Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

> *STARS*: > > lokibg: > > > *STARS*: > > > Loki hajde da igras sa nama :) > > Eeeeej pa hocu! Sledeceg vikenda sigurno! > > Ne znam sta mi bi da se mracim sa polusvetom na forumu poslednjih par dana kad sam lepo mogla da se zabavim sa vama.....dodje mi da prvo opalim sebi dve samarcine zbog toga!!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') Gubljenje vremena....pfffff > Ja sam te iskreno ,posmatrala i pratila sta pises,nemoj dozvoljavati ljudima da te pune negativnom energijom,slobodna drzava,sloboda pisanja,nek se jedu,ako hoce... Ma ne potresam se ni najmanje oko foruma, opusteno ;) Danas mi je bio prelep dan na poslu a malo se posle i sopingovalo! :)
2018 04 23
Eeeej,ekstra ti stoji,blago tebi,kakvu liniju imas x-) !!!
2018 04 23
> *STARS*: > Eeeej,ekstra ti stoji,blago tebi,kakvu liniju imas x-) !!! Hvala, hvala! Za liniju zahvaljujem svojim licnim trenerima koji sad imaju 5 i 3 ipo godine! ,:)
2018 04 23
Loki, cipele su ti ludilo <3
2018 04 23
Imam i ja male trenere, 6,8 god ,pa nista :( Mislim nije nista,10kg viska x-) x-)
2018 04 23
> Keikoo: > Loki, cipele su ti ludilo <3 Joj hvala, ja sam zaljubljena u njih iako su malo tvrde. Kupila sam ih u Zari u oktobru ako se dobro secam. Ne nosim stikle skoro uopste pa mi one dodju kao zamena-uz sve mi idu nekako. Ili ja barem mislim da idu hahaha ,:)
2018 04 23
> *STARS*: > Imam i ja male trenere, 6,8 god ,pa nista :( > Mislim nije nista,10kg viska x-) x-) Pa i nije to nista. Malo vise vode piti tokom dana, ukinuti veceru i eto ga. Ja ne jedem posle 18h vec nekih 17 ili 18 godina.
2018 04 23
Uzasno me podsecas na nekoga,sad sam se setila, na moju savetnicu iz banke :)
2018 04 23
> *STARS*: > Uzasno me podsecas na nekoga,sad sam se setila, na moju savetnicu iz banke :) Hehehehehe.....nisam bankarka-srecom po tebe hahahaha....kakva sam sa parama bankrotirao bi svako pored mene! :') :') :') :')
2018 04 23
Hahahhaha ti si iskombinovala kanarinca hahaha :) Šalim se naravno :) Imam i košulju sa tufnama i na pruge (over size) koja se malo uvuče u pantalone ili farmerke ili karirana crno bela košulja tunika . Razne kombinacije imam za cipeliške :) Jaoj sad su mi se javile još neke ideje.. :* :* :* <3 A kad si spomenula zelenu, mnogo volim da je kombinujem uz ljubičasto.
2018 04 23
> Keikoo: > Hahahhaha ti si iskombinovala kanarinca hahaha :) Šalim se naravno :) Imam i košulju sa tufnama i na pruge (over size) koja se malo uvuče u pantalone ili farmerke ili karirana crno bela košulja tunika . Razne kombinacije imam za cipeliške :) Jaoj sad su mi se javile još neke ideje.. :* :* :* <3 > A kad si spomenula zelenu, mnogo volim da je kombinujem uz ljubičasto. Hahhaahahahhaah.....priznajem, kad se napise ovako mnogo sarenije zvuci nego kad se obuce. Ali neke boje dozvoljavaju da budu u kombinaciji sa printovima i drugim bojama a da krajni rezultat ne bude "obukoh sve sto imam" hahahaha..... Zelena sjajno ide uz ljubicastu i uz zagasito crvenu. Od tih sokantnih volim kombinaciju zuto-roze ili narandzasto-roze, ali naravno moraju nijanse da budu odgovarajuce inace zuta cesto izgleda jeftino. Kao i ljubicasta, kao i crvena.....
2018 04 23
Joj,ja ovo ne mogu ni da zamislim,bas ste hrabre. Ja sam dosta jednostavnija i mirnija sto se boja tice,torba moze biti upadljiva,stikle obavezne i kreon oko ociju :") Naravno,sve smo razlicite,u tome je čar...
2018 04 23
> lokibg: > > Keikoo: > > Hahahhaha ti si iskombinovala kanarinca hahaha :) Šalim se naravno :) Imam i košulju sa tufnama i na pruge (over size) koja se malo uvuče u pantalone ili farmerke ili karirana crno bela košulja tunika . Razne kombinacije imam za cipeliške :) Jaoj sad su mi se javile još neke ideje.. :* :* :* <3 > > A kad si spomenula zelenu, mnogo volim da je kombinujem uz ljubičasto. > Hahhaahahahhaah.....priznajem, kad se napise ovako mnogo sarenije zvuci nego kad se obuce. Ali neke boje dozvoljavaju da budu u kombinaciji sa printovima i drugim bojama a da krajni rezultat ne bude "obukoh sve sto imam" hahahaha..... > Zelena sjajno ide uz ljubicastu i uz zagasito crvenu. Od tih sokantnih volim kombinaciju zuto-roze ili narandzasto-roze, ali naravno moraju nijanse da budu odgovarajuce inace zuta cesto izgleda jeftino. Kao i ljubicasta, kao i crvena..... hahha zvuči totalno blesavo kombinacija :D Roze boju baš nešto ne mogu da smislim :/ Žuta mi je fenomenalna, a još tek ona jarko senf žuta, ako kapiraš na koju mislim. Odlepim kad je vidim na nekome. Samo meni to nikako ne stoji, izgledam bolesno, i ovako sam svetla, (plavo sive oči, prirodna svetla pepeljasta plava kosa) i još žuto kad obučem kao bolesnik. :D Uuu da, nosila sam ljubičaste pantalone i crvene baletanke, ludilo kako je to dobro izgledalo.
2018 04 23
I meni ove kombinacije boja deluju malo ludo. Mada se razmisljam da pocnem malo da eksperimentisem ovog leta. Videcemo. Ipak to ne lezi svakome. Treba umeti to i da se iznese Zato se odusevim kada vidim da nekome to lezi onako bas 😊♥️
2018 04 23
> lokibg: > > *STARS*: > > Uzasno me podsecas na nekoga,sad sam se setila, na moju savetnicu iz banke :) > Hehehehehe.....nisam bankarka-srecom po tebe hahahaha....kakva sam sa parama bankrotirao bi svako pored mene! :') :') :') :') Pa i da jesi,divna je zena,obozavam je,prava savetnica.. A i stajalo bi ti,pravnica,savetnica... :")
2018 04 23
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 19