Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Ali i bicikl :) Sve razumem ali odakle ideja bas bicikl navesti uz tuniku majicu? :) :D :P
2016 01 18
Ujedni deo? Možda je to neki deo za ujedanje! Hahahah.....znam neke mužjačiće koji se ne bi bunili da su videli onaj dekolte hahahaha
2016 01 18
Mozda se misli na ujedinjeni deo ono kao spojeno je gornji i donji ujedinili su se :D
2016 01 18
Da nisam na Krpicama nista bre ne bi znala...tolike godine imam a ne znam za ujedni deo..sram me bilo hahahahah....svasta se ovde moze procitati ..prosto me sramota umesto njih.
2016 01 18
tag: vans, nike, reebok, adidas, original, skate, bench, markirana, duffs, billabong, burton, quicksilver, puma, nike patike, trenerka, sorc, suskavac, kupaci, hip hop kacket, bicikla, bmx, samsung s3, samsung s6, s2, s4, s5, pantalone, majica, dc shoes, H & M Hhahahahahha, ovo je stvarno fenomeanalno!!!!
2016 01 18
Ali najjaci su bicikla,bmx,telefoni i original :) a majica kineska prosto vristi kineski natpis :)
2016 01 19
Ali najjaci su bicikla,bmx,telefoni i original :) a majica kineska prosto vristi kineski natpis :)
2016 01 19
Umirem na ujedni deo ,:) UJEDNI DEO Idem sad sve da pitam da l' znaju šta je to :D
2016 01 20
Videla sam i ja ujedni deo, pa se zapitah da li tu neko treba da me ujeda kad obucem. Plakanje !
2016 01 23
Detaljni opis torbe koju prodaje clanica ( posto sajt danas nece da prihvati Upload slike) ''Torba je velika, nije mala. Cene su fixne za sve torbe. Novo.''
2016 01 23
I opis velicine majce: '' Nikad nosena jer mi je velika. :D od XL,pa na gore velicna,nmg bas sad da se setim koja,ali je veca od Xl,ko voli siroke majice onda je ovo idealna. :D '' Pojedine nase clanice bas imaju talenat da opisu velicine :)
2016 01 23
A prodaju se i animirani dzempercici : ''Jaknica U sivoj boji s m l xl sa kapuljacom I dzempercici raznih dezena i animacija Za sve info pitajte:) ''
2016 01 23
Da mi je znati kakva je to jaknica svih velicina :) verovatno je xl pa odgovara svima sad kako kom broju stoji nije vazno :) htela zena d kaze aplikacija verovatno ali nikako da se seti izraza :)
2016 01 25
Mislim da sve pravopisne greske i ostale bisere ne moze da nadmasi kada neko stavi svoje polovne gace na prodaju, jos tange... OMG, smuci mi se zivot kada pomislim na to da neko ovo stvarno kupuje. Jos kada napisu u opisu "kao nove". Fujcina. Sta ti je zensko.
2016 01 26
To nije biser, to je FUUUUJ!!!
2016 01 26
1 2 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 84