Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

The truth is out there....F.Molder :')
2021 04 08
Ništa, sad bi bilo dobro da krene zafrkancija po forumu tipa: Kad porastem biću MK i tako to... Mada se slatko nasmejah na Matrix, i MiciZarino Lapovo na drugoj temi :D To nam je što nam je, proći će i ovo.
2021 04 08
> lokibg: > The truth is out there....F.Molder :') E, to. Terajmo u zezanje. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/aae6e64aebbb29d5bb9f93f03498c641.jpg)
2021 04 08
Problem je u tome što ništa na sajtu nije menjano, pa samim tim nije moguće da dolazi do greške zbog novog sajta jer kao što vidite nema ni novog izgleda sajta, ni kategorija, ni bilo čega. Ne radi se na sajtu odvojeno funkcija od izgleda već mora zajedno. Da ne davim... Programiranje je jedna previše logična disciplina da bi nekome nestajali predmeti po neodređenim kriterijumima. Neću dalje ulaziti u poslovnu stranu ovog sajta jer bih štošta mogla napisati, mada sa tehničke strane sajt jako loše stoji i ništa ovde nije nemoguće..
2021 04 08
Upravo to, ništa se na sajtu nije promenilo, osim što su misteriozno nestale stranice i stranice regularno postavljenih predmeta. 👺
2021 04 08
Emili ti si jos uplatila VIP mesecno?
2021 04 08
Jesam, do 28.4. mi važi.
2021 04 08
Pisi im da ti nadoknade.
2021 04 08
Ne treba mi novac, neka mi vrate obrisane predmete. 😭
2021 04 08
Pisala sam joj sada.Necu ni da kacim oglase dok ne dobijem odgovor u cemu je rec. Emili da ti vrate oglase nema sanse verovatno ali mozes da trazis da ti oni produze gratis VIP clanstvo ili tako nesto.
2021 04 08
> jelena2606: > Pisala sam joj sada.Necu ni da kacim oglase dok ne dobijem odgovor u cemu je rec. > Emili da ti vrate oglase nema sanse verovatno ali mozes da trazis da ti oni produze gratis VIP clanstvo ili tako nesto. Ja nisam dobila povraćaj novca kada mi je obrisan predmet i oglas koji je važio do kraja dana, a obrisano je u toku trajanja... Obrisano je jer fotografije izgledaju “kao sa interneta” a sve su bile moje i poslala sam im i sirove fotografije da se vidi da jesu moje. Nakon što sam prestala da uplaćujem novac za Vip i promocije, nikad se više nisu javili,niti odgovorili na e-mail ni poruke. Što se mene lično tiče i ne moraju, ali mi je ta poslovna politika baš bezveze koliko god novca da je u pitanju. Ja sam bila vrlo voljna da podržim sajt finansijski jer ipak sam i korisnik i to bi trebalo činiti, ipak ti ljudi zarađuju od reklama. Ako vidim da su nešto poboljšali ili uradili na bolje (za sada vidim samo da se odnose jako ružno prema članicama) vrlo rado ću nastaviti da ih podržavam. Mislim da su jako ružno postupili sa samim tim obaveštenjem da će se prvenstveno deliti negativne i da će tu biti neki novi administratori koji će da “uvode red”. Predstavili su se kao neka grupa koja će tu da bude samo da bi delila negativne ocene. Da su imali želju da nešto poprave na sajtu, mogli su na lep način napisati da ima novih admina, kojima s možemo obratiti za pomoć, informisati, koji će biti tu da pomognu da sajt bolje funkcioniše. Pretiti negativnim ocenama je dno dna.. Požurili su pre objavljivanja novih pravila da ih sprovode brišući predmete članicama?! Stvarno ne znam ko odlučuje kako će se promene uvoditi ali ovo do sada je kako ružan način da se predstavi novi sajt...
2021 04 08
Ja sam dobila produzeno vip clanstvo mesec dana.Nekoliko puta za redom mi se desilo da mi je skinuto vise novca,od vrednosti usluge.To se isto desavalo za vreme nekog sredjivanja sajta. Inace po pitanju brisanja predmeta po sebi definitivno tvrdim da ni jedno pravilo nije prekrseno.Stavise obrisani su mi oglasi gde sam se najvise trudila,oko fotografisanja.gde su slike jasne predmeto jasno vidljivi,ja kao "model"i naravno vidi se da je kucna radinost.Nisu neke profi fotografije da bi se mozda pomislilo nesto srugacije. I nace uopste nema talenta za fotografiju,za poziranje,a sve sam to radila ne bi li sto bolje docarala izgled i stanje predmeta...sve je to zahtevalo ozbiljno vreme i trud,jer kao sto rekoh ne ide mi. I sada ovako.Nemam komentar
2021 04 08
Novac se uvek vraćao, ukoliko je došlo do bilo koje greške. Prvi put vidim da to ne rade... Takođe, reklame su išle sve vreme dok sajt nije radio i dok fotke nisu mogle da se učitaju, sumnjam da su vratili novac članicama za te dane ili ih obavestili da mogu zatražiti povraćaj novca. Nije mi jasno zašto takav odnos imaju prema članicama... Meni je vrlo jasno zašto oni dele negativne i brišu, to je njihov posao i sajt mora da se održava. Ali imaju jako loš odnos sa članovima i čak šta više podstiče se internet bulling samim tim što ja mogu da izvređam najstrašnije neku članicu na forumu i da nikada ne budem banovana. Došli su na ideju da postave temu gde članice prijavljuju jedna drugu, ej! Pa samo se podstiče mržnja..
2021 04 08
Vratila bih i ja tj vratila sam par oglasa,dok ne vidim sta je posredi.Ne mogu da potrosim dva dana i vise na vracanje obrisanih oglasa,posto moram sve opet,a da mi opet nestanu za koji dan,bez obrazlozenja.
2021 04 08
> MissDiva: > Problem je u tome što ništa na sajtu nije menjano, pa samim tim nije moguće da dolazi do greške zbog novog sajta jer kao što vidite nema ni novog izgleda sajta, ni kategorija, ni bilo čega. Ne radi se na sajtu odvojeno funkcija od izgleda već mora zajedno. Da ne davim... > Programiranje je jedna previše logična disciplina da bi nekome nestajali predmeti po neodređenim kriterijumima. > Neću dalje ulaziti u poslovnu stranu ovog sajta jer bih štošta mogla napisati, mada sa tehničke strane sajt jako loše stoji i ništa ovde nije nemoguće.. Može se desiti ovako nesto, ako je rad na kodu preuzeo neko drugi, a da kolega koji je pre radio na istom nije stavio u napomeni šta je radio. Ne moraju se videti fizičke promene, kako bi potvrdile rad na kodu.
2021 04 08
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 13