Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

> lilali: > Tacno! > I mene zanima koji je broj ljudi umirao dnevno u Italiji pre korone !! > Zasto ljudi nisu sumnjicavi nego samo slepo veruju > Kaze mi poznanica : Ali ja sam videla slike mladica kako umire u agoniji ' ( odakle je slika stigla , od cega je bolestan bio , koliko je stara slika? Koliko je lako time manipulisati??? I odjednom sada SVI znaju nekog atletu , zdravog u punoj snazi od 30 inesto godina koji je upravo bolestan od toga ???? Jednog istog znaju svi ? (Mislim po opisu to je ista osoba) isto kao sto se svima 'javlja' da se od toga dobija proliv ????) > Stvarno nije za sumnju? > Samo za strah , samo za oprez , samo za totalnu obustavu svega , za vanredne mere? > Da nam ukinu lepo i internet mozda se i tako prenosi Nila priča o migrantima, a onda, kao nožem pod 90°, nisu oni važni, nema inf o tome. Malo smrducka I ne samo to...jednostavno, nešto ne štima.
2020 03 18
> lilali: > Da nam ukinu lepo i internet mozda se i tako prenosi Ја сам за сваки случај дезинфиковала слушалице и микрофон; скајп ми је веома сумњив. x-)
2020 03 18
Ja sam prenela ono što su utvrdili u Italiji medju zaraženima. Ljudi su kao ovce, vide da neko kupuje tonu papira, pa kupuju i oni. Takođe u Nemačkoj mladi ljudi prave žurke da bi se eventualno zarazili i postali imuni, oni stariji su izolovani. Svako ima svoju politiku, svaka država i isto tako pojedinac. Moja politika je takva da sam svoje najmlađe dete izolovala čim je imalo prve simptome gripa ili virusa, pratila joj stanje i po svom nahodjenju preduzela odredjene mere, takođe bila u kontaktu sa par majki čija deca su u istom stanju trenutno ili su već bila. Ne treba širiti paniku, samo treba biti oprezniji. Zdravstvene službe su prezauzete, nema kapaciteta da se obave testovi svima sa određenim simpomima, ne dolaze kući da pregledaju.
2020 03 18
Strahom se najlakse vlada. Pogotovo strah od nepoznatog. Kao da virusi nikada nisu postojali? I kao da niko pre virusa nije odrzavao licnu higijenu i imao neke razvijene navike? Valjda su ljudi redovno prali ruke i pre ovog virusa? To je nesto sto ce uci od malih nogu, nakon ulaska u kucu, posle nuzde, pre jela i pre rada sa hranom itd. Sve isto radite i sada samo malo cesce i pazljivije. Kupanje i pranje stvari isto je valjda trebalo biti usadjeno od malih nogu, a ne samo u vanrednim situacijama? I pre virusa nisam volela da me ljudi cmacu, da budem u velikom drustvu, nisam volela da me dodiruju ni poznati ni nepoznati. Drzala odstojanje. Makar je kod mene sve isto posto sam ja i pre virusa bila ovakva.
2020 03 18
Gledala Loki,a i ovde je neka clanica stavila pre nekoliko dana...Ta prica za sportistu upravo govori da niko nije bas bezbedan,a posebno u zemlji gde nemamo negu. Finansijiska katastrofa je vec pocela,iskreno ne smem ni da pomislim situaciju za mesec dana..I da bude svega po radnjama,ne znam od cega ce ljudi da kupuju...
2020 03 18
Gledala Loki,a i ovde je neka clanica stavila pre nekoliko dana...Ta prica za sportistu upravo govori da niko nije bas bezbedan,a posebno u zemlji gde nemamo negu. Finansijiska katastrofa je vec pocela,iskreno ne smem ni da pomislim situaciju za mesec dana..I da bude svega po radnjama,ne znam od cega ce ljudi da kupuju...
2020 03 18
Nisam napravila zalihe jer nece biti apokalipse. Zivot nije stao, radnje rade malo skraceno, ali se radi. Nema potrebe za panicarenjem i gomilanjem. I ako se razbolite zalihe vam nece pomoci. Organizam kad je bolestan trazi odmor i oporavak. Ne trazi secer, cokolade i hranu punu ulja i brasna, vec tecnost. Cajevi, supe, sokovi. Da li ljudi uopste razmisljaju ili samo hrle da razgrabe sve i prosto rade ono sto i drugi? Koristi li iko mozak? I vanredno stanje je ograniceno, ne traje doveka. Zivot zbog virusa da stane ne moze. Razmisljajte, ne panicarite.
2020 03 18
> lilali: > Zene devojke nije ovo napad ni na jednu od vas koja misli drugacije od mene > Ja samo kazem da je sve ovo VRLO vrlo sumnjivo i cudno > Vama nije? > Kao neki virus-vanzemaljac ? Koji prkosi zdravom razumu , zakonima fizike , hemije i Medicine > Razmislite ! Cak i mutacija dva ili koliko god virusa mora da ima bar neke osobine virusa (?) ako je virus Biolosko oruzje je oruzje buducnosti. Danas se manje ratuje puskom i cizmom, a vise bioloskim oruzjem, podsvesnim porukama, programiranjem preko zaglupljujuce mantra muzike, filmova, serija tj. kulturom. I manipulacijom.
2020 03 18
Tako sam i ja razmisljala,pa sam dosla do trenutka da ne mogu da nadjem odredjene namirnice.Nisam nista lagerovala od pocetka,ali sam juce kupila,malo vise nego obicno a to je kilo vise,i to je to.Tipa dve kile secera,200g kafe,2 sardine itd...Mislim ako ova moja kupovina moze uopste da se svrsta u lagerovanje ,:)
2020 03 18
Lilali...Moj muz mi spominje neki isto jako cudan snimak,prica je slicna,polovina njih sa maskama polovina bez.I ceo snimak je jako cudan,ne smo zbog maski nego i jos nekih stvari.Nisam ga pogledala. Nisam panicar ali sam oprezna,nisam pobornik teorija zavere ali sam otvorena za mogucnost..Svakako usled polovicnih info,sam oprezna jer ne mogu zasigurno nista da tvrdim,mogu samo da imam sumnju ili ne.Pridrzavacu se pravila koliko sam u mogucnosti,ne mogu da lomim glavu sa stavrima za koje vrv nikako ne mogu da znam zasigurno
2020 03 18
Jelena, namirnice ne mozete da nadjete zbog panicara koji su pokupovali sve kao da ce biti neka Apokalipsa. Strasno je koliko se ljudima manipulise i kako se preko straha ljudi kontrolisu, a istovremeno panicno rade neke stvari kao sto je recimo to gomilanje namirnica. Sve to jer ljudi ne koriste mozak i jer su zavisni od sistema. Kad je covek toliko zavisan onda to vodi u neizvesnost, strah i paniku. I jos ludilo koje se servira preko medija pa rezultat vidimo. Ja medijima nista ne verujem, jer je to sredstvo za propagandu i manipulaciju. Istrazivackog novinarstva odavno nema, svi se samo bore sa preglede i klikove, a zive od oglasnog prostora pa moraju biti poslusni. Ne gledam TV godinama, imam samo neke YT kanale koje pratim jer se slazem sa onim sto se tamo govori.
2020 03 18
Tako je,onda ti panicari koji kupuju po 15 kg brasna i svega ostalog,uvode nas normalne u frku koja vec postaje realna....Tako da je svejedno...
2020 03 18
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f8fcdfc6d55fa18bd0ab20c71df0398f.jpg)
2020 03 18
Ne znam sta vi mislite, ali meni se inace mnogo vise svidja britanski pristup epidemiji. Lepo su se odlucili za to da epidemija traje krace, da se jednostavno 100% stanovnistva zarazi i stekne imunitet ili premine onaj ko nije dovoljno jak da izdrzi. Ali zato ce ekonomija stradati daleko manje, a oni koji preostanu, (a to ce biti 98% procenata ljudi sto i nije tako lose), moci ce lakse da nastave sa svojim zivotom. Jbg, jeste nehumano, ali ovaj kao humaniji pristup nas je doveo do pustosenja prodavnica i do toga da cemo za 3 meseca da kukamo nad svojom gorkom sudbinom. I do sad smo bili gola beda, a nakon 3 meseca cemo biti bas pravi bednici. Uzas! Uopste me ne brine jbni virus-mislim da mogu da ga prezivim. A i ako ne prezivim bolje i da me nema nego da zivim bedno i da gledam kako mi deca gladuju ili da ne mogu da putuju, uzivaju i u drugim stvarima osim da jedu i piju i bioloski budu u zivotu.
2020 03 18
Tako je, Loki! Potpuno si u pravu!
2020 03 18
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 23