Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Veće platforme nikad nisu na odmet :) Što više, to bolje :D Imala sam neviđenu sreću da uvek radim u firmama gde se nije poštovao dress code, od mene se nije ni očekivalo da budem u kostimu a sad radim samostalno, tako da uglavnom furam pidžamu i potkošulju kao odevni stil :) A kad izađem na ulicu i "sredim se", uvek se nađe neko ko će da upire prstom, oh well, svaka budala sebi nađe zabavu. Bitno da je meni lepo. ;)
2016 04 04
Slažem se :) Svakako mislim da devojka nije za podsmeh, jer bi u tom slučaju cela ova tema mogla da se pretvori u temu za podsmeh na osnovu oblačenja -- materijala za to ovde ima koliko voliš :)
2016 04 04
:D Slatko sam se ismejala :D Ali ljudi, ja sam nova, pre mesec dana otkrila "Divan svet čuda" i koliko sam samo smotana bila, svaki put kada bi mi se nešto dopalo jasamklinkula na "ŽELIM OVO" i kapirala da je to kao lista želja....pa tamo nekad kada budem mogla, htela, i kupim...Jaoj kako je bilo smešno dok sam objašnjavala :D i još se čudila, ma zašto mi se devojke odmah javljaju, ja sam samo "kliknula" hahahhah...Mogli su da me izbace, ili da završim na ovom spisku :D :D Pozdrav svima!!!
2016 04 11
hvala <3 <3 <3 divno je...totalno sam se navukla :D
2016 04 12
Hihihihi kombilizon :')
2016 04 12
Povodom lepseg i toplog vremena,pocele su sandale da se postavljaju,skinule se carapice ali neobrijane noge ostale, stvarno mi je zalosno smesno,slikati na sebi sandale i to krupan plan a ono dlake sevaju sa sve lakom do pola nokta
2016 04 20
E da sam juce umro ne bih znao da sta se sve moze kupiti na krpicama x-)
2016 04 28
Malo sam izbagovao,ubacio vise slova nego sto sam trebao u prethodnoj poruci :D
2016 04 28
Ljudi zatvorenog uma koji ismevaju sve ono sto je malo drugacije od onog na sta su navikli...
2016 05 03
haha ono sto je jos bolje jeste da sam ja na limundu prodala 10 istih predmeta (ono kao u paketu treba ti 1 dobijes 11 pa ostalih 10 prodas )jednom prodavcu,htela sam da ih se resim i taj prodavac otvori ovde nalog i stavi te predmete na prodaju samo to i onda ubode bas mene ovde i pita me da li sam za razmenu xD
2016 05 08
> bloodytears: > haha ono sto je jos bolje jeste da sam ja na limundu prodala 10 istih predmeta (ono kao u paketu treba ti 1 dobijes 11 pa ostalih 10 prodas )jednom prodavcu,htela sam da ih se resim i taj prodavac otvori ovde nalog i stavi te predmete na prodaju samo to i onda ubode bas mene ovde i pita me da li sam za razmenu xD LOL :D I, šta si mu odgovorila? :')
2016 05 09
Nikerym,rekla sam mu da ne radim razmene ,inace je malo neozbiljna osoba javi se 5 puta za nesto i samo nestane tako da ono nisam htela da ulazim u druge diskusije,pre dva dana sam dobila poruku od nekog clana djolence za nosene carape,takve poruke samo ignorisem ,a ima i lik koji je kupovao helanke i dva puta me cimao da mu merim i bla i onda kao uzimam i samo nestane i onda mi se treci put javio al na drugom profilu i ja mu kazem covece cimao si me vec dva puta i samo nestanes ono u fazonu ne smaraj me vise,i on kao zaboravio sam lozinku morao sam da otvaram novi profil,ja reko i to je laz jer se ovde vidi ko je kad bio ulogovan i vise se nije javio ali zato 5 minuta posle toga mi se javio na drugi profil i narucio helanke xD
2016 05 10
PS. Izbrisala sam njen nick zbog zastite identiteta :D
2016 05 12
Kakav komplet ... pardon, komlet :D
2016 05 12
Za ovaj kombinezon ja bi to prevela kao ''Jel malo elegantniji ja bi ga nosila na stikle '' :D Joj ne spominji sejk,nemam mc donalds bas blizu xD Na prvi pogled sejka u glavi su mi spavacice one sto nose muskarci u starim filmovima sa sve onom belom kapicom sa cubicom i svecom u ruci ,i sad ne mogu to da izbacim iz glave xD
2016 05 12
1 2 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 84