Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

> reason9: > Vec dva puta mi se desilo da saljem poruke za predmet koji zelim i ne dobijem nikakav odgovor, pa se sad tripujem jel neki bug sa porukama ili me clanice ignorisu? :p Da li jos neko ima problem sa porukama? Može se desiti da te ignorišu, ali može se desiti da ili ne vide poruku ili ne mogu da odgovore. Meni je bagovalo par dana, nisam mogla da šaljem poruke, sad vidim da mogu...
2016 02 15
> Iva1991B: > > reason9: > > Vec dva puta mi se desilo da saljem poruke za predmet koji zelim i ne dobijem nikakav odgovor, pa se sad tripujem jel neki bug sa porukama ili me clanice ignorisu? :p Da li jos neko ima problem sa porukama? > Može se desiti da te ignorišu, ali može se desiti da ili ne vide poruku ili ne mogu da odgovore. Meni je bagovalo par dana, nisam mogla da šaljem poruke, sad vidim da mogu... OK, hvala :) sacekacu onda jos malo
2016 02 15
isti problem imam...
2016 02 15
Meni ne radi pretraga...I nemam podkategogije
2016 02 15
Poštovani, iz kog razloga u poruci ne mogu da pošaljem dodatne slike predmeta?!
2016 02 15
Clanice koje imaju Vip clanstvo da li mozete da ubacite nove predmet na vec formirane kategorije ,tj liste?Ja ne mogu , nigde mi ne nudi opciju za dodavanje novih predmeta u vec postojece grupe? Pomoc ko zna a molim i adminku da se oglasi po ovom pitanju ,hvala
2016 02 15
Zelela bih da prijavim to sto ne mogu da postavim slike novog predmeta, ne mogu u inboxu da posaljem sliku, takodje ni da dodam sliku vec postavljenom predmetu! Volela bih da se sto pre resi! Hvala!
2016 02 16
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Postovani, danima ne uspevam da sacuvam predmet na savom profilu,ne znam kako da resim problem. AnaRakic583😊
2016 02 16
Ja nisam imala nikakvih problema od početka novog dizajna, ali juče i danas mi se ne prikazuje nijedna slika na sajtu. Ni slike predmeta, ni avatari korisnica, ništa. Na svim broswerima. Da li se još nekome dešava ovo?
2016 02 16
Zasto nema Nis u ponudjenim gradovima?
2016 02 16
od pocetka novog dizajna nemam naprednu pretragu?! postoji li resenja za ovu greskicu i da li jos neko ima ovaj problem?
2016 02 17
Kod mene izgleda ne funkcionisu tagovi za pretrazivanje. Kada otkucam neku rec u pravougaoniku za tagove kao da nece da je prihvati. Nudi nesto slicno da izaberem,ali meni to ne odgovara,pa ne obelezim i onda se nista ne desava. Rec stoji napisana,a nista se ne pretrazuje. Probala sam na razlicitim kategorijama i svuda isto.
2016 02 17
Ne mogu posebno da trazim nesto... npr. razmen, velicina, okolina itd
2016 02 17
Ne mogu da postavim predmet.
2016 02 17
Meni preko telefona ne otvara poruku nikada, a i takodje ne prikazuje mi podkategorije na telefonu.
2016 02 17
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 112