Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

torba je HIT!!!! aj sto ne zna materijal, ali dimenzije.... a cenu da ne pominjem :)
2016 01 29
Vidis, rec "duffs" ne postoji u njenim zvanicnim tagovima, vec je u opisu, ali kada u pretrazi ukucas "duffs", izlaze njene stvari, jer su i reci iz opisa tehnicki tagovi.
2016 01 29
Uzas.
2016 01 30
" нечешь чекать" -makedonka! Bolje bi joj preveo google! ;)
2016 01 30
"Original beneton plej life par puta prdnut" Ahahahahahahahaha......htede reći PRSNUT ali super je ispalo i ovako! :') :') :')
2016 01 31
Ovaj parfem koji prdi je fenomenalan!!!! A sada am naletela na jedan biser na forumu, bas sam se nasmejala!! *imam problem.. nos mi nije skroz polomljen, ali je naprsao.. zanima me kako bih mogla da sakrijem to, tj. da nasminkam? 😃 jel bi trebalo da posaljem sliku u inbox? 😃* Na temi profesionalna šminka, besplatni saveti, strana 5 :D
2016 02 02
o moj Boze,da ga sakrije-nasminka polomljenog????!!!!! WTF????
2016 02 03
> lokibg: > "Original beneton plej life par puta prdnut" Ahahahahahahahaha......htede reći PRSNUT ali super je ispalo i ovako! :') :') :') ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) ,:)
2016 02 03
Jaooo i ja sam imala biser :D kad sam stavljala predmete pevusila sam neke pesmice, i za jedan pedmet sam mahinalno napisala u opisu: za dimenzije ili dodatne PESME, pitajte :) posle 10ak minuta jedna clanica mi je poslala: jel moze jedna pesma od Zdravka Colica?? ,:) ,:) :D jos se ja razmisljam kao, ha ha bas duhovito... dok nisam videla sta sam napisala :D smejala sam se ceo dan :D :D I malo pre dok sam gledala sta sve ima naisla sam na svasta nesto :D izmedju ostalog, clanicu koja prodaje UGG original cizme SA DUGMETOM, kao i MK kais, crne boje, nov, original, KOZAN ,:) :D
2016 02 05
lokibg, preplakala sam! ,,Moze i 36 ako se malo ugojila,a i 38 ako je malo smrsala. Htela sam da je skratim da bude, izvinite na izrazu, onako droljasta" hahaha
2016 02 05
Devojke, ona se fotografisala u tangama *raskrecena*, ako se dobro secam. Bila je jedna tema povodom toga i njenog odobravanja bankarevog ordiniranja ovde, pa je glavna atrakcija bio taj njen predmet. Moguce da su bile i neke helanke, ne mogu dobro da se setim, mada, koliko se secam, tange su bile u pitanju. Suprug je licno fotografisao tada, tako je rekla. To je bilo pre nekih godinu i vise dana. :D
2016 02 05
Model srebrno kopito? :') :') :')
2016 02 05
GLANC nove :D :D :D
2016 02 05
probala sam kad nisam noge slomila u njima....probala sestrine.svaka njoj cast kako hoda u njima,ali za mene je devetka majka,maksimalno ta visina
2016 02 06
Ahahahhaahahhahahhahahhahhahaaa :') :') :') :') :') Pa ovo je vrh vrhova !
2016 02 09
1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 84