Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Je li vama frka

Ja ne koristim Krpice nekad mesecima, nekad i citavu godinu (ne budem u zemlji). Sad se duze zadrzavam, imam puno stvari koje bih postavila za prodaju, ali imam frku da cu njima zatrpati vec postavljene oglase. Tako cekam, kad prodam tri, ja dodam jos tri... Je li to ja umisljam ili bih stvarno umanjila sanse vec postavljenom? Mislim, pobegnu na 2. stranicu ili dalje... kad neko gleda profil, ima li nerava da pregleda i iza prve strane?
2020 11 15
Neko ukuca šta traži i pogleda prvih 5 strana na sajtu, a neko će da iskopa predmet postavljen pre 2 godine, tako da nema pravila. I ja sam se tripovala da ću pretrpati profil kad ubacim novih desetak predmeta, ali se svake sekunde ubacuju novi predmeti i predmet koji ste postavili danas, sutra vec jedva nađete u pretragama. Najbolje je obnavljati starije oglase, ko ima vremena i živaca (ja nemam).
2020 11 15
Uh, ja se jedva nateram i ovo da slikam i premerim, jos samo da obnavljam, neka, hvala. Ja cak mislila da pobrisem letnje, da rasteretim profil. Jaco, nisam mislila na to kad predmet izadje u novima, vec kad neko pogleda moj profil, da li ce uopste ici dalje od prve strane... Imala sam i onih ' sivih haljinica' (one sto je sajt izbrisao jer su predugo tu), ni njih nisam vracala, da su se htele prodati, prodale bi se, ja samo izbrisala oglase.
2020 11 15
Meni su se dosta starih predmeta obrisalo..
2020 11 15
Ako mi se svidi ono što vidim na prvoj strani, u stanju sam da prelistam ceo nečiji profil, pa makar imao 50 strana :) Često se one najlepše stvari nađu na poslednjim stranama. A obnavljanje oglasa zaista pomaže, samo prekopirate tekst i sačuvate slike koje su vam već u tom oglasu, nije potrebno više od 3 minuta.
2020 11 15
I ja tako, Marijana, ustvari, one ranije postavljene stvari imaju i nizu cenu, kod skoro svakoga (mozda ne kod onih koje obnavljaju oglase). Ali, desava se da slucajno vidim neki divan artikal, a da sam pogledala profil te clanice, verovatno ne bih otisla dalje od prve stranice jer na prvoj vidim hrpu decjih stvari, slucajno naletim u pretrazi. Toga se bojim. Imam gomilu divnih asesoara, kapa, salova, kaiseva i sl., ali mi glupo da njima zatrpam ove vece stvari. Bas bi mi valjao dodatni profil za to i jedan letnji bar o:)
2020 11 15
Meni se desava kada obnovim neki predmet star godinu dana,istog dana se jave da kupe taj predmet. A da ga nisam obnovila nikada ga ne bih ni prodala. Slikate malo drugacije predmet koji obnavljate,malo bolje ,promenite nesto sto se verovatno zbog toga nije prodalo,i prodace se vrlo lako. Ja tako radim i dobro mi ide. Ako odustajete i mrzi vas ,nema nista od prodaje. Imacete prodaju jednom mesecno. Iz iskustva vam pricam.
2020 11 15
U pravu je Biljka, treba ih ponovo postaviti, ali nove fotke, to je super ideja. Hvala o:)
2020 11 15
Nema na čemu i drugi put 😇❤🤗
2020 11 15
> jacaikaja: > Neko ukuca šta traži i pogleda prvih 5 strana na sajtu, a neko će da iskopa predmet postavljen pre 2 godine, tako da nema pravila. I ja sam se tripovala da ću pretrpati profil kad ubacim novih desetak predmeta, ali se svake sekunde ubacuju novi predmeti i predmet koji ste postavili danas, sutra vec jedva nađete u pretragama. Najbolje je obnavljati starije oglase, ko ima vremena i živaca (ja nemam). Samo hocu da demantujem i kazem da sam ja jedan od ludaka koji gleda od nazad 😂 Ako nešto specifično trazim, prvo pogledam starije oglase jer ljudi kojima nešto stoji duže vremena češće spuste cenu 😂😂 ali to sam ja fijuuu
2020 11 16
A celokupne profile retko kad gledam, samo kad porucujem pa kad placam vec postarinu da vidim jel ima jos nesto.
2020 11 16
I ja isto pregledam mnogo kad nešto trazim 😅 Nisi jedina. Razumela sam sve TatCat, zato pišem uopšteno. Radi se o tome da uglavnom ukucaju *Mango kaput* npr, te se ne obaziru mnogo na ostale oglase istog člana, kod koga nadju odgovarajući predmet, ali pogledaju verovatno i ostatak profila, ako nema 15 strana. Neko pogleda ceo profil, kao ja, npr. 😃 Valjalo bi sezonski obnavljati oglase, uslikati ponovo, nešto od ranije staviti u paru, npr- 3 crop majice, 2 para skinny farmerki, 2 boho haljine (naravno u istim veličinama)
2020 11 16
Ja mislim da je malo onih koji gledaju ceo profil, odnosno koji gledaju ponudu po profilima. Mislim da se oglasi uglavnom traže po pretrazi, ovako kako je napisala jacaikaja. Ja gledam povremeno profile (i to cele) članica koje pratim. A kada tražim nešto određeno i nađem pretragom, onda pogledam šta još članica prodaje na profilu. Obnavljam oglase koji su dugo stajali, znam da se oni i pretragom ne mogu naći. Obnavljam sa istim fotografijama i verovatno bi valjalo da ih ponovo slikam, ali nemam volje... Čekam proleće, pa da svu letnju garderobu ispoklanjam i predam nekom humanitarnom udruženju, jer sve ono što se nije prodalo za dve godine - ne verujem da hoće.
2020 11 16
Cesto pogledam profil do kraja,bas kao sto je rekla jedna od clanica,ako mi se svidi nesto na prvoj strani rado cu pogledati i sve druge stvari :)... a predmete obnavljam povremeno mada me izuzetno mrzi da to radim i nikad se nije nista od toga obnovljenog prodalo, dakle nema pravila :)
2020 11 17
Ako kod neke clanice nadjem nesto po svom ukusu i dobroj ceni,uvek pregledam ceo profil.Racunam ako sam nasla jednu super stvar da mi je po ukusu,vrv cu naci jos koju....
2020 11 17
1 2