Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

aaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahaha ali TAGOVI su pobjedili hahahahahahahha, hvali jos pored kozure i -prirodno krzno- i to je to, TOP hahahahhahaha :')
2016 02 10
Štikle na platformu
2016 02 10
Shvatas da si sebe stavila u Crnu Listu i Bisere krpica, tako da ostaje nejasno da li pravis reklamu ili antireklamu sebi
2016 02 11
bengalicu cu poceti da pratim da me zasmejava :) svaki opis joj je fenomenalan!
2016 02 15
"Radi na aa baterije ima dve brzine kupobinom vise komada sledi popust" Aaaaaaahahahahaha ma sve je to ok, ali kupovinom više komada dobijate popust!!! Pa šta da radim sa toliko...mislim, cirkona pobogu?!? :') :') :') :')
2016 02 15
Evo jedan moj biser. Sinoc sam sanjala kako sam saradjivala sa Miljanom (nisam prepoznala njen profil) i donosi meni postar kesu onako kao iz radnje, a unutra prazne kutije od keksa i ostaci od cajne kobasice i precenice :D
2016 02 19
meni je simpatico bilo kad sam pre neki dan videla ZENSKA HALJINA :)Mada ko sam ja da sudim,mozda postoje i muske haljine :o
2016 02 26
Meni se javila gopodja, zeli da naruci kapu za dete (u vise boja, jako bitno). Pa me ovako pita "molim, koliko cvorica pravite kada izradjujete kapu"... Ja prvo u cudu, tri put citam, pokusavam da shvatim sta me pita, i moj odgovor je bio "sta?"... Ona opet "koliko cvorica pravite kada izradjujete kapu, koliko puta napravite cvor". Ja i dalje blenem u poruku, trazili su mi razne gluposti da merim, ali da brojim cvorove..... "Pravim cvor na pocetku, i pri svakoj promeni boje, ili ako se jedna boja potrosi, pa treba da nastavim, i cvor na kraju?!", bila sam u cudu, osecala sam se kao da me pita nesto najnormalnije, a ja odgovaram "ORO"... "Hvala, ali ne pada mi na pamet da mi dete nosi tolike cvorove na glavi"... ?!?!? :o
2016 02 26
Sto nisi pitala koliko cvorova je dozvoljeno, tacnije koliki je propisani standard za glavu deteta i glavu odrasle osobe? :D
2016 02 26
Evo jednog opisa "O meni" "Cilj mi je da se rešim što više stvari i da ujedno vama pomognem da kupite malo nenošene, ili stvari sa etiketom po jako povoljnim cenama" Kakve li su PUNO nenošene? ;)
2016 02 26
Ahahahah jao Katja, ja u tom trenutku kao pred ogromnom rupom... Zabagovala... Sad mi kaze jedna clanica ( ;) ), i mislim da je u pravu, to je neka koja veruje u bapska sujeverja... Znam da pocnem bez cvora, al to je lomljenje prstiju....I ne znam koliko bi joj trajala ta kapa bez cvorova.....
2016 02 26
''Potpuno nov grudnjak kupljen u WOMAN'S SECRET-u. Koriscen jednom za potrebe snimanja, skinuta je etiketa i opran je i vracen u kesu, ali vidi se da je potpuno nov i nekoriscen.'' Ovakvi opisi su mi hit :D
2016 03 06
Hahahahaha, a na trecoj fotki - cak 12 MASAZERA :D :D :D :D :D
2016 03 09
> Prakilica: > Hahahahaha, a na trecoj fotki - cak 12 MASAZERA :D :D :D :D :D Komercijalna prodaja! :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 03 10
Juce sam videla da devojka prodaje jednu vestacku trepavicu (marke aura :D) za 99 dinara, a druga za 200 dinara prodaje obe, ali su vec lepljene i na njima je lepak bas vidljiv :D haha
2016 03 12
1 2 ... 51 52 53 54 55 56 57 ... 84