živi. Hvala!!! <3
2020 03 20
Maculi, svi mi sedimo u kici i kao sto rekoh, nismo blesavi i vodimo racuna zbog drugih ljudi. Zao mi coveka, ali mi zao i cika Gagija, tate moje drugarice koji je prekjuce umro od srcanog udara. Previse je to sve patetike. Ljudi ce neminovno umirati u velikom broju, ali umiru svaki dan i novorodjene bebe i ginu ljudi ubsaobracajnim nesrecama i moj ujka je umro u 45 god od opstruktivnog bronhitisa, jer hitna pomoc nije htela da se pojavi. Mi svi ovde pricamo o razlicitim stvarima i to je to. Cuvajte se virusa, radite za drzavu, mirni ste, drago mi je zbog vas, mi ostali masku na lice i u prve linije ko bude imao srece, ko ne bude te srece, narefnih godina ce mu biti veselo. Cuvajte se od korone i nadam se da ce vam korona biti jedini problem u narednom periodu 😘 odoh na krstarivu da razvijam teorije zavere, zabavnije je,
2020 03 20
> MARIJANA832: > Svake godine od gripa umre solidan broj ljudi. Tako će biti i sada.... > Žalosno ali dešava se na žalost. > Treba pripaziti na sebe i bližnje, ali bez paranoje. Sumnjam da od gripa umre skoro 700 ljudi dnevno, kao sto se danas desilo u Italiji.
2020 03 20
Jel znate koliko ljudi umre inace u Italiji? Itajila ima bar ,70-80 miliona ljudi.
2020 03 20
Sad svi umiru samo od korone, druge bolesti su nestale ocigledno...
2020 03 20
> lilali: > > ubavkam: > > Sad svi umiru samo od korone, druge bolesti su nestale ocigledno... > Ili se i te druge pripisuju koroni ?? Pa ti dokazi ? > Ionako su siptomi opste mesto Htedoh da kazem upravo to, da se sve pripisuje koroni...
2020 03 21
Ma, da se ne lazemo, ljzdima je ovo i trebalo. Evo kako se planeta lepo oporavlja od kad su ljudi u kucama. Voda u Veneciji kristalno cista, vazduh cist, drvece zelenije.. To nam je kazna sto vozimo kola, gradimo fabrike, secemo sume.. Moralo je da se desi kad tad. Silujemo planetu par hiljada godina. Sada uzvraća udarac Ili Rotsildi ciste malo Zemlju, nesto od toga jeste
2020 03 21
Ali ni ovo nece da osvesti ljude, nastavice tamo gde su stali kad ovo prodje.
2020 03 21
Posto je vazno od cega najvuse umiru Italijani, izvolite ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bd5d6ce1f96753446d820173d2e98dd0.jpg) A koliko ih inace umire u periodu gripa, od 42.nedelje prve godi e do 17.nedelje naredne godine, cc 1,4mio izvolite po stsrosnim gtupama ststistiku. Ne, ne pripisuje se sve kotoni ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c3247613ef7312f7068916c1147a22fa.jpg)
2020 03 21
Pa jel ovo od ranijih godina? Mi pricamo o 2020toj ? Ne moze se prepisati nesto koroni sto se dogodilo 2016te
2020 03 21
Da, obo je naucna studija iz prethodnog perioda. Sada je rano da se ptica o tome. Posmatran je zimski period u tim nedeljama za te 3 sezone i prilicno su ujednacne brojke. Sve bolesti su u pitanju. Broj od 620 za dan je i dalje enorman od jedne bolesti, makar ona bila i broj 1 a verovatno nije.
2020 03 21
Добро, ајде да зајебемо политику и теорије завере. Ајде паметнице, реците ми како да се адекватно заштитим од "бубе" која је у стању да сатима, па чак и десетинама сати способна да преживи на предметима без домаћина? Апотеке нису снабдевене најосновнијим средствима за самозаштиту и дезинфекцију; а и да јесу шта значе маска и рукавице 50%. Шта је са орвореним намирницама? Пецива, поврће, свеже месо итд. Можеш је унети на ципели, јакни или торби. Па и саме рукавице могу бити извор заразе; а о новчаницима да и не говорим. Хоћу да кажем да је 100% заштита фашистички акт. Логори који раздељују позитивне од негативних, упад екипа за дезинфекцију у ваше приватне поседе итд. КО сме да изда такво наређење???
2020 03 21
Ето игром случаја знам да је Напуљ чмар "еколошке" ЕУ, где се сав токсичини отпад слива и товари на кинеске бродове и одлаже у океан. Појава короне и Кини је очигледно секундарна; док је југом Италије већ дуго харала, па је сад наступио прави моменат да сумирају све жртве од пре ко зна клико месеци пре.званичне објаве.
2020 03 21
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 23