Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

MI smo juce prosetali do Ade bilo je prazno. Ovde kod mene sem mama sa malom decom koje su izasle da prosetaju, ne vidim nikoga da je izasao bezveze, mislim da seta. Ili Maxi, ili apoteka, pijaca I Lili. Cini MI se da se stvarno dosta ljudi pridrzava pravila.
2020 03 21
> MaglaSvuda: > Da je panika, ljudi bi sami sebi uveli tzv. policijski cas 24/24. > Bojim se da je suprotno, tipicno srBski- ne moze nam niko nista i ostale vec poznate groteske. > Svi izmileli napolje (u panici vrvtno), kafici u mom kraju puni. > Penzioneri ce pre pomreti od samoce nego od korone. > @Maculi <3 Magla, ako je kod tebe tako, nije svuda, kod mene idu samo u radnju i poneko u setnju okolo sa decom. Nisu svi neodgovorni indijanci. Ako gledate vesti videcete da pored toliko mrtvih italijani i dalje zuje po kafanama i parkovima, kod nas, ipak nije toliko strasna situacija. Kafici se svakako zatvaraju veceras, jadni konobari i sankeri ds zarade bar jos koji din, jer krece post poduzi I vidim nikoga nije uznemirilo sto je 6 ljudi poginulo nocas, a ne od korone
2020 03 21
> jelena2606: > MI smo juce prosetali do Ade bilo je prazno. Ovde kod mene sem mama sa malom decom koje su izasle da prosetaju, ne vidim nikoga da je izasao bezveze, mislim da seta. Ili Maxi, ili apoteka, pijaca I Lili. Cini MI se da se stvarno dosta ljudi pridrzava pravila. Jelka, a vi napolje bez razloga? 😂 Sramota
2020 03 21
Da ,:) Mogu ti reci, grizla me savest.. Trebali smo I danas Medjutim ostali smo kod kuce.
2020 03 21
Ja odoh sad do sumarka.samo da se klinci probude. Nosim stap i teram drugu decu stapom od nas 😂 malo je teroristicki, al sta cu 😂
2020 03 21
Ako ima nekoga ko radi u trgovini da mi jsvi ksko od sutra odlaze na posao, da bih znala da se isplaniram za sledecu nedelju, ako me prime
2020 03 21
Pise na netu do 18h,ako mislis na Maxi
2020 03 21
A ne zs vreme, nego cime. Lupam, stave me u centar, ja imam cca 15km do tamo. Aj da otpesacim i nekako, ali posle posla peske nazad ne znam kako bih bas
2020 03 21
Pa vrv ce biti neki prevoz organizovan, pretpostevljam da imaju u vidu da buseva nema
2020 03 21
Firme tj ustanove su za sad ostavljene da se same organizuju
2020 03 21
Plava.. Da li je moguce da nisu organizovali pre odluke o gasenju prevoz a. A posebno sto rade samo zdravstvo apoteke I prodavnice??!!!
2020 03 21
Moguće,ja sam u zdravstvenoj ustanovi,samoorganizovali smo se,ko ima kola,nešto naših vozila...
2020 03 21
Bez komentara!!! Sramota!!
2020 03 21
Mene prevoz ne brine,ja ću i peške.Brinu me druge stvari.Ali kako ovde ima onih koji se ljute na takve stvari preskočiću.
2020 03 21
Kod Nas u Maxiju ima I Zena koje dolaze iz Obrenovca..Verujem da ne moze svako da dodje peske. Nema ko da se ljuti, pisi...
2020 03 21
1 2 ... 18 19 20 21 22 23