Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Takođe, ne radi brisanje predmeta.... Mejl o poruci stiže i sa po 15, 20 sati zakašnjenja.... Pretraga po kategorijama na mobilnom prikazu je nikakva i daleko daleko nedovoljno precizna, pola stvari koje na pc-ju radi, na mobilnom ne....I dalje stoji umesto Kovačica KovačiVa (unbelievable)...... Setiću se, ima još toga.
2019 04 16
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS NEMAM SLIKE GARDEROBE?nE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA?? obogdaniovic114?Molim za odgovor?
2019 04 22
Nema slika stranica i slika sa garderobom
2019 04 22
Nema slika stranica i slika sa garderobom
2019 04 22
TREBA MI POMOĆ.nE PRIKAZUJE MI SE GARDEROBA .
2019 04 23
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS i dalje nemam slike garderobe?obogdaniovic114
2019 04 23
Pozdrav! Relativno sam nova članica pa ne znam da li je ovo uobičajeno ili ne, ali rekoh da podelim sa vama. Imala sam postavljena dva artikla koja su označena kao prodata, samo nisam htela da ih brišem sa stranice još uvek. No međutim danas primetim da ih više uopšte nema. Da li stranica posle nekog vremena sama briše prodate artikle ili je u pitanju neka greška?
2019 04 23
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS zašto na mom sajtu nema slika i garderobe?Da li mogu dobiti odgovor?
2019 04 24
Nece da postavi slike 🤷🏻‍♀️ Nece ni da ih ocita 😡
2019 04 30
Meni nece da odradi onaj zadnji korak da postavim oglas. O cemu se radi?
2019 05 03
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Sinoc sam imala oko 70 predmeta za prodaju, a jutros 46? Nisam nista brisala. Zasto se to desava? Da li mogu da se vrate ili moram ponovo da ih izbacujem?
2019 05 08
> Mimoslejv: > Pozdrav! > Relativno sam nova članica pa ne znam da li je ovo uobičajeno ili ne, ali rekoh da podelim sa vama. Imala sam postavljena dva artikla koja su označena kao prodata, samo nisam htela da ih brišem sa stranice još uvek. No međutim danas primetim da ih više uopšte nema. Da li stranica posle nekog vremena sama briše prodate artikle ili je u pitanju neka greška? Meni je preko noci nestalo 20-30 predmeta koji su u prodaji a dva prodata jos uvek stoje
2019 05 08
Ne moze da se udje u razgovore tj.poruke, uopste ne funkcionise komunikacija! Molim vas popravite to
2019 05 09
Takođe. Ne mogu da otvorim razgovor ni sa jednom članicom. Nadam se da neće potrajati
2019 05 09
Još uvek je nemoguće ući u razgovor... :(
2019 05 09
1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 112