Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

aaa ne verujem,to je to x-)
2016 05 12
Ne znam, to mi je prva asocijacija bila hahahah....a ove nehodajuće članica možda menja za hodajuće! :') :') :') :')
2016 06 20
Original Nike air max command, nosene pola godine, Vijetnamske, placene 90e, stanje super, jedini problem je sto je djon na levoj patici od dole malo napukao, to moze da se zalepi verovatno, ja sam stala na lim i prokinula sam ih na djonu na tom mestu. Ostalo sve savrseno, perfektno,nosene su mozda 7-8 puta,lagane kao pero i ekstra udobne, zbog tog nedostatka je i cena niska,a patike ko uzme nece se pokajati sigurno i pored ovog nedostatka Pise nosene pola godine,posle toga nosene 7-8 puta :D
2016 07 06
"Pošiljke šaljem pouzećem. Prvo uplatite na račun, a ja vam pošaljem kad legne uplata. Uplaćujete iznos + poštarinu. Šaljem, znači, post express-om." Interesantan pojam slanja pouzećem :P
2016 07 19
:') :') :') :') :')
2016 07 28
"Narukvica je vrlo modernog dizajna, perfektne boje i jako lepo leži na vratu, vrhunske završne obrade, vredi je imati." :')
2016 07 29
" Nikad ne nosena. Odlicna teksas haljina " x-)
2016 07 31
"Narukvica je vrlo modernog dizajna, perfektne boje i jako lepo leži na vratu, vrhunske završne obrade, vredi je imati." Hahaha, najbolji do sada :')
2016 08 16
:') :') :') :')
2016 08 23
Negde procitah "odlične pantalone, ne guzaju se". Posto je na slici bila lutka sa zadnjicom u krupnom planu, trebalo mi je par sekundi da skontam sta je pisac hteo da kaze. :D
2016 09 21
Jao žene tek sada sam videla temu, i ne prestajem da plačem od smeha :D ovo za falus i eskadrile i da su cipele lajkovane :D hahahah XD
2016 10 04
> ProdajemSminku: > Opis jednog prstena: precnik 18 CMA. > Ne znam samo ko ima prst od 18cm u precniku [:smejuljitise] [:smejuljitise] HAHAHAHA ko zna na koji se to prsten misli :))) :D :P
2016 10 11
Pa zapravo jel (je l') se koristi za pitanja, a jer za konstataciju u ovom slučaju. Zato Vam čovek nije rekao Bog zna šta pogrešno. 😄
2016 10 27
Evo samo što sam naišla na oglas, žena prodaje predivnu bundu od nerca za samo dvesta hiljada i kaže da stoji kao Izmišljena :) ne znam, meni je to delovalo smešno, valjda je mislila kao da je stvorena za vas ili salivena ? :) :D sve jedno hahhaa :D
2016 10 31
Da li vam se nekad desilo da vam devojka trazi da probate gacice da bi videla kako stoje? Stavila sam na prodaju neke tangice koje su nove, i devojka mi trazi da joj se slikam u njima, ja joj poslala 10-ak slika samo tangica i rekla joj da samo to moze da dobije, i ona i dalje navaljuje da ih obucem. A tangice su svega 150 dinara dva para. Cak sam pomislila da je neki bolesnik hahahaha
2016 11 14
1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 84