Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Plač! :') :') :') Slinovača na roze :D Meni su hit ove koje prodaju FARMARKE, kapiram da se drugo "A" otegne i izgovara kroz nos ,:)
2016 03 15
Skoro procitah opis za jedne pantalone: nove, nisu nosene, oprane nekoliko puta, malo se oparale na sedalnom delu ... :o Mora da sede u ormaru, nema drugog objasnjenja!
2016 03 26
"Jako malo nosena. Na par izlazaka... Moze m pa i L... Ali L ne moze..." :D
2016 03 28
cao bas mi se dopadaju tvoje hulahopke sa printim jel ih mozes slikati na ruci da vidim kako se zavrsavaju kod stopala?pozzz e znas koje sam danas najlonke nosilaaaaaaa..ja sam inace luda za najlonkama u boji..koje su tvoje omiljene?? oookkkk xD
2016 03 29
> Nikerym: > "Jako malo nosena. Na par izlazaka... Moze m pa i L... Ali L ne moze..." :D x-) x-) x-)
2016 03 31
> bloodytears: > cao bas mi se dopadaju tvoje hulahopke sa printim jel ih mozes slikati na ruci da vidim kako se zavrsavaju kod stopala?pozzz > e znas koje sam danas najlonke nosilaaaaaaa..ja sam inace luda za najlonkama u boji..koje su tvoje omiljene?? > oookkkk xD Ne razumem ovo? ko je kome sta napisao???
2016 03 31
Prozorce to je poruka koju sam dobila od neke clanice sve osim ovog okk :) nisam nista odgovorila devojci jer ne znam sta bih joj rekla
2016 04 03
Za cybergoth party, na primer? Meni ovo nije ništa smešnije od hiljadu napućenih devojaka obučenih u isti jambolija prsluk, mickey majicu, boyfriend farke, patike sa skrivenom petom i sa plastikaner statement ogrlicom. Kao neki nesrećni klonovi nesrećnog originala. Takođe, mladi i treba da eksperimentišu sa izgledom, da se oblače otkačeno, a ne kao tetke u dvadeset godina. Tužan bi ovo bio svet kad bismo svi bili isti ;)
2016 04 04
Nikerym,potpuno se slazem sa tobom,to je recimo nesto sto bi ja nosila,bas je moj fazon,ne zelimo svi da budemo copy-paste...
2016 04 04
> bloodytears: > Nikerym,potpuno se slazem sa tobom,to je recimo nesto sto bi ja nosila,bas je moj fazon,ne zelimo svi da budemo copy-paste... I ne treba da budemo isti hvala bogu, ali se ipak iskreno nadam da ovo niko ne bi obukao....IKAD! Čak ni za maskenbal! Za početak deluje prljavo i vulgarno, da ne navodim ostale očigledne razloge :') :') :')
2016 04 04
Ja bih pre to obukla, nego "uniformu" koju svi nose. I imam dovoljno godina da mi bude svejedno da li će to nekom da bude smešno. Naš narod je ionako površan, kao i sva druga sirotinja, volimo da se kitimo i dokazujemo nešto izgledom. Takođe mnogo volimo da sedimo u šoru i komentarišemo svakog ko prođe 😉 Moj slučaj je ovakav -- iako se oblačim "čudno", nikad niko od mojih poznanika ni klijenata nije pomislio za mene ni da sam prljava, ni vulgarna, ni poremećena. Naprotiv, svojim ponašanjem sam ih uverila u suprotno. Mislim da se radi o sledećem -- da li donosimo zaključke o drugima površno, na osnovu izgleda, ili se trudimo da zagledamo "ispod kože"? Da li su beskućnici manje vredni, samo zato što nisu lepo obučeni i čisti? Imam tu sreću da u okruženju nemam uskogrude ljude koji cene druge prema izgledu. Isto tako, znam da se i dobrota i pokvarenost nalaze u najrazličitijim odelima 😉 Zato rekoh, i ne treba da budemo svi isti, a uvek ima vremena da se poštuje dress code, kada se nađe kancelarijski posao ili nešto slično. Dok si mlad, poigraj se, pronađi svoj stil, sve je bolje nego da budeš uniformisan 😃
2016 04 04
Ja bih pre to obukla, nego "uniformu" koju svi nose. I imam dovoljno godina da mi bude svejedno da li će to nekom da bude smešno. Naš narod je ionako površan, kao i sva druga sirotinja, volimo da se kitimo i dokazujemo nešto izgledom. Takođe mnogo volimo da sedimo u šoru i komentarišemo svakog ko prođe ;) Moj slučaj je ovakav -- iako se oblačim "čudno", nikad niko od mojih poznanika ni klijenata nije pomislio za mene ni da sam prljava, ni vulgarna, ni poremećena. Naprotiv, svojim ponašanjem sam ih uverila u suprotno. Mislim da se radi o sledećem -- da li donosimo zaključke o drugima površno, na osnovu izgleda, ili se trudimo da zagledamo "ispod kože"? Da li su beskućnici manje vredni, samo zato što nisu lepo obučeni i čisti? Imam tu sreću da u okruženju nemam uskogrude ljude koji cene druge prema izgledu. Isto tako, znam da se i dobrota i pokvarenost nalaze u najrazličitijim odelima ;) Zato rekoh, i ne treba da budemo svi isti, a uvek ima vremena da se poštuje dress code, kada se nađe kancelarijski posao ili nešto slično. Dok si mlad, poigraj se, pronađi svoj stil, sve je bolje nego da budeš uniformisan :)
2016 04 04
Izvinjavam se na duploj poruci, ne mogu da obrišem jednu :/
2016 04 04
> Nikerym: > Ja bih pre to obukla, nego "uniformu" koju svi nose. I imam dovoljno godina da mi bude svejedno da li će to nekom da bude smešno. Naš narod je ionako površan, kao i sva druga sirotinja, volimo da se kitimo i dokazujemo nešto izgledom. Takođe mnogo volimo da sedimo u šoru i komentarišemo svakog ko prođe 😉 Moj slučaj je ovakav -- iako se oblačim "čudno", nikad niko od mojih poznanika ni klijenata nije pomislio za mene ni da sam prljava, ni vulgarna, ni poremećena. Naprotiv, svojim ponašanjem sam ih uverila u suprotno. Mislim da se radi o sledećem -- da li donosimo zaključke o drugima površno, na osnovu izgleda, ili se trudimo da zagledamo "ispod kože"? Da li su beskućnici manje vredni, samo zato što nisu lepo obučeni i čisti? Baš se i ne slažem...itekako je moguće lepo se obući a da budeš originalan i svoj i nikako uniformisan! Zašto bi moralo iz krajnosti u krajnost? Evo recimo, ja ne posedujem patike na platformu, niti bilo kakve kopije popularnih brendova i sve ono što se sad nosi, ali me još od srednje škole prati nadimak Gospođica a da nikada nisam pratila modne trendove kod nas! Nije istina da samo ovde ljudi gledaju ko je šta obukao. Potpuno je normalno da je naša garderoba način da ostavimo prvi utisak u društvu, na poslu, u školi... Takođe, osim garderobe ljudi prvo na nama uočavaju i stepen higijene (kosa, lice, nokti, osmeh tj.zubi....) i to je prosto prirodno. Tako da jeste bitno šta smo obukli jer nas i to uz ostale stvari predstavlja i slažem se da je izuzetno važno pronaći sopstveni stil, ali ovo je prosto vulgarno i deluje prljavo. Čak mi je i za maskenbal totalno bezveze, a ne bih uopšte razmatrala kao neki outfit za bilo gde van tematske žurke.
2016 04 04
Jbg ja sad da objasnjavam nekome cyber,goth... stil oblacenja stvarno ne mogu,jednostavno poznajuci i prateci isti ovde ne vidim nista lose na slici ,ok mozda ja ne bih sve to tako uklopila ,i definitivno joj trebaju vece platforme :D sto se kose tice ja imam dredove ili kikice raznih boja uvek na glavi,masku za lice i sama imam slicnu,biohazard je uvek pozeljan,po cenu da nikad ne dobijem posao furam svoj fazon a klinka nisam definitivno sa 30 godina jednostavno kako bih rekla,j... mi se za sve :D Mozda izgleda prljavo zbog okoline :D
2016 04 04
1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 84