Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⭐CASKANJE⭐

> Debela_devojka: > > MiciZara: > > Moja plata stiže tek 6 -tog prvi deo ... > > Uglavnom je potrošim ranije pa se snalazim do sledeće uplate 21... > > U poslednje vreme ozbiljno razmišljam da svoje znanje prekvalifikujem u kafansku pevaljku ... > > Jer od ovog rintanja za platu ne može da se živi .. > > A apetiti mi veliki. . > > Kupim mikrofon popnem se na sto , pa preskačem sa stola na sto , bekšiš leti ja u zanosu pevam .. Gde ćeš bolje ... > > Ah' uz to mi samo neki " bizMismen" fali , ali i toga će biti ... 😎😂 > Ni one više ne zarađuju toliko... u kafanama gde sam ja šljakala, X puta prođem bolje, nego pevačica.. plus malo ispod ruke. A najviše love bilo i biće na techno žurkama. Što tu može za vikend celaaas plataa da se uzmeee. Alivjbg prošlp moje vreme Moje vreme tek dolazi 😎 Ma ja ću da budem atrakcijaaaa . Vadi vadi pare , sušuuu da napravim .. Vadi , vadi , sve pare eeee , sebi da kupim "mečku" a tebi bmw 😎😂😁 Već sam počela da vežbam ..
2018 06 01
> MiciZara: > > Debela_devojka: > > > MiciZara: > > > Moja plata stiže tek 6 -tog prvi deo ... > > > Uglavnom je potrošim ranije pa se snalazim do sledeće uplate 21... > > > U poslednje vreme ozbiljno razmišljam da svoje znanje prekvalifikujem u kafansku pevaljku ... > > > Jer od ovog rintanja za platu ne može da se živi .. > > > A apetiti mi veliki. . > > > Kupim mikrofon popnem se na sto , pa preskačem sa stola na sto , bekšiš leti ja u zanosu pevam .. Gde ćeš bolje ... > > > Ah' uz to mi samo neki " bizMismen" fali , ali i toga će biti ... 😎😂 > > Ni one više ne zarađuju toliko... u kafanama gde sam ja šljakala, X puta prođem bolje, nego pevačica.. plus malo ispod ruke. A najviše love bilo i biće na techno žurkama. Što tu može za vikend celaaas plataa da se uzmeee. Alivjbg prošlp moje vreme > Moje vreme tek dolazi 😎 > Ma ja ću da budem atrakcijaaaa . > Vadi vadi pare , sušuuu da napravim .. > Vadi , vadi , sve pare eeee , sebi da kupim "mečku" > a tebi bmw 😎😂😁 > Već sam počela da vežbam .. Hahahhaha baš me nasmejaste hahahha Ali opet je u isto vreme i tužno i smešno.
2018 06 01
> Keikoo: > > MiciZara: > > > Debela_devojka: > > > > MiciZara: > > > > Moja plata stiže tek 6 -tog prvi deo ... > > > > Uglavnom je potrošim ranije pa se snalazim do sledeće uplate 21... > > > > U poslednje vreme ozbiljno razmišljam da svoje znanje prekvalifikujem u kafansku pevaljku ... > > > > Jer od ovog rintanja za platu ne može da se živi .. > > > > A apetiti mi veliki. . > > > > Kupim mikrofon popnem se na sto , pa preskačem sa stola na sto , bekšiš leti ja u zanosu pevam .. Gde ćeš bolje ... > > > > Ah' uz to mi samo neki " bizMismen" fali , ali i toga će biti ... 😎😂 > > > Ni one više ne zarađuju toliko... u kafanama gde sam ja šljakala, X puta prođem bolje, nego pevačica.. plus malo ispod ruke. A najviše love bilo i biće na techno žurkama. Što tu može za vikend celaaas plataa da se uzmeee. Alivjbg prošlp moje vreme > > Moje vreme tek dolazi 😎 > > Ma ja ću da budem atrakcijaaaa . > > Vadi vadi pare , sušuuu da napravim .. > > Vadi , vadi , sve pare eeee , sebi da kupim "mečku" > > a tebi bmw 😎😂😁 > > Već sam počela da vežbam .. > Hahahhaha baš me nasmejaste hahahha > Ali opet je u isto vreme i tužno i smešno. Tragikomedija :D nego, jel krenulo od jutros ? :D
2018 06 01
Ja radim i ovog i sledeceg vikenda i oooooooodleeeeepicuuuuuu.......eto da kukam malo! ,:) ,:(
2018 06 01
> lokibg: > Ja radim i ovog i sledeceg vikenda i oooooooodleeeeepicuuuuuu.......eto da kukam malo! ,:) ,:( Još po ovoj vrućiniiiiiiii haos. Još krenuh u šorcu da sednem na stepenice i ispejoh se XD nikada mi se to nije desilo, baš peče Sunce
2018 06 01
Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina...
2018 06 01
> MiciZara: > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi?
2018 06 01
> Debela_devojka: > > MiciZara: > > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... > Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi? Sa diplomom me je blam i da se slikam posto Dipl.politikolog za medjunarodne odnose i diplomatiju koji nije uclanjen u neku stranku moze samo da ucestvuje u Slagalici na RTS-u i osvoji enciklopediju! :') :') :') :') :')
2018 06 01
> lokibg: > > Debela_devojka: > > > MiciZara: > > > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > > > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... > > Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi? > Sa diplomom me je blam i da se slikam posto Dipl.politikolog za medjunarodne odnose i diplomatiju koji nije uclanjen u neku stranku moze samo da ucestvuje u Slagalici na RTS-u i osvoji enciklopediju! :') :') :') :') :') Divnaaa škola!!!! Učlani se u Dossta je bilo :D
2018 06 01
> Debela_devojka: > > MiciZara: > > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... > Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi? Ja imam samo srednju ali ne radim to što sam završila , radim u ugostiteljstvu , hotel... Hotel je državni još uvek .. Privatno nokte i trepke ali to sve slabije jer dok svakoj drugarici uradim jbg od para slaba vajda.. Više mi se isplati da ne radim to... Imala sam i neki salončić ali nije to išlo , jer nas je bilo tri ... Ponekad radim i kao animator u igraonici ali to već naplatim ... Od moje državne firme jedino što valja je godišnji odmor jer imam 28 radnih dana... 😉😀
2018 06 01
> MiciZara: > > Debela_devojka: > > > MiciZara: > > > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > > > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... > > Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi? > Ja imam samo srednju ali ne radim to što sam završila , radim u ugostiteljstvu , hotel... > Hotel je državni još uvek .. Privatno nokte i trepke ali to sve slabije jer dok svakoj drugarici uradim jbg od para slaba vajda.. Više mi se isplati da ne radim to... > Imala sam i neki salončić ali nije to išlo , jer nas je bilo tri ... > Ponekad radim i kao animator u igraonici ali to već naplatim ... Od moje državne firme jedino što valja je godišnji odmor jer imam 28 radnih dana... 😉😀 Pa, dobro, vidiš ja sam hotelijer, a bežim od hotela :D i ostadoh samo konobarica.. ali bolje zaradim od mnogih ljudi koji rade neke finije poslove. Mada sam radila u jednom call centru i baš mi se svidelo. To je bilo neko javljanje na tel, davanje informacija, malo prodaja.. bilo je cool posle 10 god stajanja, sedeti na poslu :D
2018 06 01
> Debela_devojka: > > MiciZara: > > > Debela_devojka: > > > > MiciZara: > > > > Ja radim svaki vikend a slobodna sam sredom i četvrtkom.. > > > > Nastupam u radnoj organizaciji svaki dan od 7 do 15 h . I tako 18godina... > > > Evropski :D a čime se bavite, žene? Jel se slikate sa diplomom ili vam znači u praksi? > > Ja imam samo srednju ali ne radim to što sam završila , radim u ugostiteljstvu , hotel... > > Hotel je državni još uvek .. Privatno nokte i trepke ali to sve slabije jer dok svakoj drugarici uradim jbg od para slaba vajda.. Više mi se isplati da ne radim to... > > Imala sam i neki salončić ali nije to išlo , jer nas je bilo tri ... > > Ponekad radim i kao animator u igraonici ali to već naplatim ... Od moje državne firme jedino što valja je godišnji odmor jer imam 28 radnih dana... 😉😀 > Pa, dobro, vidiš ja sam hotelijer, a bežim od hotela :D i ostadoh samo konobarica.. ali bolje zaradim od mnogih ljudi koji rade neke finije poslove. Mada sam radila u jednom call centru i baš mi se svidelo. To je bilo neko javljanje na tel, davanje informacija, malo prodaja.. bilo je cool posle 10 god stajanja, sedeti na poslu :D Ali ti je extra što je državni hotel, malo ih se danas može pohvaliti radom u državnom preduzeću
2018 06 01
Tu sam devojke,sta pijemo??
2018 06 01
> *STARS*: > Tu sam devojke,sta pijemo?? Ja sam za neko hladno belo vino :)
2018 06 01
Uh,rano mi za alkohol,al moze jedan vermut sa ledom i limunada,kad boljje razmislim🤔😂😂😂
2018 06 01
1 2 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 72