Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/69eeac99729682d42b3ba936b2156a12.jpg)
2020 03 19
Mnogo ljudi panice bez potrebe,samo to mogu da kazem.Vidim da i ovde cakk ne postavljaju predmete ,svi se stisali.Bezveze.
2020 03 19
Na drugoj temi nas par ozbiljnije razgovaramo. Ostali smo bez posla, bez prihoda, nemamo od cega da shopingujemo. Ne panicimo zbog virusa
2020 03 19
Jeste, ja potpuno panicim bez potrebe, juce u Italiji umrlo skoro 500 ljudi. Mi smo ipak nebeski narod, nece to kod nas. 👽
2020 03 19
Ode mi poruka TK, kako kod tebe za posao? Ja aplicirala za Maxi. Make su sanse, ali da probam. To ce bar raditi
2020 03 19
Bez želje da bilo koga osuđujem za mišljenje,ali....uvek ima ono ali. Da li smatrate da je normalo da lekari jure kontakte onih koji su na lečenju,da li je normalno da 35 000 naših ljudi pređe granicu i da 5000 od njih se prijave službama da su došli iz te i te zemlj? Da li je normalno da svega 1/7 građana smatra sebe odgovornom? Ne ulazim u to da li je i ko pustio virus,govorim o ponašanju u vreme pandemije. Za trenutno stanje smo sami krivi. Ne tražite u svemu zavere. Radim u zdravstvu i delimično dozvoljavam sebi da nešto znam.
2020 03 19
Blago tebi, jel ima neko mesto za cistacice otvoreno
2020 03 19
Ovi "neunistivi" su posebno simpaticni, kao i teorije prirodne selekcije. (ne moram da govorim koliko je to sebicno, crknite svi samo da mi mozemo normalno nastaviti zivot) Da, u Srbiji ne postoji toliki broj bolnica i opreme da bi dopustili taj luksuz da cekaju jos da bi se zaustavilo sve, jer ljudima ne mogu pryziti adekvatnu negu! Tesko jeste, a postoji i drustvena odgovornost, a ne samo licne potrebe. Govorim sa stanovnistva obicnih ljudi a ne vlasti. Njih je odavno briga da li ce imati sredstava da prezive u ovakvoj situaciji. Jedino sto mozemo jeste da pomognemo jedni drugima i da se nadamo da ce se sve ovo brzo zavrsiti. p.s prevencija nije isto sto i panika.
2020 03 19
> jovananeda: > Ovi "neunistivi" su posebno simpaticni, kao i teorije prirodne selekcije. (ne moram da govorim koliko je to sebicno, crknite svi samo da mi mozemo normalno nastaviti zivot) Da, u Srbiji ne postoji toliki broj bolnica i opreme da bi dopustili taj luksuz da cekaju jos da bi se zaustavilo sve, jer ljudima ne mogu pryziti adekvatnu negu! Tesko jeste, a postoji i drustvena odgovornost, a ne samo licne potrebe. Govorim sa stanovnistva obicnih ljudi a ne vlasti. Njih je odavno briga da li ce imati sredstava da prezive u ovakvoj situaciji. Jedino sto mozemo jeste da pomognemo jedni drugima i da se nadamo da ce se sve ovo brzo zavrsiti. p.s prevencija nije isto sto i panika. Pa, ako je prirodna selekcija, mozda cu i ja da crknem, sta da radim. To moze da se desi i uz sve mere opreza. Ovo je i moralo da se desi, jer smo mi ljudi virus planete, mora nesto da nas spusti na zemlju. Ekološka situacija se promenila u roku od odmah, zahvaljujuci koroni. Jbg..
2020 03 19
Debela ja sam pre mesec dana htela da predajem papire za vrtic za klinca pa da jurim posao. Uz sve ovo, naravno, za sada od toga nema nista. Mm ima svoj posao koji, opet, zavisi od ljudi, pojma nemam sta cemo ako ovo potraje. Mi smo zapalili coporativno kod sveki na vikendicu na Avali, deca uzivaju u dvoristu i lepom vremenu, a mi se sracunavamo i 'vatamo za glavu. Drugarica radi u Big fashionu, daju im 60% od plate, uz smanjeno radno vreme.
2020 03 19
> plava16: > Bez želje da bilo koga osuđujem za mišljenje,ali....uvek ima ono ali. > Da li smatrate da je normalo da lekari jure kontakte onih koji su na lečenju,da li je normalno da 35 000 naših ljudi pređe granicu i da 5000 od njih se prijave službama da su došli iz te i te zemlj? > Da li je normalno da svega 1/7 građana smatra sebe odgovornom? > Ne ulazim u to da li je i ko pustio virus,govorim o ponašanju u vreme pandemije. > Za trenutno stanje smo sami krivi. > Ne tražite u svemu zavere. > Radim u zdravstvu i delimično dozvoljavam sebi da nešto znam. Slazem se skroz
2020 03 19
Lilali ne ulazim u statistiku, neka su to sve matorci i ljudi sa oslabljenim imunitetom, jel zato trebalo da pocrkaju odmah, ne razumem?
2020 03 19
Evo mog danasnjeg zapazanja. Isla sam na posao danas jer je bila takva potreba iako generalno radim od kuce. Isla sam gradskim prevozom. Neverovatno, ali svi mladi u autobusima su nosili maske i rukavice, a matorci se setaju uprkos zabrani, ne nose zastite preko lica i kaslju naokolo. Kako bih vam rekla.....nije mi ih zao ni najmanje!!!!! A posebno mi ih nije zao jer necu ja oboleti, a ako se to i desi verovatno ce simptomi biti smesni. Ali oni ce ako obole, da zavrse na respiratorima i produzice ovu situaciju u nedogled a to ce nas sve pogoditi i finansijski i kako god zelite. Dakle, ponavljam.....nije mi zao matoraca i ne osecam preteranu empatiju prema onima koji ne brinu za ostale!
2020 03 19
99% umrlih u italiji imali su jednu ili vise bolesti Poslednja vest Poenta je da virus NE MOZE DA SE ZAUSTAVI Eto ga vec na jesen ponovo, sve i da svi ostanemo hermeticki zatvoreni u kuci, tako da bi prirodna selekcija zaista bila najteze, ali i najracionalnije resenje kako bi preziveli mogli da vode borbu sa ekonomijom sto kvalitetnije To kad kazem, mislim na opste dobro, ne na dobro pojedinaca, vec na celokupno covecanstvo u narednom periodu. Zarazicemo se skoto svi, samo je pitanje vremena i svakako ce priroda da odradi svoje, mi tu prirodu ovako samo malo usporavamo. Bolje da se spasi sto vise mladih zivota, nego, lupam, na respiratorima babe i dede od 80 god, spase ih od korone, a one pozive jos 2 god, a zauzimale su mesto nekom mladjen ko je hronicbi bolesnik i nije stigao na red za respirator. Mislim, jeste surovo, ali to je tako, jbg.
2020 03 19
Stvarno se trudim da osetim barem trunku empatije, ali jbg ne ide mi. Kad moji roditelji mogu da postuju zabranu a verujte mi da su aktivniji od 95% i tesko im pada da sede kod kuce, e pa onda zaista ne vidim razlog da 150godisnja babetina kaslje u prevozu na mladu devojku koja je krenula na posao autobusom....
2020 03 19
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 23