Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

> mmikalacki: > > jelena2606: > > Ja nisam bila ni u jednoj kategoriji.Svi oglasi po pravilima oni koji su obrisani > Isti slučaj i kod mene. > Meni je bukvalno obrisano nekoliko poslednjih strana. Dakle, nemoguće da je svaki od tih oglasa prekršio neko pravilo. I meni nekoliko poslednjih strana!
2021 04 07
> jelena2606: > Blody.Vec odavno ne sme prva slika da bude sa neta pa cak ni u kolazu..Posle moze ali prva slika ne. Ne bih rekla da je tako. Meni je obrisano 15 oglasa, od toga vecina su bile moje fotke na naslovnoj, a kolaze mi generalno nisu dirale. Baci pogled na moj profil, ostale su kolazne bez problema. Ko zna, mozda.ce i njih brisati, ali kriterijum je svakako bez logike i smisla. Admini def.moraju da prestanu da na konkretna pitanja daju uopstene copy/paste odgovore i detaljno prenesu barem jednoj clanici tacne informacije kako bi nam barem ta jedna bila Prometej posle na forumu
2021 04 07
Prometej :') :') :') :') :') :') ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cdc5eda0d15ef708005208a8afe75325.jpg)
2021 04 07
Evo, pogledajte ovo o čemu sam pričala: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5e122f1bf84e18fb0c983f30541965d9.jpg) Još uvek ima ovih oglasa koji su zastareli, na profilima pojedinih članica, gde umesto fotografija stoje ove haljinice i to niko nije dirao, a nama obrisali regularne oglase! Ja nikakve kolaže nisam ni imala, nikakve fotografije sa Interneta, dekante i sl., prema tome, to nije objašnjenje❗️
2021 04 07
Meni je otišla maltene trećina, vi se preračunajte koliko je vama, pa da gatamo uz šolju mada sve zdravorazumski govori u prilog promenama na sajtu i rasterećenju. Tako je slično i bilo prošlog puta kada su menjali dizajn sajta koji je zaista bio (meni) bolji nego ovaj sada.
2021 04 07
Ako je rasterećenje u pitanju, onda treba obrisati ovo: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/26da0030110f0ad24779c017b6b40dfd.jpg) Nigde ne piše koliko oglasa može da bude na profilu. Kako to “rasterećuju” kako im se ćefne? Obrisali gomilu regularnih oglasa, a ostavili sve ove zastarele, sa haljinicama (ovo sam sa nekoliko profila screenshot-ovala).
2021 04 08
Možda im loš kod :) Lepo rekla MALAODSTILA na drugoj temi, ja to shvatila kao onaj film "Izgubljeni u prevodu". Za one koje imaju puno predmetA, lepo rekla blooodytears, sve se čuva na kompu ili cloud-u i ćaozdravo, ja ću moje izbrisane kada krenem u harač ormara da ispoklanjam i ćao. Šta ćete vi sa mnogo predmeta, a da ih niste čuvali, a ništa, da zasučete rukave i Jovo nanaovo. Sajt je oduvek bio šou, zato ga i volim i najmiliji mi je.
2021 04 08
Bilo bi dobro da neko u ima svih nas,kojih ocigledno ima dosta napise jedno pisamce ili upit,da znamo u cemu je problem.Posto logiku ne vidim..
2021 04 08
> jelena2606: > Bilo bi dobro da neko u ima svih nas,kojih ocigledno ima dosta napise jedno pisamce ili upit,da znamo u cemu je problem.Posto logiku ne vidim.. Pisala mmikalacki.
2021 04 08
Mislis ono sto nam je ovde prenela?
2021 04 08
> mmikalacki: Hvala što si podelila sa nama odgovor koji si dobila! <3 Sada mi tek ništa nije jasno zašto su mi obrisani predmeti. :') :')
2021 04 08
> jelena2606: > Mislis ono sto nam je ovde prenela? Da, lepo pitala žena koliko sam skontala.
2021 04 08
Osim Prometeja imam jos i asocijaciju na Matrix-mi smo oni pobunjenici sto jedu slinavu kashu u brodu i idu kod Prorocice, a Adminke su agent Smith (glavna adminka) ona dvojica kojima je ime nebitno (admini juniori ili kako vec)
2021 04 08
> srebrna: > > jelena2606: > > Mislis ono sto nam je ovde prenela? > Da, lepo pitala žena koliko sam skontala. I dobila odgovor gde se niko od nas nije pronasao.Tek sada mi nista nije jasno..A necu ni da kacim dok ne saznam sta je u pitanju.Ne znam jedino da svi pisemo u pdf onaj gore gde pikskara admin..
2021 04 08
> srebrna: > Možda im loš kod :) Ahahaha..reko' ja sinoc! Izbegavam rasprave pa nisam zelela sinoc da zalazim u dalju debatu sa pojedinima. Promene na sajtu ne moraju biti vidljive "golim okom" odnosno krajnjem korisniku - zato i postoji front-end & back-end dev. odnosno programiranje...pri cemu se ovo drugo tice i rada sa bazama podataka (skladistenje, cuvanje i upravljanje informacijama o proizvodima i klijentima). Sve u svemu, ja i dalje verujem da su i oba brisanja deo procesa informaticke izmene sajta. ;)
2021 04 08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13