Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

Hej samo vedro i pozitivno i privlacis dobre vibracije,sakupljas dobre ljude oko sebe i lepe stvari ti se desavaju <3
2018 04 18
Odose i moje Mango sandalice :) I to u ruke jedne divne clanice sa kojom sam vec saradjivala! :")
2018 04 18
> lokibg: > Odose i moje Mango sandalice :) I to u ruke jedne divne clanice sa kojom sam vec saradjivala! :") Extra bas mi drago zbog tebe :) :) :)
2018 04 18
> lokibg: > Odose i moje Mango sandalice :) I to u ruke jedne divne clanice sa kojom sam vec saradjivala! :") Svaka čast :) Ovde je baš krenulo hahha Kome zapne sa prodajom da se pridruži ovoj grupi, definitivno radi haha :)
2018 04 18
Ode sutra i moj Mango kozni mantil :")
2018 04 18
Cestitam devojke na prodajama 🤗🤗🤗 I drugarici na trudnoci 😗♥️
2018 04 18
> Keikoo: > > lokibg: > > Odose i moje Mango sandalice :) I to u ruke jedne divne clanice sa kojom sam vec saradjivala! :") > Svaka čast :) Ovde je baš krenulo hahha > Kome zapne sa prodajom da se pridruži ovoj grupi, definitivno radi haha :) Eto resenja! Sto nas je vise to bolje! 8-) Volela bih da nas i clanica koja je otvorila ovu temu obraduje lepim vestima! :")
2018 04 18
> Shonakis: > Ja sam danas saznala da mi je najbolja drugarica trudna i da ce uskoro biti svatovi.. Juhu.. Lepe stvari ovih dana,zene moje samo nek ostane tako. Saljem svima veliko <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :") :") :") :") :")
2018 04 18
> Nadjorodica: > Cetri meseca sam na sajtu nista nisam prodala a imam finih stvari koje su nove i par puta obucene ocuvane, cene sasvim korektne..ne znam u cemu je caka da nista ne mogu da prodam ne znam dal sam ja jedina? Ima li pomaka na bolje?
2018 04 18
Drage moje odoh ja da uradim jednu divnu meditaciju pa krevet. Bilo mi je drago da se druzim sa vama danas. Nastavljamo sutra Do tada vas sve puno ljubim 😗😗😗😗
2018 04 18
> Osvetljenje je pola posla :) > Eto, ako budeš nekad poželela nešto od ovog nakita imas 20% popusta :) Divno, unapred hvala <3
2018 04 18
Ne znam u cemu je fora,nove slike mi slabo imaju preglede. Spustila sam cene,nerealne su kvalitetu.Moguce da je sinoc bilo malo devojaka na sajtu. Ajde ko ima vremena nek pogleda,pa da mi iskreno kaze. Danas ce biti bolje :) ,sigurna sam.
2018 04 18
> ElenaPt: > > lokibg: > > Bravo Elena!!!!! Tako i treba! To je prava stvar-kad se zena pogleda u ogledalo i obozava to sto vidi! To nije samo do izgleda, To je posledica zadovoljstva zivotom, ispunjenosti porodicom, prijateljima, karijerom, obrazovanjem....pa sto da ne i stilom! ;) <3 <3 <3 <3 <3 > > > Mislila i ja da idem na dijetu ali nesto mi je zao iskreno 😂. Pre sam bila bas mrsava. Sada se tih par kg rasporedilo taman u guzu i grudi pa mi zao to da odbacim 😂 bas sam sebi super zgodna ovako 😁😁😁. Ali opet taman dovoljno da ne mogu dq obucem staru garderobu. Mislim"staru" sve je ionako stajalo neobuceno a kupljeno ishitreno > Upravo to. Mada sve to po meni dolazi sa velikim radom na sebi,ucenjem,citanjem,obrazovanjem...mozda i po nekom zivotnom opomenom/lekcijom kao sto sam ja imala prosle godine zdravstveni problem koji sreca pa nije prerastao u ozbiljan jer je otkriveno na vreme. Onda sam sela sama sa sobom i obavila ozbiljan razgovor,rekla sebi:Hoces li ti i dalje gubiti vreme na nebitne ljude i situacije ili ces nauciti da uzivas u zivotu. > Nikada se lepse od tada nisam osecala. Zivot je mnogo lepsi kada volimo i postujemo prvnestveno sebe a onda i sve ostalo oko nas <3 <3 <3
2018 04 18
Neverovatno ali istinito: POZITIVNA TEMA I POZITIVNE MISLI ..... kako zračiš - tako privlačiš!!!! Nema sujete i zavisti. Osloboditi se ljubomore i loših misli! Sličan se sličnom raduje.... Devojke, drage ste mi do neba <3
2018 04 18
> *STARS*: > Ne znam u cemu je fora,nove slike mi slabo imaju preglede. Spustila sam cene,nerealne su kvalitetu.Moguce da je sinoc bilo malo devojaka na sajtu. Ajde ko ima vremena nek pogleda,pa da mi iskreno kaze. > Danas ce biti bolje :) ,sigurna sam. Pazi, cene su ti skroz ok. Mislim da je slaba poseta. Što se slika tiče, generalno su super. E sad, nemoj me hvatati za reč jer možda i grešim... Neke slike su malo tamnije, pokušaj na dnevnom svetlu da slikas, kao i da iza modela obesiš neku belu navlaku zbog kontrasta. Veštačko svetlo pojede boje i daje neki veštački sjaj. Ja pravim neke slike ( kao što je ovaj paun na mojoj profilnoj) i kada ih fotografišem najbolje boje su na dnevnom svetlu, veštačko nikako, čak mi je i led belo svetlo ali pojede sve. Možda sam se nalupala, a možda i pomogne x-) ,:) ,:)
2018 04 18
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 19