Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

> Keikoo: > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :) Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :)
2018 04 17
> *STARS*: > ElenaPt*** bas si bila vredna danas :) > Neon haljina ti je vrh,samo ti je bas sve malo S,M... :,'( > Jesmo ti posrecile danas ?<3 <3 <3 Hvala 😗. Jeste divna. Ja se kao i svako zensko zaletela da je kupim jeda usla u nju jednom jos teze se izvukla iz nje 😂i od tada stoji i ceka novu super zgodnu vlasnicu 😊😊. Bice,bice polako ♥️
2018 04 17
> Marija-Maja: > > Keikoo: > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) > Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :) > Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :) Jaaoj pa hvala :) koliko pohvala stvarno ću se zacrveneti :D Slike garderobe su tako tako haha, ali nakita jesu dobre. Podloga mi je beli paspartu i sve slikam kod prozora po dnevnom svetlu zbog svetlosti. :)
2018 04 17
> *STARS*: > > ElenaPt: > > > sladja014: > > > Elenapt :D :D da je vise pozitivnih kao sto si ti :* <3 <3 > > Eeee...znas kako kazu...Jedan pozitivan je mocniji od milion negativnih 😗. A vidi koliko nas ima ovde na ovoj divno i usput korisnoj temi ♥️ > > E podhitno moram lutku da nabavim 😁 > > Ja da budem lutka ne mogu sve mi je malo 😂😂😂 > Hahaha,isti slucaj,uzas. Hitno na dijetu,ide prolece :") > Lutka je ekstra zgodna,jos kad bih mogla nekako da napravim montazu i neku glavu da joj stavim,moze i moju ,:) :') Mislila i ja da idem na dijetu ali nesto mi je zao iskreno 😂. Pre sam bila bas mrsava. Sada se tih par kg rasporedilo taman u guzu i grudi pa mi zao to da odbacim 😂 bas sam sebi super zgodna ovako 😁😁😁. Ali opet taman dovoljno da ne mogu dq obucem staru garderobu. Mislim"staru" sve je ionako stajalo neobuceno a kupljeno ishitreno
2018 04 17
Bravo Elena!!!!! Tako i treba! To je prava stvar-kad se zena pogleda u ogledalo i obozava to sto vidi! To nije samo do izgleda, To je posledica zadovoljstva zivotom, ispunjenosti porodicom, prijateljima, karijerom, obrazovanjem....pa sto da ne i stilom! ;) <3 <3 <3 <3 <3 > Mislila i ja da idem na dijetu ali nesto mi je zao iskreno 😂. Pre sam bila bas mrsava. Sada se tih par kg rasporedilo taman u guzu i grudi pa mi zao to da odbacim 😂 bas sam sebi super zgodna ovako 😁😁😁. Ali opet taman dovoljno da ne mogu dq obucem staru garderobu. Mislim"staru" sve je ionako stajalo neobuceno a kupljeno ishitreno
2018 04 17
> Keikoo: > > Marija-Maja: > > > Keikoo: > > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) > > Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :) > > Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :) > Jaaoj pa hvala :) koliko pohvala stvarno ću se zacrveneti :D Slike garderobe su tako tako haha, ali nakita jesu dobre. Podloga mi je beli paspartu i sve slikam kod prozora po dnevnom svetlu zbog svetlosti. :) Nema na cemu :) I slike garderobe su odlicne - jasne, odgovarajuce velicine...itd. ali nakit je na jednom mestu + saren, pa vise privlaci paznju, barem meni :) Slazem se, podloga i mesto tj. osvetljenje, su pored dobre kamere najvazniji, ja sam tek skoro otkrila dobro mesto za vecinu fotki.. Sada mi je potrebno manje vremena tj. fotografija da bih odabrala 5 i vise :)
2018 04 17
> Marija-Maja: > > Keikoo: > > > Marija-Maja: > > > > Keikoo: > > > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) > > > Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :) > > > Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :) > > Jaaoj pa hvala :) koliko pohvala stvarno ću se zacrveneti :D Slike garderobe su tako tako haha, ali nakita jesu dobre. Podloga mi je beli paspartu i sve slikam kod prozora po dnevnom svetlu zbog svetlosti. :) > Nema na cemu :) > I slike garderobe su odlicne - jasne, odgovarajuce velicine...itd. ali nakit je na jednom mestu + saren, pa vise privlaci paznju, barem meni :) > Slazem se, podloga i mesto tj. osvetljenje, su pored dobre kamere najvazniji, ja sam tek skoro otkrila dobro mesto za vecinu fotki.. > Sada mi je potrebno manje vremena tj. fotografija da bih odabrala 5 i vise :) Osvetljenje je pola posla :) Eto, ako budeš nekad poželela nešto od ovog nakita imas 20% popusta :)
2018 04 17
Pijete kafu bez mene >:(
2018 04 17
Ja sam bila vredna :) :) x-) Oci mi ispale dok sam ukucala sve. :")
2018 04 17
> Keikoo: > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :) Cestitam!!!! :) Povukle smo nogu :") :") :")
2018 04 17
> *STARS*: > Ja sam bila vredna :) :) x-) > Oci mi ispale dok sam ukucala sve. :") Super je sve 😊 Ja jedva cekam da mi stigne majica sutra 🤗🤗🤗kao neko dete se radujem 😊
2018 04 17
> lokibg: > Bravo Elena!!!!! Tako i treba! To je prava stvar-kad se zena pogleda u ogledalo i obozava to sto vidi! To nije samo do izgleda, To je posledica zadovoljstva zivotom, ispunjenosti porodicom, prijateljima, karijerom, obrazovanjem....pa sto da ne i stilom! ;) <3 <3 <3 <3 <3 > > Mislila i ja da idem na dijetu ali nesto mi je zao iskreno 😂. Pre sam bila bas mrsava. Sada se tih par kg rasporedilo taman u guzu i grudi pa mi zao to da odbacim 😂 bas sam sebi super zgodna ovako 😁😁😁. Ali opet taman dovoljno da ne mogu dq obucem staru garderobu. Mislim"staru" sve je ionako stajalo neobuceno a kupljeno ishitreno Upravo to. Mada sve to po meni dolazi sa velikim radom na sebi,ucenjem,citanjem,obrazovanjem...mozda i po nekom zivotnom opomenom/lekcijom kao sto sam ja imala prosle godine zdravstveni problem koji sreca pa nije prerastao u ozbiljan jer je otkriveno na vreme. Onda sam sela sama sa sobom i obavila ozbiljan razgovor,rekla sebi:Hoces li ti i dalje gubiti vreme na nebitne ljude i situacije ili ces nauciti da uzivas u zivotu. Nikada se lepse od tada nisam osecala. Zivot je mnogo lepsi kada volimo i postujemo prvnestveno sebe a onda i sve ostalo oko nas
2018 04 17
> ElenaPt: > > *STARS*: > > Ja sam bila vredna :) :) x-) > > Oci mi ispale dok sam ukucala sve. :") > Super je sve 😊 > Ja jedva cekam da mi stigne majica sutra 🤗🤗🤗kao neko dete se radujem 😊 E bice ti ekstra,videces,stvarno je prelepa iako nije neka marka. :) Hvala ti puno sto si mi ukazala poverenje :") <3 <3 <3
2018 04 18
Ja sam danas saznala da mi je najbolja drugarica trudna i da ce uskoro biti svatovi.. Juhu.. Lepe stvari ovih dana,zene moje samo nek ostane tako. Saljem svima veliko <3
2018 04 18
> Shonakis: > Ja sam danas saznala da mi je najbolja drugarica trudna i da ce uskoro biti svatovi.. Juhu.. Lepe stvari ovih dana,zene moje samo nek ostane tako. Saljem svima veliko <3 Nek joj je sa srecom <3 Jel trazis haljinu za svadbu,imam jednu nije jos nakacena ,:) ,:) :')
2018 04 18
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 19