Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Hvala puno, upravo sam kontaktirala nekoliko osoba koje uopste ne priznaju da su im stvari fejk. Ponekad mislim da ni same ne znaju ili je jednostavno bas visoki nivo bezobrazluka. Tacno je i ima puno fejk kozmetike (balm kopija senki, chanel karmini koji veze nemaju sa chanelom itd...). Meni je to isto vid prevare ali ne znam da li se tako tumaci. Ukoliko vec nema otvorila bih temu jer ima grupa ljudi koji tvrde da su orginali a nisu - tu moze i garderoba i kozmetika itd... Poprilicno dobro i to mogu da poznam - naravno nisam bezgresna ali mogu biti od pomoci.
2017 11 18
Valentina666 , mislim da je takva tema bas potrebna . Sve je preplavljeno 'originalima' . Drugo ,tester kreme je kvalitetniji od regularne kreme ,ali tester parfema je sracunat da brzo izhlapi i tvrditi da je tester dobar kao i pravi parfem je smejurija (radim u takvom poslu u Italiji ,najezim se kad vidim cene testera parfema ovde ... ) A Tom Ford (obozavala sve ) mi se zgadio samo od gledanja 'originala' ovde ...
2017 11 18
Prevaranti su stalno novi ... Problem je sto te , koje ce biti prevarene ,vide sve to kao i mi plava16 ,ali misle da one nece proci kao ostale ,ne znam kako da objasnim drukcije tu potrebu da se poture . Zao mi je ovih koje budu prevarene od nekog ko nema negativnih ,ali ove sto pljunu na utisak prethodnih prevarenih clanica ,e ,pa karma ...
2017 11 28
NovakovicAndja...Čačak .. Zapamtite ovo ime, prevarant, naručuje i smara porukama dok ne dobije robu a onda prvo laže danas, sutra će podići na pa se ne javlja se pa se roba vrati. Ima negativnih ocena i verujte tim ocenama, nisu za dzabe tu. Užas kakvi mozgovi postoje inteligencije srazmerne broju cipela.
2017 12 14
Asi2014 ,zasto ne ostavite link profila ,kako da znamo o kome pisete ?
2017 12 14
Za mene su i prevaranti koji traze sto jednu dodatnu sliku i mere predmeta i onda im bude tesko da napisu bar: " Hvala na trudu, ne odgovara mi"
2017 12 21
Smim tim sto prodajes nesto,podrazumeva se da ces imati pod pitanja i pod zahteve i ako zelis da se proda,duzna si da das podatke vezane za predmet a to dal ce neko da ti odg ili ne je njegova stvar...> MarijaMaravic: > Za mene su i prevaranti koji traze sto jednu dodatnu sliku i mere predmeta i onda im bude tesko da napisu bar: " Hvala na trudu, ne odgovara mi"
2017 12 23
> materialgirl: > namerno sam pisala velikim slovima naslov da bude upadljiva tema. > ako ima neka slicna dajte link izbrisacu. > znaci, ovde stavljajte linkove svih clanova koji vam iz nekog razloga deluju sumnjivo i po mogucstvu kratko objasnjenje zasto/ > dakle, ne ljude koji su vec prevarili, oni su za CRNU LISTU, vec one u koje SUMNJATE.
2017 12 30
Cudi me od korisnice Alma92 da je tako pustupila.Ja se nje secam jos 2012,2013,2014 bila je bas aktivna i korektna sto potvrduje i broj pozitivnih ocena koje je imala.Nismo saradjivale ali cesto je pitala za razmenu i bila altivma na forumu.Sada vec ima 4negativne...Treba gledati ocene ali one cesto i nisu garancija da vas bas taj neko sa 300pozitivnih prevariti.
2017 12 31
> TatCat: > Valentina666 , mislim da je takva tema bas potrebna . Sve je preplavljeno 'originalima' . Drugo ,tester kreme je kvalitetniji od regularne kreme ,ali tester parfema je sracunat da brzo izhlapi i tvrditi da je tester dobar kao i pravi parfem je smejurija (radim u takvom poslu u Italiji ,najezim se kad vidim cene testera parfema ovde ... ) A Tom Ford (obozavala sve ) mi se zgadio samo od gledanja 'originala' ovde ... Zasto bi tester bio losiji ako on prodaje sve? Testeri i u parfimerijama su parfemi isto kao i ostali samo u obelezeni random..ovo sto se ovde prodaje kao tester je didkutabilno isto kao i original.
2018 01 03
Cekati dve nedelje nesto uplaceno ,meni zvuci kao prevara ,u najmanju ruku kao kolosalni bezobrazluk .
2018 01 04
> TatCat: > Cekati dve nedelje nesto uplaceno ,meni zvuci kao prevara ,u najmanju ruku kao kolosalni bezobrazluk . da ne kazem da je usput jedan od predmeta volsebno nestao tj zaturili su...jeste, ovo je krajnji bezobrazluk, juce napisem da mi posalje onda neku drugu jeftiniju stvar i plati postarinu i nista, cuti. ono sto je zanimljivo je da ima oko 900 predmeta koje postavlja a zapravo nije kuci do kraja januara, pakete salju njeni?! pa kako slikas i postavljas ako nisi tamo...nista mi nije jasno vise.
2018 01 04
Ocigledno je preprodavac robe iz second handova i buvljaka ,vec joj je jedan profil bio zatvoren zbog toga . Ta se roba po dzakovima lako zagubi ...
2018 01 06
Zdravo svima, imam problem, ali ne mogu da nađem adekvatnu temu (nadam se da je ok da ga podelim ovde, ne snalazim se najbolje na sajtu). Naime, članica je naručila stvar koju sam joj poslala, potom je nije podigla i ja sam zbog toga platila duplu poštarinu. To je bio i prvi negativni utisak koji sam ostavila, jer pored toga što nije podigla stvar koju je naručila, bila je JAKO neljubazna (najblaže rečeno). Uzvratila mi je negativan utisak u kome je napisala da sam LOPOV?! I da nikad nije komunicirala sa mnom?! Već ima negativan utisak za nepodizanje paketa. A mene zanima šta sad da radim? Mislim da je nije u redu, da zbog tuđeg bezobrazluka bacim 700 dinara i još da mi ista osoba piše takve gadosti po profilu...
2018 01 08
Molim za pomoc! Clanica sa nickom "Jacabolle " prevarant, slagala me do sardnje nije doslo i jos ona meni dala negativnu. Kako da kontaktiram admina i trazim da mi se obrise ta ocena?
2018 02 06
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 60