Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nedostatak logike u nekim pesmama

Evo da se pridružim sa jednom. "Otac cuti, majka lomi ruke", nzm šta da dodam. Dugo sam mislila da se ljudi zezaju kada zapevaju taj stih, nisam verovala da zaista tako ide neka pesma. Medjutim... Žena je ozbiljno bila u gipsu šest meseci, mislim majka. 😅 Ja se nadam da je čovek sam sebi napisao pesmu, greota bi bila da je platio za ovakav tekst. 🤯
2021 06 13
To lomi ruke mislim da misli u smislu stiska sama sebi ruke da ne kaze nesto sto ne treba, slicno kao da je rekao grize se za usnu
2021 06 13
> Debela_devojka: > Zivota ti 😂😂😂😂 da li to znaci da je i ona kao ceca tepih koji ti gazis ili se samo oblaci sarenkasto🤔 Hahahahaha garant kupuje Hari Mata Hari na MK pa je šaren 😂
2021 06 13
Znači, pojedini Bajagini tekstovi su za Aristotelovo tumačenje: Duvaju promaje kroz vrata naroda Tuda smo prošli mi još davno nekada Kaži mi ko ti gužva postelju I ko ima zlatne ključeve od tvojih tajnih odaja Niđe veze. Počne kao istorijski, završi kao implicitno erotski. Ili, Jelena Tomašević i kompletna pesma "Okeani". Gomila budalaština.
2021 06 13
Ja se sećam kad mi je drugarica splavarka rekla za neku Adilovu pesmu gde idu stihovi: "O, kakav li je pakao Kad sneg je vruć k'o kakao Od kada te nema, skitaro" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!
2021 06 13
"Vise srece drugi put, kazes mi to lako." Jeste, tako cu da kazem. 😅😅😅
2021 06 13
"Da sam pauk, mali pauk Veliku bi mrezu pleo Da bih tebe upecao Ludo sam te zavoleo" Jasno mi je da bi Era da smuva devojku, tj. da je upeca. Problem je u tome sto uvek, kada se iz nekog razloga setim ove pesme ili je cujem, vizuelizujem tarantulu sa Erinom glavom. Kao da tarantula vec nije dovoljno gadna sama po sebi (msm, meni je gadna... izvinjavam se ljubiteljima te zivotinje).
2021 06 13
Cetiri strane sveta putujem Evropo, ma nigde mi nije kao kad sam s tobom, milioni ljudi, ne zna im se broja, a samo se jedna zove ljubav moja. Uvek sam bila zbunjena da li se ova pesma odnosi na temu ili Srbiju, posto se obrasca i Evropi, izmedju ostalog.
2021 06 14
> Debela_devojka: > Cetiri strane sveta putujem Evropo, ma nigde mi nije kao kad sam s tobom, milioni ljudi, ne zna im se broja, a samo se jedna zove ljubav moja. Uvek sam bila zbunjena da li se ova pesma odnosi na temu ili Srbiju, posto se obrasca i Evropi, izmedju ostalog. Mile Kitic peva hitic :') :') :')
2021 06 14
1 2