Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

> ElenaPt: > I meni ove kombinacije boja deluju malo ludo. Mada se razmisljam da pocnem malo da eksperimentisem ovog leta. Videcemo. > Ipak to ne lezi svakome. Treba umeti to i da se iznese > Zato se odusevim kada vidim da nekome to lezi onako bas 😊♥️ Moja kuma se tako oblaci,atraktivno,lude kombinacije,super joj stoji i meni se dopada,ali ja sam za klasiku... ;)
2018 04 23
ElenaPt hvala puno! Volim ovaj masculine izgled 8-)
2018 04 23
> ElenaPt: > I meni ove kombinacije boja deluju malo ludo. Mada se razmisljam da pocnem malo da eksperimentisem ovog leta. Videcemo. > Ipak to ne lezi svakome. Treba umeti to i da se iznese > Zato se odusevim kada vidim da nekome to lezi onako bas 😊♥️ Daaa, to osoba baš mora da ume da iznese, u suprotnom ne želim ni da zamislim na šta bi ličilo. :') Viđala sam takve promašaje, privlače pažnju ne zbog super kumbinacije, nego što to potpuno smešno izgleda. Mada češće vidim kako su svi isto obučeni :(
2018 04 23
Ali Seselj hahhahahahahahahahahahhahahahaa...... :') :') :') :') :') :') :') :') Pu, pu, daleko bilo.....
2018 04 23
Samo da vam mahnem :") <3
2018 04 25
Caos :)
2018 04 25
Ja samo da vam mahnem 🤗🤗🤗 Bas sam u guzvi ovih dana. Prolecno spremanje kuce i oko kuce 😣😣
2018 04 26
> ElenaPt: > Ja samo da vam mahnem 🤗🤗🤗 > Bas sam u guzvi ovih dana. Prolecno spremanje kuce i oko kuce 😣😣 Cao drugarice,uzivajte u ovom divnom danu... :") <3 <3 <3 . Samo da vam dam ideju- lezaljka+ limunada+ suncobran= uzivanje 8-)
2018 04 26
Gotova radna nedelja!!!! Sve sto sam prodala ove nedelje potrosila sam na jedne pantalone ovde na Krpicama. Stizu sutra verovatno i jedva cekaaaaaam :)
2018 04 27
Kako ste vi prosle ove nedelje? :)
2018 04 27
> lokibg: > Gotova radna nedelja!!!! Sve sto sam prodala ove nedelje potrosila sam na jedne pantalone ovde na Krpicama. Stizu sutra verovatno i jedva cekaaaaaam :) Kakve su? Stavi sliku :)
2018 04 27
Loki stavi sliku,a ima od sad svakih desetak dana da nas zapljuneš :') :') :')
2018 04 27
Jel vi vidite sliku? Meni lepo uploaduje i sad nista ne vidim :o
2018 04 27
Sta si ti kupovala Elena? Daj pohvali se da ne budem jedina ovde koja kupuje sa ushicenjem hahahaa...
2018 04 27
> lokibg: > Sta si ti kupovala Elena? Daj pohvali se da ne budem jedina ovde koja kupuje sa ushicenjem hahahaa... Ja,uglavnom majice i šalvare. Nesto sam trenutno zaludjena za šalvare ranije sam ih izbegavala a sada ne bih izlazila iz njih 😊. Gledam samo da mi bude sto udobnije . Eee da,i razmenila se danas na jednoj FB grupi sa nekom devojkom za dva divna prstena srebrna,jedva cekam da mi stignu 🤗🤗🤗 A grupa divna,em su clanice realne,zna se red. U svakom trenutku ima bar dva admina aktivna nema ni prevara ni nicega. Milina i za kupovinu i za druzenje 😊
2018 04 27
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 19