> Marija-Maja:
> > Keikoo:
> > > Marija-Maja:
> > > > Keikoo:
> > > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :)
> > > Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :)
> > > Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :)
> > Jaaoj pa hvala :) koliko pohvala stvarno ću se zacrveneti :D Slike garderobe su tako tako haha, ali nakita jesu dobre. Podloga mi je beli paspartu i sve slikam kod prozora po dnevnom svetlu zbog svetlosti. :)
> Nema na cemu :)
> I slike garderobe su odlicne - jasne, odgovarajuce velicine...itd. ali nakit je na jednom mestu + saren, pa vise privlaci paznju, barem meni :)
> Slazem se, podloga i mesto tj. osvetljenje, su pored dobre kamere najvazniji, ja sam tek skoro otkrila dobro mesto za vecinu fotki..
> Sada mi je potrebno manje vremena tj. fotografija da bih odabrala 5 i vise :)
Osvetljenje je pola posla :)
Eto, ako budeš nekad poželela nešto od ovog nakita imas 20% popusta :)
> Marija-Maja:
> > Keikoo:
> > > Marija-Maja:
> > > > Keikoo:
> > > > Evo da se ja pohvalim :) Otišle su mi Cesare Paciotti patike :)
> > > Bravo, krenula prodaja, neka tako i nastavi..."zrno po zrno pogaca" :)
> > > Btw imate mnogo lepe fotografije, pogotovo fotografije nakita - sarene, zive...ma samo sto ne propricaju :)
> > Jaaoj pa hvala :) koliko pohvala stvarno ću se zacrveneti :D Slike garderobe su tako tako haha, ali nakita jesu dobre. Podloga mi je beli paspartu i sve slikam kod prozora po dnevnom svetlu zbog svetlosti. :)
> Nema na cemu :)
> I slike garderobe su odlicne - jasne, odgovarajuce velicine...itd. ali nakit je na jednom mestu + saren, pa vise privlaci paznju, barem meni :)
> Slazem se, podloga i mesto tj. osvetljenje, su pored dobre kamere najvazniji, ja sam tek skoro otkrila dobro mesto za vecinu fotki..
> Sada mi je potrebno manje vremena tj. fotografija da bih odabrala 5 i vise :)
Osvetljenje je pola posla :)
Eto, ako budeš nekad poželela nešto od ovog nakita imas 20% popusta :)