Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

Ja nemam iskustva sa tim. Ja sam dosta dugo na KP i kupindu i od skoro ovde, kad god sam nešto prodavala uvek sam slala da plaćanje bude pouzećem. Nisam nikad postnet koristila :( I to uvek da mi poštar donese hahaha
2018 04 20
> *STARS*: > Imam dve uplate preko postnet,ali nisam ih podigla,sad mi muz kaze da to mora u roku od 24 sata ili se vraca na racun uplatioca. Trszila sam na njihovom sajtu ,nista o tome nema da je podizanje vremenski ograniceno. Ako neko ima iskustva nek pusti poruku. Poste su krcate,bila penzija,pa... Nije mi hitno bilo,al bas ne bih da izgubim novac :| Napisala sam ti i tamo na temi ne znam da li ces videti. Imas tok od mesec dana da podignes novac. Bar su tako meni u posti rekli
2018 04 20
Imas u sustini rok od dve godine da podignes novac. Jedino je fora da moras da popunjavas neki formular ako ne podignes posle mesec dana. Dakle bez brige
2018 04 20
Hvala devojke,huh,sad mi lakse ;)
2018 04 20
Šta bih ja bez vas :*
2018 04 20
Dobro iskupila si se sto si mi pokvarila nagradnu igru <3 :")
2018 04 21
Nisam htela 😔😔
2018 04 21
:* <3
2018 04 21
Loki hajde da igras sa nama :)
2018 04 21
Nisam baš u "fazonu" da upadam na forum MK, vas drage dame sam pročitala u dahu. Konačno vesele, fine, pristojne žene sa slatkim vrcavim humorom pride. Da imam mogućnost da odlučujem, ostavila bih dve teme na celom MK. Vi - vaša i obaveštenja ko je prevarant. Ulepšale ste ovo mesto. Što se tiče inicijalnog posta, moje skromno mišljenje je da je ovde na mala vrata upala komercijalna prodaja, svaka roba ima svog kupca tako da nije do cena baš toliko. Neko je pomenuo slike i način slikanja, da to puno znači, reči mog drugara koji se bavi marketingom i razbija od prodaje na kupindu "Uvek obuci to što prodaješ ili nekoga obuci, ljudi hoće da vide kako to stoji na telu" Nastavite, rado ću vas čitati, veliko ste osveženje. :srce:
2018 04 23
Slažem se sa tim da bi trebalo obući to što se prodaje jer je primamljivije. Ja kad vidim onako samo uslikano bez modela, i nije mi nešto privlačno (kao što je kod mene na slikama :') :') :') :') :') ) . Zato je lutka zakon, a i najzgodnija je :)
2018 04 23
> *STARS*: > Loki hajde da igras sa nama :) Eeeeej pa hocu! Sledeceg vikenda sigurno! Ne znam sta mi bi da se mracim sa polusvetom na forumu poslednjih par dana kad sam lepo mogla da se zabavim sa vama.....dodje mi da prvo opalim sebi dve samarcine zbog toga!!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') Gubljenje vremena....pfffff
2018 04 23
> lokibg: > > *STARS*: > > Loki hajde da igras sa nama :) > Eeeeej pa hocu! Sledeceg vikenda sigurno! > Ne znam sta mi bi da se mracim sa polusvetom na forumu poslednjih par dana kad sam lepo mogla da se zabavim sa vama.....dodje mi da prvo opalim sebi dve samarcine zbog toga!!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') Gubljenje vremena....pfffff Ja sam te iskreno ,posmatrala i pratila sta pises,nemoj dozvoljavati ljudima da te pune negativnom energijom,slobodna drzava,sloboda pisanja,nek se jedu,ako hoce...
2018 04 23
> IvaGordana: > Nisam baš u "fazonu" da upadam na forum MK, vas drage dame sam pročitala u dahu. Konačno vesele, fine, pristojne žene sa slatkim vrcavim humorom pride. Da imam mogućnost da odlučujem, ostavila bih dve teme na celom MK. Vi - vaša i obaveštenja ko je prevarant. Ulepšale ste ovo mesto. > Što se tiče inicijalnog posta, moje skromno mišljenje je da je ovde na mala vrata upala komercijalna prodaja, svaka roba ima svog kupca tako da nije do cena baš toliko. Neko je pomenuo slike i način slikanja, da to puno znači, reči mog drugara koji se bavi marketingom i razbija od prodaje na kupindu "Uvek obuci to što prodaješ ili nekoga obuci, ljudi hoće da vide kako to stoji na telu" > Nastavite, rado ću vas čitati, veliko ste osveženje. :srce: Hvala puno,malo pozitivne energije nije na odmet,dobrodosla si na nasu temu :) <3
2018 04 23
> *STARS*: > > IvaGordana: > > Nisam baš u "fazonu" da upadam na forum MK, vas drage dame sam pročitala u dahu. Konačno vesele, fine, pristojne žene sa slatkim vrcavim humorom pride. Da imam mogućnost da odlučujem, ostavila bih dve teme na celom MK. Vi - vaša i obaveštenja ko je prevarant. Ulepšale ste ovo mesto. > > Što se tiče inicijalnog posta, moje skromno mišljenje je da je ovde na mala vrata upala komercijalna prodaja, svaka roba ima svog kupca tako da nije do cena baš toliko. Neko je pomenuo slike i način slikanja, da to puno znači, reči mog drugara koji se bavi marketingom i razbija od prodaje na kupindu "Uvek obuci to što prodaješ ili nekoga obuci, ljudi hoće da vide kako to stoji na telu" > > Nastavite, rado ću vas čitati, veliko ste osveženje. :srce: > Hvala puno,malo pozitivne energije nije na odmet,dobrodosla si na nasu temu :) <3 ;)
2018 04 23
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 19