Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste se vakcinisali?

:') :') :') :'( :'( :'( :'( :'(
2021 11 11
> EsBeBe: > :') :') :') :'( :'( :'( :'( :'( Ah sad videh da si ti jedna od tih teoreticara tako da dzabe sve, samo ti nastavi lagano :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2021 11 11
> bloodytears: > > EsBeBe: > > :') :') :') :'( :'( :'( :'( :'( > Ah sad videh da si ti jedna od tih teoreticara tako da dzabe sve, samo ti nastavi lagano :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') ma, važno da ti nisi, nimalo. :') nastavi, još laganije i što dalje. :* <3
2021 11 11
> ma, važno da ti nisi, nimalo. :') nastavi, još laganije i što dalje. :* <3 Tako je razumemo se i to je najvaznije x-) :') svako nek vodi svoju politiku kako zna i ume :') :*
2021 11 11
> Baletanka: > Omg. Kakav vazduh udisemo pa ko nas pita? Kakvu vodu pijemo i kakvu hranu jedemo,pa ko nas pita? Jedna vakcina otrov ili lek manje vise.... ]:( To sam na kraju i ja shvatila,bila sam protiv vakcine,na kraju sam primila dve doze ali ne znam da li cu dalje jer u planu je i cetvrta doza i tako na sest meseci.... Kad pomislim sta jedemo,puno otrova i zato svi oboljevaju od raka,o vazduhu da ne pricam,kasljem nocu a nisam pusač...tako da...ne znam,nisam ni za ovo ni za ono...ali jedino sto 100% mislim da je ovo vestacki virus izazvan jer naucno ne ponasa se kao drugi virusi...
2021 11 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cb38eeb3a1f9224d33d532b1e3e2ae9c.jpg) aaaahahahahahahahahahahahahah :') :') :')
2021 11 14
Eno u Holandiji protesti,85% vakicnisano i opet im uvode lockdown.
2021 11 15
> LelaHNikoloski: > Eno u Holandiji protesti,85% vakicnisano i opet im uvode lockdown. nije tačno. "Број инфекција коронавирусом се брзо увећао након што се укинула социјална дистанцa крајем септембра, па је постигнут рекорд у броју оболелих за 24 сата у четвртак и износио је око 16.300. Кафићи, ресторани и непрехрамбене радње ће морати да се затворе до 19.00 сати најмање три недеље, почев од сутра, навео је НОС, цитирајући владине изворе. На људе ће бити апеловано да раде од куће максимално колико могу, а публика неће моћи да присуствује спортским догађајима наредних недеља, додао је Ројтерс. Школе, биоскопи и позоришта ће остати отворени. Један од великих спортских догађаја који ће се играти без публике је и квалификациона утакмица за Светско првенство између Холандије и Норвешке следеће недеље." dakle, nije lokdaun, već dodatne mere zbog drastičnog skoka broja zaražanih. najveći problem prave navijači koji neće moći na stadione, mo'š misliti.
2021 11 15
> supergaga: > čini mi se da svako nađe primere kakve želi Hocete da kazete da @NSHibridi izmislila svoje simptome?
2021 11 16
Prelezala. Temperatura dva dana, haotican umor četiri dana i to je to. Nisam vakcinisana. Suprug takođe, samo je još i malo teze disao, medjutim posle korone je snimao pluća, radio ostale analize i sve je odlično. Sve zavisi od organizma.
2021 11 16
> SvetlanaRadic: > > supergaga: > > čini mi se da svako nađe primere kakve želi > Hocete da kazete da @NSHibridi izmislila svoje simptome? Izvod iz moje poruke se odnosi na komentare devojke koja je pisala nakon NsHibridi (vakcinisan komšija oboleo, nevakcinisan nije i sl.u tom smislu), postoje svakojaki primeri i svako uvek navodi one prikladne za svoje stanovište i nikog nije briga šta kaže zvanična statistika, kao da taj neki jedan ili dva primera imaju veću težinu od bolnički izveštaja itd.... A što se tiče simptoma NsHibridi - nema šta ja da verujem ili ne verujem da se ona tako oseća, ne vidim zašto bi devojka lagala ali isto tako nisam sigurna da su to izvesno posledice vakcine...ja sam samo napisala svoj slučaj koji, isto tako, ne mora da znači ništa ali pobogu, postoje zvanični podaci lekara koji precizno govore o tome koji procenti vakcinisah i nevakcinisanih obolevaju i sa kakvom uporednom kliničkom slikom...stvarno mi nije jasno i ne mogu u sebi pronaći razumevanje za antivaksersku priču (ok, kovid antivaksersku priču), ne znam kako svi od tih silnih priča ,potrage za argumentima i kvazi argumentima već ne prsnu psihički (mada će se, jel', sačuvati od 'ataka' na fizičko zdravlje)... stvarno me više mrzi da mrsomudim na ovu temu, već sam se jednom 'odjavila' pa slagala, sad je stvarno smorilo...niti ću ja koga ubediti niti će mene neko,tako da...besmislena priča.
2021 11 16
Nisam se vakcinisala niti planiram da se vakcinisem.
2021 11 26
Prelezala sam koronu u decembru prosle godine, nedelju dana sam imala strasne glavobolje, bolela me cela koza, izgubila sam culo ukusa i mirisa. Moj verenik je imao temperaturu 5 dana, bio je jako lose, posle toga je poceo da kaslje. Moja drugarica je samo izgubila culo mirisa i to je to. Na svakog utice drugacije. Nakon toga u maju sam se vakcinisala fajzerovom, kao i moji roditelji, verenik i svi oko mene. Ok mi je da neko ne zeli da se vakcinise, svako ima pravo na svoj izbor. Ali nije mi ok ovo sto citam ovde i slusam mesecima unazad, kako jedni ubedjuju druge zasto se ne trebaju vakcinisati - raznorazne teorije zavere, neko je umro od vakcine (vau, od milijardu vakcinisanih je umrlo 1000, od svakog leka neko umre, ne utice na svakog isto ni obican asprin sto ne znaci da ostalima nece pomoci) i da ne nabrajam sad. Ako verujete u sve to, verujte, pustite nas koji smo se vakcinisali da pomremo, sta vi imate sa tim. Ne razumem, jel sad svaku bolest i stanje koje me strefi u zivotu trebam da povezujem sa vakcinom? Umorna sam, mora da je od vakcine. Ne mogu da spavam, mora da je zbog vakcine koju sam primila pre pola godine. Sa 60 godina dobijem cir na zelucu mora da je kriva vakcina koju sam primila u leto 2021e. Isto tako i obrnuto, da neko ko se vakcinisao ubedjuje nekog ko ne zeli kako mora, treba... pustite ljude da rade sta hoce, zadrzite za sebe svoje stavove i svima dobro. Vakcina nas je podelila, ljudi se svadjaju oko nje, bilo mi je draze kad smo se delili samo na Grobare i Delije.
2021 11 28
Nisam se vakcinisala i ne planiram! Ne ubedjujem nikoga, niti neko moze mene da ubedi!!
2021 12 03
> veprolece: > Ali to zvanje,nudjenje prevoza...mnogo toga nejasnog sto se tice promocije vakcine i guranja da sto vise vakcina kupimo i budemo medju prvima na listi zemalja sa najvise vakcinisanih.Trebalo bi malo da se zapitamo sto se toliko odbija vakcinacija u svetu,pa im stalno prete novim zakljucavanjima,produzavanjem istih i oni i dalje ne popustaju.Inace,kao zdravstveni radnik,nisam se vakcinisala i ne planiram. Hvala Bogu neko pri čistoj svesti. Nus pojave su dramatične i sa smrtnim ishodom.Kriju se brojevi. Razna neurološka oboljenja. Raspadaju se krvni sudovi, trombovi. Više hiljada upala srčanih mišića sa trajnim oštećenjem, tako da od sporta nema ništa kod mladića. Na duže staze su naučnici svetski predvideli loše prognoze. Sam virus je patentiran 2004 a kobajagi vak.2 mes. kasnije. Nema uviđaja sa početka u Vuhanu. Zabranjene su autopsije. Virus nije izolovan. Špricani oboljevaju više 4 puta od nešpr. Prisiljavaju nas, još i plaćaju da primimo. RAZMISLITE OSTALI.
2021 12 18
1 2 ... 21 22 23 24