Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

Predlazem svakom ko moze da izadje u prirodu, na sunce. Napunicete baterije i vitamin D3 a odmoriti dusu i mozak. Za vikend najavljuju pad temperature pa ce nam biti duplo gore sedeti kuci. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9a55bb246c80300ebdfc9a79eeb99af4.jpg)
2020 03 20
@lilali Nema tu srece, pogresila si u potpunosti bar kada je moj stav u pitanju. Moj stav nije da treba da bude uvedeno vanredno stanje, vec da svi ( ali bas svi) treba da se ponasamo odgovorno. Nismo sami na svetu, ne postoji svet zbog mene i mog lagodnog zivota. Ima mnogo ljudi kojima treba pomoc ( bez i sa virusom) i nikada, ali bas nikada ne smemo da postanemo do te mere bezosecajni da na to zaboravimo. I ukoliko sumnjamo u ovu ili onu teoriju ( zavere, logike, nauke) moramo prvo da se upitamo zasto? Sto se vanrednog stwnja tice, uvedeno je samo da bi dali legitimitet odlaganju izbora. Bilo he drugih bacina da se isoravno resi problem koji imamo. No, ne bih dalje na tu temu posto ima ko pametan i nepametan time da se bavi. PS- neka ovo bude najgora stvar koja ti se dogodila i veruj mi na rec bices srecna osoba. Meni nije. PsS- uzivajte u suncu, podrzavam potpuno, divna slika @ srebrna
2020 03 20
Hvala, petisa, stigle su i prve ljubicice a uskoro ce i divlji narcis. Mlad maslacak je posvud, a divlje sljive mirisu po sumi. Sutra cemo u Sicevo da beremo maslacak, jedva cekam salatu :")
2020 03 20
Bice sve u redu, lilali ❤️
2020 03 20
Evo malo cvetica sa moje terase dok ne stignu maslacci od srebrne sutra😚💖 Ljubicice su pretekle celu zimu, samo da znate...zamrznute u prostoru i vremenu😁 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4c30daf6c8c198a4d9645e2415f347ec.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b91be5d1040a3433d55fda4c6b5bd2c4.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5a2f5058da32094889cfbfee678d99da.jpg)
2020 03 20
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b9b8821773682cbe9c02320b4cc075e7.jpg) Evo i sumskih :")
2020 03 20
Divota, moje su samonikle...moze biti da su i one divlje ( opstaju na raj nacin😍)
2020 03 20
Ima i pivo Corona, Debela nam preporucila ,:)
2020 03 20
Energija radi svoje, nije ni cudo koliko puta u toku dana cujemo rec korona ,:)
2020 03 20
> srebrna: > Ima i pivo Corona, Debela nam preporucila ,:) Najjace pivo, brate
2020 03 20
> Petissa: > Ne ne kometarise se ekonomija vec sve. Retarde mozda vi imare u recniku i oslovljavanju istomidljenika ili neistomisljenika Dd, ja ne. Ne bih na tu stranu. > Pa, da podsetim na stavove vecine da virusa nema i u pitanju je treci svetski rat koji je vec poceo. Iskrcavaju se ametikanci itd. Znaci opasnost od virusa ne postoji. Samo su nam pokvarili notmalan zivot i egzistenciju za uzvestan broj. > A sto se bombardovanja tice, da... bas zbog tih komentara sam i napisala. Znaci to je bilo jednostavno, samo je nomba mohla da te ubije a sve ostalo ok. Secate li se koliko dana je trajalo, ne ocito? Secate li se da nigde benzin nije mogao da se kupi osim kod ulicnih prodavaca za ozbiljan broj maraka po litri. Da li se secate da je drzava oduzimala ptivatna vozila i transportna vozila. Veliki broj firmi je zstvorio poslovanje i ljudi su ostali bez posla. Nije bilo buseva, radnje nidu bile ni priblixso pune kao danas, ljufi su noci uglavnom provodili po sklonistima a cesto i dane. Znaci, molim ne pisite i ne banalizujte ozbiljne stvari ovskvim poređenjima. > Da zakljucim, niti je najgora stvar na svetu za nas niti cemo svi umreti. Potrudice se svi koji su razumni i logicni, pomoci ce koji mogu koliko mogu i uz malo pomoci cemo opstati kao i do sada. Ovde nikada nije bilo bas lako, nece ni sada. Sutea je novi lep suncan dan! Ja nisam rekla da virus ne postoji i da nije opasan, vec da je pusten sa namerom da se smanji ljudska populacija! Ja nisam seddla po ceo dan u sklonistu, isla sam na Trg na koncerte i spavala u svojoj kuci. I niko, ali niko nije rekao da mere NISU U REDU, VEC DA DRZAVA TREBA I MORA DA RESI PROBLEM LJUDI KOJI SU OSTALI BEZ POSLA. Imolim te da ne izvrces sve napisano i da pises kao da mi ne razumemo sta se desava. To sto se neko ne plasi virusa, ne znaci da ce se namerno ponasati neodgovorno i zaraziti 1000 ljudi. Svasta.
2020 03 20
> Petissa: > Ne ne kometarise se ekonomija vec sve. Retarde mozda vi imare u recniku i oslovljavanju istomidljenika ili neistomisljenika Dd, ja ne. Ne bih na tu stranu. > Pa, da podsetim na stavove vecine da virusa nema i u pitanju je treci svetski rat koji je vec poceo. Iskrcavaju se ametikanci itd. Znaci opasnost od virusa ne postoji. Samo su nam pokvarili notmalan zivot i egzistenciju za uzvestan broj. > A sto se bombardovanja tice, da... bas zbog tih komentara sam i napisala. Znaci to je bilo jednostavno, samo je nomba mohla da te ubije a sve ostalo ok. Secate li se koliko dana je trajalo, ne ocito? Secate li se da nigde benzin nije mogao da se kupi osim kod ulicnih prodavaca za ozbiljan broj maraka po litri. Da li se secate da je drzava oduzimala ptivatna vozila i transportna vozila. Veliki broj firmi je zstvorio poslovanje i ljudi su ostali bez posla. Nije bilo buseva, radnje nidu bile ni priblixso pune kao danas, ljufi su noci uglavnom provodili po sklonistima a cesto i dane. Znaci, molim ne pisite i ne banalizujte ozbiljne stvari ovskvim poređenjima. > Da zakljucim, niti je najgora stvar na svetu za nas niti cemo svi umreti. Potrudice se svi koji su razumni i logicni, pomoci ce koji mogu koliko mogu i uz malo pomoci cemo opstati kao i do sada. Ovde nikada nije bilo bas lako, nece ni sada. Sutea je novi lep suncan dan! Ja nisam rekla da virus ne postoji i da nije opasan, vec da je pusten sa namerom da se smanji ljudska populacija! Ja nisam seddla po ceo dan u sklonistu, isla sam na Trg na koncerte i spavala u svojoj kuci. I niko, ali niko nije rekao da mere NISU U REDU, VEC DA DRZAVA TREBA I MORA DA RESI PROBLEM LJUDI KOJI SU OSTALI BEZ POSLA. Imolim te da ne izvrces sve napisano i da pises kao da mi ne razumemo sta se desava. To sto se neko ne plasi virusa, ne znaci da ce se namerno ponasati neodgovorno i zaraziti 1000 ljudi. Svasta.
2020 03 20
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c4f219aec84230147330229a4cbf8ba8.jpg) 'El 'vako?
2020 03 20
😂😂😂😂😂😂😂
2020 03 20
Prvi smrtni slucaj u Srbiji..
2020 03 20
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 23