Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć, prevarena sam!

Zdravo, nova sam na ovom sajtu, i naručila sam od jedne članice haljinu u vrednosti od 5000 dinara, uplatila sam joj novac i ona nije ispoštovala rok isporuke haljine iako mi je bilo važno, ali rekla sam u redu, nema veze, molila sam se samo da stigne posto sam joj uplatila novac pre nego sto je poslala iako nije bio takav dogovor, a ona mi nije poslala na vreme haljinu ... kada mi je stigla haljina imala sam šta i da vidim, haljina sva pocepana i apsolutno neuopotrebljiva, javila sam joj se i najljubaznije zamolila za povraćaj novca, jer je rekla da haljina nema nikakvih oštećenja i mana. Rekla je da ce vratiti novac za nekoliko dana, ja sam rekla da nema problema, sacekacu, opet sam joj se javila i rekla je opet za par dana, konacno kad je dosao dan da mi uplati novac nije odgovarala na poruke i pozive, SPUSTILA MI JE SLUSALICU, maksimalno sam joj izasla u susret i rekla da nema problema i da mi posalje posle nedelju, dve. Naravno i dalje ne odgovara na poruke i pozive, sta mogu da uradim, imam njenu adresu, ako joj posaljem nazad sa otkupom verovatno nece preuzeti.
2020 01 09
Postavite link te osobe da ostale clanica vide s kim ne treba da saradjuju.Zao mi je sto ste prevareni ali mislim da nista ne mozete da uradite,sem da joj ostavite negativnu ocenu. 🙁
2020 01 09
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/da1be41bdd98ddd7ca8fcbb8bb70dfd3.jpg)
2020 01 09
Obavezno ostavite negativan utisak sa obrazloženjem.
2020 01 09
Ova devojka je u pitanju, nasla sam je i na instagramu. Ne mogu da verujem, pre par nedelja sam otkrila ovaj sajt i bila sam odusevljena svakakvim stvarcicama i koliko ima povoljnih stvari, nisam ocekivala da ovako nesto moze da se desi, uplatila novac kako je njoj odgovaralo i odmah, postnet uputnicom, ona je prvo kasnila sa slanjem, a onda poslala neupotrebljivu haljinicu, malo je reci da sam razocarana, prvo naznacila sam da mi je vazno da stigne do odredjenog datuma, kasnila je i kada je stigla havla Bogu u poslednjem trenutku, nisam mogla da je nosim i ostala sam bez haljine na meni jako vazan datum, ipak sam se nekako suzdrzala da ne poludim, i najljubaznije je pitala, poslala fotografije haljinice, bila sam ubedjena da ce vratiti novac, malo je reci da sam zgranuta, prvo i poslednje iskustvo..
2020 01 09
Jako mi je zao sto ste imali takvo iskustvo, ali koliko vidim, ova clanica je vec imala dve negativne kao prodavac... Morate biti oprezni Naravno da ocene nisu uvek merilo, ali treba voditi racuna Probajte da je zaplasite, recite joj da je prijavljena policiji, mozda upali
2020 01 09
Nikada se ne oslanjajte na ovakve sajtove i druge ljude kada su vazni dogadjaji u pitanju. Bolje da ste otisli u neki soping centar i uzeli sebi haljinu.
2020 01 09
Da li mislite da sačekam i vidim da li će preuzeti haljinicu sa otkupom ili da odmah zaboravim na novac i ne računam na to? Stvarno ne znam šta da radim, ne mogu da verujem da sam imala takvo iskustvo, prvo što sam ostala bez haljine i nisam imala rezervu, drugo što ne želi da vrati novac i onako drsko mi spušta slušalicu, a sve vreme sam najljubaznija iako bi neko vrlo rado zapretio u ovakvoj situaciji.
2020 01 09
Ja sam bila ubeđena da ne postoji šansa da mi devojka pošalje nešto sa oštećenjem, lepo sam se raspitila, super smo komunikaciju imale. Izgleda da sam se toliko zaletela za haljinu zbog toga što je Alme couture, a ja sam iz Niša i ko zna koliko bih čekala porudzbinu, tako da sam mislila da je super da porucim od nje. Kaze da je samo jednom nošena. Što se tiče negativnih iskreno zanemarila sam, verovatno je to greška, videla sam da ima dosta pozitivnih, a i jednostavno sam takva dosta lakoverna, i ne očekujem ono najgore što se i desilo.. mnogo mi je žao zbog ovog iskustva, svima sam preporucila sajt, stvarno mi je otkriće. Ne znam da li ću se usuditi da ponovo naručim nešto, bukvalno sam se istraumirala. Hvala Vam puno što mi dajete savete, zaista ste divne❤️
2020 01 09
Uvek dodatne slike trazite od prodavca. Ako vrda ili vam salje mutne, verovatno nesto muti. Sto se tice para ja ne bih zaboravila na mojih 5000 nego bih zamolila nekog druga, rodjaka da resi situaciju. Okrene i zapreti ili bih otisla sa nekim na vrata. I prevare iznad 5000 dinara se kaznjavaju sada.
2020 01 09
Mislim da je ova devojka, povezala sam instagram sa kontaktima i ona mi je izašla
2020 01 09
Nisam sigurna, ne mogu da je nadjem na fejsbuku, na viberu nema fotografiju
2020 01 09
Ja sam iz Niša, a devojka je iz Kaluđerice, a i te kako rado bih otišla, samo da vidim da li će moći da me pogleda u oči.. Volela bih da joj nađem roditelje na nekoj od društvenih mreža i njima se obratim, ovo je zaista strašno, još uvek sam u srednjoj školi, ne zarađujem, barem da je to uzela u obzir , šta više mislim da smo vršnjakinje, naglasila sam joj i to i razumem da je pitala da li može za još par dana, pa tada da uplati, stvarno sam zgranuta, razumela bih da je potrošila novac, sačekala bih još vremena, ali ovakvo ponašanje stvarno nisam očekivala.
2020 01 09
Ako si sigurna da je to ona nadji njen fiksni u javnom imeniku, imas njenu adresu prezime pa pozovi roditelje i objasni im.
2020 01 09
Kakve roditelje, 5000 je iznos koji podleze i krivicnoj prijavi, u Sup i prijava.
2020 01 09
1 2 3 4 5 ... 8