Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena???

Ni kod mene, ali ne marim :) Okačim, pa kad bude :)
2018 04 19
> Keikoo: > Devojke, sa srećom danas, da rasprodate nešto. :) a onda i da kupite nešto i obradujet sebe, malo..... Realno, od prodaje na krpicama ne možete da očekujete neku zaradu. Uzdam se jedino u XY - datume u mesecu kada mi legne plata na račun. Neuračunljiva sam kupoholičarka (nekoliko puta sam i napomenula da bi verovatno trebala na neko lečenje) i kupujem i u prolazu , impulsivno, ovde i van zemlje, i šta mi treba i ne treba. Većinu stvari nikada ne obučem, na neke i zaboravim da ih imam. Kada imam vremena, fotografišem predmete i postavljam. Ali, prodajom nisam opterećena. Volim da poklanjam... par kolegnica i drugarica redovno "snabdevam" krpicama i obućom. Ovde, na MK, je nezahvalno bilo šta pokloniti.
2018 04 19
Ja na srecu zaista nisam imala iskustva sa nezahvalinm clanicama prilikom poklanjanja,hvala Bogu. Evo bas pre neki dan spremila paket cerkinih malih stvari da poklonim nekome ali nikako da uslikam . Iskreno mnogo mi je draze da poklonim ovde nekome nego ljudima koje znam jer postaju zaista nezahvalni,olajavaju me jos onako bezobrazno znaju da traze kao ako imam da im dam dok se hvale kako oni garderobu svoje dece uredno prodaju. I onda se zapitam jesam li ja luda. Slikam,na krpice pa ce se naci sigurno neko kome zaista treba. Ja svratila samo da vam se javim. U pauzi. Krenula je sezona plastenika. Jeste smor malo,ali mi je zato mnogo lepo kada znam da mi dete jede neprskano zdravo povrce 😊
2018 04 19
> ElenaPt: > Ja na srecu zaista nisam imala iskustva sa nezahvalinm clanicama prilikom poklanjanja,hvala Bogu. Evo bas pre neki dan spremila paket cerkinih malih stvari da poklonim nekome ali nikako da uslikam . Iskreno mnogo mi je draze da poklonim ovde nekome nego ljudima koje znam jer postaju zaista nezahvalni,olajavaju me jos onako bezobrazno znaju da traze kao ako imam da im dam dok se hvale kako oni garderobu svoje dece uredno prodaju. I onda se zapitam jesam li ja luda. Slikam,na krpice pa ce se naci sigurno neko kome zaista treba. > Ja svratila samo da vam se javim. U pauzi. Krenula je sezona plastenika. Jeste smor malo,ali mi je zato mnogo lepo kada znam da mi dete jede neprskano zdravo povrce 😊 Svaka cast elenapt! I ja imam bastu. Krompirici mladi su najsladji :")
2018 04 19
Joj jesu 😍. Samo sto ja tek od prosle godine brinem sama o svemu tome pa sam se ove godine opredelila samo za plastenik i ono sto ide u njega. Da lagano naucim jedno po jedno. Doduse prosle godine sam sejala i krompirice ali sam posle toga otisla na operaciju posle koje nisam smela bukvalno da pipnem nista jedno 2-3 meseca pa je to propalo i bas mi je bilo zao. Ali polako nauci se sve vremenom a i najsladje mi je kada odem i biram sama sta hocu da berem i jedem bukvalno odmah onako zdravo 😊
2018 04 19
Ne mogu da nakacim predmete!!!! Sta se desava? Pomoc!?!?
2018 04 19
> *STARS*: > Ne mogu da nakacim predmete!!!! Sta se desava? Pomoc!?!? Uspelaaaaaaa!!! :)
2018 04 20
Devojkeeeeee! Zatvorice nam kafić ako nema prometa! Gde ste svi?
2018 04 20
Hahahaha :) Tu je promet :) Valjda naišlo lepo vreme pa se sedi po baštama i parkovima :)
2018 04 20
U pravu si,ja sedim na poslu,pa mi dosadno,nikako da prodje vreme. :) Uspela sam da nakacim neke oglase,posle opet zabagovalo... Videcemo kakva ce situacija kasnije biti...
2018 04 20
Tu smo kakvo zatvaranje kafica 🤗🤗🤗🤗
2018 04 20
Meni je konacno gotova ova radna nedelja...smisljam sta bi moglo na snizenje da ide ovog vikenda...... ;) :D
2018 04 20
Treba mi pomoc
2018 04 20
Imam dve uplate preko postnet,ali nisam ih podigla,sad mi muz kaze da to mora u roku od 24 sata ili se vraca na racun uplatioca. Trszila sam na njihovom sajtu ,nista o tome nema da je podizanje vremenski ograniceno. Ako neko ima iskustva nek pusti poruku. Poste su krcate,bila penzija,pa... Nije mi hitno bilo,al bas ne bih da izgubim novac :|
2018 04 20
> lokibg: > Meni je konacno gotova ova radna nedelja...smisljam sta bi moglo na snizenje da ide ovog vikenda...... ;) :D Dobra ideja ,:) Ja spremam akciju ;) Samo da ne zabaguje sajt x-)
2018 04 20
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 19