Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

> emushka: > Neverovatno ali istinito: POZITIVNA TEMA I POZITIVNE MISLI ..... kako zračiš - tako privlačiš!!!! > Nema sujete i zavisti. Osloboditi se ljubomore i loših misli! > Sličan se sličnom raduje.... > Devojke, drage ste mi do neba <3 Divne i istinite reci :") Podrska i pozitivne misli svim devojkama sa foruma. Drago mi je sto sam sa vama. Mislim da sve pozitivno uticemo jedna na drugu <3
2018 04 18
> Keikoo: > > *STARS*: > > Ne znam u cemu je fora,nove slike mi slabo imaju preglede. Spustila sam cene,nerealne su kvalitetu.Moguce da je sinoc bilo malo devojaka na sajtu. Ajde ko ima vremena nek pogleda,pa da mi iskreno kaze. > > Danas ce biti bolje :) ,sigurna sam. > Pazi, cene su ti skroz ok. Mislim da je slaba poseta. Što se slika tiče, generalno su super. E sad, nemoj me hvatati za reč jer možda i grešim... Neke slike su malo tamnije, pokušaj na dnevnom svetlu da slikas, kao i da iza modela obesiš neku belu navlaku zbog kontrasta. Veštačko svetlo pojede boje i daje neki veštački sjaj. Ja pravim neke slike ( kao što je ovaj paun na mojoj profilnoj) i kada ih fotografišem najbolje boje su na dnevnom svetlu, veštačko nikako, čak mi je i led belo svetlo ali pojede sve. Možda sam se nalupala, a možda i pomogne x-) ,:) ,:) Hvala ti na savetima Keiko,moram da probam,ali generalno mi je mracno u stanu... Najvise me brine,da nisu visoke cene,ali sam ih maksimalno snizila... Videcemo danas :)
2018 04 18
Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝
2018 04 18
> *STARS*: > > Keikoo: > > > *STARS*: > > > Ne znam u cemu je fora,nove slike mi slabo imaju preglede. Spustila sam cene,nerealne su kvalitetu.Moguce da je sinoc bilo malo devojaka na sajtu. Ajde ko ima vremena nek pogleda,pa da mi iskreno kaze. > > > Danas ce biti bolje :) ,sigurna sam. > > Pazi, cene su ti skroz ok. Mislim da je slaba poseta. Što se slika tiče, generalno su super. E sad, nemoj me hvatati za reč jer možda i grešim... Neke slike su malo tamnije, pokušaj na dnevnom svetlu da slikas, kao i da iza modela obesiš neku belu navlaku zbog kontrasta. Veštačko svetlo pojede boje i daje neki veštački sjaj. Ja pravim neke slike ( kao što je ovaj paun na mojoj profilnoj) i kada ih fotografišem najbolje boje su na dnevnom svetlu, veštačko nikako, čak mi je i led belo svetlo ali pojede sve. Možda sam se nalupala, a možda i pomogne x-) ,:) ,:) > Hvala ti na savetima Keiko,moram da probam,ali generalno mi je mracno u stanu... Najvise me brine,da nisu visoke cene,ali sam ih maksimalno snizila... Videcemo danas :) Koliko vidim imas neki prozor, terasu sa leve strane, ako ulazi dovoljno svetla probaj tu da fotografises. Ma kakvi, nisu ti visoke cene, vrlo pristupačne. Pogledaj moje pa ćeš se utešiti hahahahhaha Ja sam neke stvari naduvala, ali to je sve da bih imala prostora da spustim kad neko traži.
2018 04 18
> Bojanaboka990: > Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝 Čim si nam se pridružila, energija je počela da se prenosi :)
2018 04 18
Hvala keiko,nova sam,bez utisaka,zelim da steknem poverenje. A ponuda je ogromna. Pazi ,ja izbacim ujutru predmet,uvece je na 13 strani!!! Hvala svim devojkama na podrsci ,iskrenosti,sjajne ste. :) <3
2018 04 18
> Bojanaboka990: > Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝 Dobro dosla u nas virtuelni kafic! :) Sta pijes? x-)
2018 04 18
Dobro jutro 😗😗😗
2018 04 18
> *STARS*: > > Bojanaboka990: > > Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝 > Dobro dosla u nas virtuelni kafic! :) > Sta pijes? x-) Meni nista od pica ne treba, imam dovoljno neke cudne energije 😄
2018 04 18
> ElenaPt: > Dobro jutro 😗😗😗 Dobro jutro,draga! Ja vec na poslu,a ti tek ustala :) Moze Nes kafa?
2018 04 18
> Bojanaboka990: > > *STARS*: > > > Bojanaboka990: > > > Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝 > > Dobro dosla u nas virtuelni kafic! :) > > Sta pijes? x-) > Meni nista od pica ne treba, imam dovoljno neke cudne energije 😄 Rano je za alkohol,neka kafica!!! :")
2018 04 18
> *STARS*: > > Bojanaboka990: > > > *STARS*: > > > > Bojanaboka990: > > > > Prenesite malo pozitivne energije na mene kada se vec o tome radi 😀 Vreme je prilicno bezveze, tmurno i hladno, prodaja katastrofa, cini mi se da mi niko nije usao na profil dva meseca ali toliko sam nesto vesela od jutros... Djuskam vec pola sata umesto da normalno treniram... 😄😄😄 Dopada mi se situacija ovde na forumu pa vam se pridruzujem! 💝 > > > Dobro dosla u nas virtuelni kafic! :) > > > Sta pijes? x-) > > Meni nista od pica ne treba, imam dovoljno neke cudne energije 😄 > Rano je za alkohol,neka kafica!!! :") Bilo bi super kada bi se nekada stvarno nasle na kafici. 😊
2018 04 18
Dobar dan pozitivne dame <3 Zelim vam uspesan dan :")
2018 04 18
> Marija-Maja: > Dobar dan pozitivne dame <3 > Zelim vam uspesan dan :") Takodje,sirimo pozitivnu energiju <3 :")
2018 04 18
> *STARS*: > > ElenaPt: > > Dobro jutro 😗😗😗 > Dobro jutro,draga! > Ja vec na poslu,a ti tek ustala :) > Moze Nes kafa? Eee...ustala i ja rano nego dok sam dosla sebi 😂😂😂 Imam to zadovoljstvo da radim od kuce pa mogu da priustim sebi malo opustanja 😊
2018 04 18
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 19