Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

> *STARS*: > > lokibg: > > > Keikoo: > > > STARS, super ti je fora sa lutkom, mnogo lepše izgledaju slike. :) Mislim da će to uticati pozitivno na promet :) drzim fige :D > > I meni se bas svidja!!!!! Srecno sa novim fotkama! :") 8-) > Hvala loki i tebi. Bas mi je ugodno u ovoj temi. Samo nam fali kafica,kao da smo u kaficu negde,opusteno,zezanje... Haha nikad se ne zna, možda se nekad i popije kafa. :)
2018 04 17
Joj necete verovati-danas blizu mog posla neko ostavio pored kontejnera lutku za izlaganje. I to ne onu jeftinu, nego onu sa nalakiranim noktima, u zenstvenoj pozi, kao nasminkanu....Svi koji su prosli blenuli su u nju, a meni bilo glupo da je slikam. Nesto mi je bilo zao kad sam je videla onako odbacenu.... :'(
2018 04 17
Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda...
2018 04 17
ElenaPt*** bas si bila vredna danas :) Neon haljina ti je vrh,samo ti je bas sve malo S,M... :,'( Jesmo ti posrecile danas ?<3 <3 <3
2018 04 17
> ElenaPt: > > sladja014: > > Elenapt :D :D da je vise pozitivnih kao sto si ti :* <3 <3 > Eeee...znas kako kazu...Jedan pozitivan je mocniji od milion negativnih 😗. A vidi koliko nas ima ovde na ovoj divno i usput korisnoj temi ♥️ > E podhitno moram lutku da nabavim 😁 > Ja da budem lutka ne mogu sve mi je malo 😂😂😂 Da slazem se :D Imas lutki za 800 din ja sam kupila:-):-)
2018 04 17
> *STARS*: > Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda... Mozda je bila ostecena, ne znam, nisam zagledala, ali je svakako bila atrakcija na ulici! ,:)
2018 04 17
> lokibg: > > *STARS*: > > Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda... > Mozda je bila ostecena, ne znam, nisam zagledala, ali je svakako bila atrakcija na ulici! ,:) Loki, trebala si da je pokupis i poneses kući :)
2018 04 17
> Keikoo: > > lokibg: > > > *STARS*: > > > Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda... > > Mozda je bila ostecena, ne znam, nisam zagledala, ali je svakako bila atrakcija na ulici! ,:) > Loki, trebala si da je pokupis i poneses kući :) I ja sam to pomislila.... x-) samo da te niko ne vidi ,:)
2018 04 17
> Keikoo: > > lokibg: > > > *STARS*: > > > Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda... > > Mozda je bila ostecena, ne znam, nisam zagledala, ali je svakako bila atrakcija na ulici! ,:) > Loki, trebala si da je pokupis i poneses kući :) Hahahahahhahahaha.....zamisljam vec nadrealnu scenu: zena srednjih tridesetih godina, skockana za posao, nosi torbu sa laptopom u preko jednog ramena, tasnu preko drugog i ogromnu lutku od 180cm pod miskom i tako od Vracara do Ceraka! Ahahahahahahaahahhahaa.....pa tek bi to bila atrakcija. U fazonu: sta me gledate, zar nikada niste videli da neko nosi lutku za izlaganje kroz grad? :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'(
2018 04 17
> *STARS*: > > Keikoo: > > > lokibg: > > > > *STARS*: > > > > Ne mogu da verujem da je neki to bacio kad moze da je proda... > > > Mozda je bila ostecena, ne znam, nisam zagledala, ali je svakako bila atrakcija na ulici! ,:) > > Loki, trebala si da je pokupis i poneses kući :) > I ja sam to pomislila.... x-) samo da te niko ne vidi ,:) E to tesko posto je kontejner bio tacno preko puta prepunog kafica, a barem troje ljudi koje poznajem je u tom trenutku pijuckalo kaficu! ,:) ,:) ,:) ,:)
2018 04 17
Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :)
2018 04 17
Vesela i pozitivna tema! Samo napred carice!!!
2018 04 17
> Keikoo: > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) Bravo, bravoooo! 8-) 8-) 8-) <3 <3 :")
2018 04 17
> lokibg: > > Keikoo: > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) > Bravo, bravoooo! 8-) 8-) 8-) <3 <3 :") Hvala :") Mada mi je ovo treća prodaja, ali i najozbiljnija. :")
2018 04 17
Kako je lepo posle onog crnog perioda citati ovakvu temu i smeskati se :") Za sve vas <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2018 04 17
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 19