Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

Meni konstantno brisu" Kosu za nadogradnju." Moja fotografija,ja sam na fotografiji,samo prekrila lik,moja kosa,ne razumem..
2021 10 19
Od 150 predmeta,9 je ostalo,sve je izbrisano!
2021 10 19
> lily2308: > I da, želimo da ZNAMO ko imenom i prezimenom stoji iza ovih PROMENA koje nisu ni logične, ni pametne, ni ptofesionalne, već laičke, proizvoljne, selektivno primenjivane... Da dodam bahato ponašanje i umesto odgovora slanje linka?!?.... Ako imate vremena da češljate profil po profil onda tako i odgovarajte, DETALJNO, AŽURNO, KONKRETNO Necemo ni znati,sigurno...Preterano su nekorektni,losi.. Tako da,postoje druge grupe ovog tipa pa Krpice pa pa...
2021 10 19
> Halterego: > Ovaj sajt je toliko loš postao, kao da je neki sns kadar zaseo na čelo urednikog tima. Kao da je hakovan jbt. 🤣 tacno. kao nepismeni da vode sajt, plus ne razumem zasto dozvoljavaju ovolike bagove. tolike godine postoje i ne mogu da unajme jenog postenog programera
2021 10 26
Koja su više pravila ovog sajta dođavola, stalno mi brišu predmete, vidim kod drugih ljudi selfije u odeći koju prodaju i to je naslovna slika predmeta koji se prodaje, a meni to isto kad postavim obrišu.
2021 10 29
Meni su sada izbrisli apsolutno svaki predmet... Sujeta ili sta god.. Sada ponovo da slikam 200 komada garderobe,obuce itd,po par fotografija i opis...ne pada mi na pamet. Sta god vam treba,dame moje,pisite u inbox,uslikacu vam ukoliko imam i eto....Boze moj,a vidimo se na nekom drugom,boljem sajtu!
2021 10 29
I meni su bili obrisani puno i adminka mi je puno pomogla i objasnila do detalja gde i kako gresim..Sad sam sve lepo ukapirala i tako izbacujem oglase..vise mi se ne brisu❤Admini su fini i slobodno ih pitajte i pomocice vam puno👍❤❤
2021 11 04
Moze li neko da mi kaze zasto se brisu slike bundi. Postavila sam nekoliko puta istu, nista nisam navela sto tacno nije, slike koje su bile uvek postavljene su licno moje,sto se i jasno videlo. Tagovi takodje 'po propisu'...ne razumem zasto nam se neko ne obrati u vidu poruke, pre nego sto izbrisu nesto... Bas bzvz...
2021 12 06
Adninustrator je poprilicno nekorektan i ima dvostruke arsine pa.kad uoci jedan-dva predmeta koji krse pravila obrise mi 50-100 drugih koji ne krse pravila i onda samo vidim da nema nekog predmeta.Vise se i ne trudim da ovde azuriram,nek obrise sve sto se mene tice i vracam se polako na druge sajtove,a ona uskoro nece imati sta da brise ljudima ovde. Zanimljivo je kako kod nekih clanica ostaju predmeti koje je meni navodila kao krsenje pravila. Ili nek uvedu naplatu clanarine ili proviziju za svaki prodat predmet pa nek se ljudi komercijalnom prodajom bave,a ne ivako.
2021 12 11
Evo malopre sam opet uocila da mi fale neki predmeti koji apsolutno nisu bili za brisanje. -slike tih predmeta su moje -slike nisu iz butika -nisu ni kolazne -tagovi su ok -opis ok -nemam ru jaknu u vise boja -nemam je ni u vise velicina.
2021 12 14
1 2 ... 11 12 13