Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

Hehehe meni nije glupo,kad je samo uz rostilj.... ,:)
2018 04 28
Keikoooo!!!! Nesto stalo!!! De popljuni me maloooo :') :') :')
2018 04 28
Dobro vece i laku noc 😂😂😂 Ja poranila kuci iz skitnje. Odoh malo da spavam 😁
2018 04 29
Budjenjeeee!!! Evo ja sam vec opajala Stadion,ako nekome trebaju informacije,tu sam.... :")
2018 04 29
Ja od 7h jutros djuskam sa klincima-odvrnuli muziku ko ludaci i djuskali do malopre! Sad pijuckam kaficu i lakiram nokte pa polako da predjem na pravljenje rucka! 8-) Popodne verovatno opet luna parkic i setnjica. Imali smo boginje pa jos uvek ne idemo na sunce da nam ne ostanu fleke po licu i telu.....
2018 04 29
Otvaram pod teme caskanje,hajde da se preselimo tamo...
2018 04 29
hello i ja sam ovde4g ali prodala sam samo 1jaknu.pre kad sam prodavala preko fejsbuka bolje mije islo,pozz :*
2018 05 31
Ljudi sta je ovo sto ne mogu da objavim nista za prodaju? Nece da mi se ubace slike? Zna li neko sta je to i u poruke mi ikone velike da ne vidim da pisem i odgovaram bilo sta?
2018 06 10
Procitala sam neke komentae ,Ne prodaje se ja danima cekam na odgovor i na poruke jer drugog kontakta nema .Trece jako malo je stvari xl i xxl ne nose svi s i m Pozz
2018 06 24
Pogledaj da li postoji serijski broj. Svaka brendirana stvar ima broj modela negde na etiketi, pa pokušaj tako, upišeš u pretraživaču naziv brenda i taj broj i koji je komad garderobe, majica , haljina..
2018 06 28
Lokibg i druge devojke- moze za mene savet? Ja prodajem i menjam se po fbu mnogo vise, skoro svake nedelje/svake dve nedelje nesto prodam ali ovde- ni zamene niko nece -.-
2018 06 28
Ja sam imala na fejsu,instagramu,lalafo i samo sam ovde nesto prodala.Doduse sad je stalo ali hajd' mislimo pozitivno,bice bolje!
2018 07 17
Oljapp draga,možeš li pojasniti prodaju koju radiš preko fb?Vidim dosta postavljaju,a bogami ima i komentara tj zainteresovanih😀U svakom slučaju bolje je od onih fb butika koji nabavljaju sa Alija,prodaju po petostruko većim cenama😡to mi neverovatno ide na zivce
2018 07 22
Često, iskuliraj XD
2018 07 30
.
2018 09 23
1 2 ... 15 16 17 18 19