Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

Ma, znate sta, vreme je lepo, mi smo bili u setnji, ja zivim u maltene selu, pa tako setamo bez da prodjemo pored bilo koga. Tako cu i ubuduce. I kuliram. I nadam se da ce me zvati iz maxija, aplicirala sam za posao ahahahahha
2020 03 19
Људи су и пре овога страдали од короне. На пешачком, или ван њега; све су то жртве короне Тојота Корона ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a0e1f4454cd070649839e065bd03bc83.jpg)
2020 03 19
Moje iskustvo je mešano što se tiče zaštite. "Debela" mogu da razumem tvoju ogorčenost iz više uglova,ali nisam videla da je bilo ko od ovde prisutnih virusolog,epidemiolog,molekularni biolog da može pojasniti nešto o virusu. Ono što vidim na forumu,je samo pojedinačna opšta mišljenja i to je ok.Ali ne vidim ništa znalački i profi. U različitim zemljama,različito vode statistiku.Neko broji samo one smeštene u bolnicama i broj umrlih u odnosu na to.Neko samo prijavljuje broj umrlih itd.Neko vodi statistiku kao mi,broj testirani,od tih testiranih broj obolelih.....testirani su samo oni sa simptomima,ne svi možda i moguće zarazni. Korona sama po sebi nije virus koji izaziva smrt poput ebole.Dakle svi umrli do sad umrli su od komplikacija.Mnogi nisu ni znali da imaju sistemsku bolest.Navešću primer iz svog života:meni draga osoba letos je preminula od "prehlade",ne gripa,ne virusa,prehlade.....a naknadno je ustanovljeno da ima leukemiju. Što se tiče citiram: "blago tebi",ne znam na šta se odnosi,pa neću komentarisati
2020 03 19
Inace, humor jeste svojstven nasem narodu, smeh jeste lek za dusu, ali i imanje mere je pozeljno. A i smisla sto je bitnije. Nije bas sve tako duhovito, posebno kad je u rangu sa kursadzijskim vicevima tipa: bile dve babe u mraku dosla treca i upalila svetlo. Pfff.....
2020 03 19
Ma, blago tebi mislim za posao 😂 ja celo jutro apliciram za ove radnje, momim Boga da me neko pozove
2020 03 19
> Debela_devojka: > Ma, blago tebi mislim za posao 😂 ja celo jutro apliciram za ove radnje, momim Boga da me neko pozove U zdravstvu,skoro 99% čistačica i portira zaposleno je preko agencije.Agencije "dobijaju tendere".Što se mene tiče ja bih te primila,na probu x-) ,vrlo sam strog poslodavac,hahahaha
2020 03 19
Znaci i tu 0 bidova 😂😂😂 saljem prijave ceo dan. Mada, mrka kapa, ali ne gubim nadu
2020 03 19
> lokibg: > Inace, humor jeste svojstven nasem narodu, smeh jeste lek za dusu, ali i imanje mere je pozeljno. A i smisla sto je bitnije. > Nije bas sve tako duhovito, posebno kad je u rangu sa kursadzijskim vicevima tipa: bile dve babe u mraku dosla treca i upalila svetlo. Pfff..... Loki,poznaješ me i još neki tebi znani me znaju.Nadasve volim dobar vic,šalu,generalno volim ljude.Ali sva ova nagađanja,prepričavanja polubajki i istina me iritira.Od kuće do posla, gde u dvorištu svaki dan ima desetine potencijalnih prenosioca,a mi bez zaštite vitlamo gore, dole pored njih. Gde sestre jure poznanike zaraženih jer su vitlali posle dolaska u zemlja. Zaraziće se naravno više od 80 % stanovništva i to je ok,nove generacije,nova prilagođavanja. Ali da li smo i mi u "srednjim" godinama sigurni da smo zdravi.Ko je od nas i kad zadnji put uradio redovan kompletan skrining,da bi mogao da se k.... preskočiću reč,hahahaha.Nismo jer je zdravstvo,većina nas zna kakvo.
2020 03 19
@plava16 nas dve se potpuno razumemo.... I ti neki nama znani ljudi....mi se medjusobno razumemo, steta sto smo manjina....
2020 03 19
> lilali: > > lokibg: > > @plava16 nas dve se potpuno razumemo.... > > I ti neki nama znani ljudi....mi se medjusobno razumemo, steta sto smo manjina.... > Niste manjina vecina tako misli > Ps > Produzice zatvranje u kucama umesto od 20h do 5h na ne znam od kad do kad ...tek ce objaviti do vikenda Sve ovo što se dešava Lilali dešava se zbog bahatih i ne odgovornih
2020 03 19
> plava16: > > lokibg: > > Inace, humor jeste svojstven nasem narodu, smeh jeste lek za dusu, ali i imanje mere je pozeljno. A i smisla sto je bitnije. > > Nije bas sve tako duhovito, posebno kad je u rangu sa kursadzijskim vicevima tipa: bile dve babe u mraku dosla treca i upalila svetlo. Pfff..... > Loki,poznaješ me i još neki tebi znani me znaju.Nadasve volim dobar vic,šalu,generalno volim ljude.Ali sva ova nagađanja,prepričavanja polubajki i istina me iritira.Od kuće do posla, gde u dvorištu svaki dan ima desetine potencijalnih prenosioca,a mi bez zaštite vitlamo gore, dole pored njih. > Gde sestre jure poznanike zaraženih jer su vitlali posle dolaska u zemlja. > Zaraziće se naravno više od 80 % stanovništva i to je ok,nove generacije,nova prilagođavanja. > Ali da li smo i mi u "srednjim" godinama sigurni da smo zdravi.Ko je od nas i kad zadnji put uradio redovan kompletan skrining,da bi mogao da se k.... preskočiću reč,hahahaha.Nismo jer je zdravstvo,većina nas zna kakvo. Ja od pocetka ne potcenjujem opasnost od bolesti. Rekla sam da me briga i ako umrem. I briga me. Ja se smrti ne plasim. Ja se plasim onoga sto ce me cekati, ako prezivim koronu, tj onoga szo me ceka ( kao i mnoge) vec za 2, 3 dana, kada potrosim i ovu bedu koju imam u novcaniku. Zato se zajebavam, zato moram da se zajebavam, kao i mnogi koji su u istoj situaciji sirom sveta. Jer ako se ne salimo, samo cemo da puknemo
2020 03 19
Ma zdrav humor je jedno, ali totalno je druga stvar kad neko totalno netalentovan u pogresnom trenutku pokusava da bude zanimljiv. Znas ona situacija: neko isprica los vic, a svima u prostoriji bude neprijatno pa gledaju u pod.... Da me neko ne shvati pogresno, ovde je bilo i bas dobrih fora
2020 03 19
Evo slusam Vucica. On ne moze ni na jedan nacin da utice na privatnike. Znaci ko nas j...e. Pomoci ce im kada ovo prodje. Sta cemo mi svi dok ne pridje?? Eto, ja se kod kuce smejem, smejem se sa decom, cutim i koristim forum kao ventil, ali sad na ivici da se raspadnem na 1000 delova kao i pola Srbije. Ljudi koji nece inati nikakvu pomoc od ove smrdljive drzave. Ljudi nemaju ni vremena da se plase virusa, jer se plase praznih frizidera, a drzava javno govori kako je nemocna po tom pitanju
2020 03 19
Biram smrt od korone, brza je. I ne, ne salim se. Ja prvi put u zivotu ne vidim nikakvo svetlo na kraju Tunela
2020 03 19
To se ne zna 😂 mozda i nisam potpuno zdrava, pa me spandrkne na brzaka. Ako me ne vidite ovde ili sam otisla da pljackam okolo ili sam se samozarazila
2020 03 19
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 23