Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

slike ubacujem sa mobilnog ali vec para dana nema sanse da ubacim,molim vas za pomoc sta da radim
2016 02 17
ne vidim nove stvari.....evo vec nekoliko dana svaki put kad udjem jedne iste stvari se vrte u krug
2016 02 17
a i ne moze vise da se zabelezi i prodaja i razmena....
2016 02 17
Moze li onaj kizac za cene da radi u nekom optimalnijem,realnijem rasponu. Do 800 moze da se pogodi cini mi se bilo koji broj,ali veci od toga nikako,samo beskonacno ostaje!
2016 02 17
Vec par dana jedva ulazim na sajt,tj treba mi oko minut da ucita stranicu. Preko telefona takodje ne mogu da udjem. Tako da ne verujem da je kod mene problem. Ne mogu da tumaram po forumu da vidim da li je neko jos ima ovaj problem,jer mi za svaku stranicu treba po minut najmanje. Inace nemam problema sa drugim sajtovima,i konekcija mi je u redu. Molim za odgovor
2016 02 18
U izboru gradova postoji opcija samo do Lapova,Sabac uopste ne mogu da nadjem....
2016 02 18
Poštovanje, ja danas nikako ne mogu da postavim predmete, a pre par dana sam mogla. Veličina slika je ista, nije do toga, jednostavno neće uopšte da ih učita... Šta se to dešava?
2016 02 20
Sajt malo malo pa koci...evo ceo dan ne mogu da ubacim slike predmeta. Nervira me sto ne stoji vise obavestenje o porukama. Mislim da je to nesto nabitnije i da je trebalo da dobije svoje vidljivo mesto kao sto je i bilo ranije.
2016 02 20
NE MOGU SLIKE DA SE UBACE :/
2016 02 20
sta se desava???? ceo dan pokusavam da postavim novi predmet ali slike mi se ne ucitavaju!!!! :( :( :(
2016 02 20
Sajt je teski krs malo radi malo ne, ceo dan ne mogu da se ubace predmeti. Ako se radi nesto na njemu onda bar neko saopstenje bi dobro doslo a ne kao kre**t*en ceo dan pokusavam da postavim oglas. Hoce li vise profunkcionisati normalno pa da se i sve clanice vrate u normalu? Doslo mi je da ugasim profil od silnih bagova i cekanja. Smorila sam se, gubim dragoceno vreme.
2016 02 21
Poštovana, Postoji problem prilikom učitavanja slika,standardne predložene veličine,tako da nije moguće postaviti nove predmete. Nadam se da je samo trenutno. Srdačan pozdrav,
2016 02 21
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Nikako ne mogu da postavim premete.Sve sam ispostovala i opet nista.Takodje mislim da poruke ne stižu,nemoguće je da me 5 devojaka ignoriše!!!
2016 02 21
Pa hoće li se neko oglasiti više? Šta se dešava? Ništa ne funkcioniše...
2016 02 21
Ne mogu da postavim predmet. :(
2016 02 21
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 112