Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⭐CASKANJE⭐

> lokibg: > > *STARS*: > > > lokibg: > > > > Debela_devojka: > > > > Sta kazete na pljuvacinu u temi pored XD sve gori, ludilo mozgs > > > Na koju temu mislis, nidam obratila paznju > > Verovatno ono sa ostecennom torbom > Jao da, sad sam videla.....doduse preletela sam pogledom samo....koliko frke oko 750din! Pfffff........ Daaaa ludilo mozga :D stars nam nesto nije pricljiva danas 8-)
2018 05 25
> Debela_devojka: > > lokibg: > > > *STARS*: > > > > lokibg: > > > > > Debela_devojka: > > > > > Sta kazete na pljuvacinu u temi pored XD sve gori, ludilo mozgs > > > > Na koju temu mislis, nidam obratila paznju > > > Verovatno ono sa ostecennom torbom > > Jao da, sad sam videla.....doduse preletela sam pogledom samo....koliko frke oko 750din! Pfffff........ > Daaaa ludilo mozga :D stars nam nesto nije pricljiva danas 8-) 😂😂😂😂🌼🌼🌼🌼
2018 05 25
Tu sam,pratim vas,nego sam bas umorna,ovih dana. Prodaja ne ide nikako,pa sam smorena😞
2018 05 25
STARS...Kraj meseca.je..svi su se vec istrosili...bice sigurno pomaka oko prvog....Gledam po sebi...malo sam se castila ovog meseca ustvari malo vise sa krpicama...i ovde na mk,sam bacila oko na par stvari...ali moram da se primirim jedno desetak dana pa mogu da krenem u akciju ,:) tj kupovinu....Bice nemoj da brines...i kod mene totalno zatisje
2018 05 25
> *STARS*: > Tu sam,pratim vas,nego sam bas umorna,ovih dana. > Prodaja ne ide nikako,pa sam smorena😞 Probaj neku taktiku, ja neke akcije oglašavam svaki dan i mogu ti reći da pali pomalo
2018 05 25
E, a kod mene u ulici se udaje sutra komšike i već su počei sa veseljem, muzika ubi, a ako zatvorim, pogušićemo se, pakao
2018 05 25
> jelena2606: > STARS...Kraj meseca.je..svi su se vec istrosili...bice sigurno pomaka oko prvog....Gledam po sebi...malo sam se castila ovog meseca ustvari malo vise sa krpicama...i ovde na mk,sam bacila oko na par stvari...ali moram da se primirim jedno desetak dana pa mogu da krenem u akciju ,:) tj kupovinu....Bice nemoj da brines...i kod mene totalno zatisje I ja se iskreno nadam,puno novca i vremena sam ulozila i bilo ekstra krenulo,ja jos srecna,radim nesto u cemu uzivam...sad ispalo vec treca nedelja idem u minus,a samo jedna prodaja ,sitno. Aktivirala sam se i na fejsu,ali i tamo bzv. Svi gledaju,lajkuju,a para nemaaaa😞
2018 05 25
> Debela_devojka: > E, a kod mene u ulici se udaje sutra komšike i već su počei sa veseljem, muzika ubi, a ako zatvorim, pogušićemo se, pakao Sto bih ja sad isla na neku svadbu😁
2018 05 25
> *STARS*: > > Debela_devojka: > > E, a kod mene u ulici se udaje sutra komšike i već su počei sa veseljem, muzika ubi, a ako zatvorim, pogušićemo se, pakao > Sto bih ja sad isla na neku svadbu😁 Joj, mi imamo 3 ovo leto+ naše venčanje, a ja nisam ljubitelj opštenarodnih veselja, a još i kumovi na jednom XD ću odlepim :D
2018 05 25
> *STARS*: > > jelena2606: > > STARS...Kraj meseca.je..svi su se vec istrosili...bice sigurno pomaka oko prvog....Gledam po sebi...malo sam se castila ovog meseca ustvari malo vise sa krpicama...i ovde na mk,sam bacila oko na par stvari...ali moram da se primirim jedno desetak dana pa mogu da krenem u akciju ,:) tj kupovinu....Bice nemoj da brines...i kod mene totalno zatisje > I ja se iskreno nadam,puno novca i vremena sam ulozila i bilo ekstra krenulo,ja jos srecna,radim nesto u cemu uzivam...sad ispalo vec treca nedelja idem u minus,a samo jedna prodaja ,sitno. > Aktivirala sam se i na fejsu,ali i tamo bzv. Svi gledaju,lajkuju,a para nemaaaa😞 Znam...Ja sam pomalo vec digla ruke.....Posto pravo da ti kazem ne mogu ni da udjem u sablon....sta ljudi uopste kupuju i da li kupuju....Meni su Guess nove farmerke stajale 7 meseci i nikome cak nisu bile ni u omiljenom predmetu...nisu uopste demode...da kazes zato ih niko nije hteo....Na kraju imam jednu super osobu koja kupuje kod mene..i imamo slican ukus,vidim po stvarima koje bira,sam joj sama preporucila da ih kupi...i uzela ih je i bila vise nego odusevljena...Ali znaci niko ih nije ni pogledao mesecima???!!!Sve sto sam ja mislila da ce da ode veoma brzo...niko niti pita,niti trazi :/
2018 05 25
> jelena2606: > > *STARS*: > > > jelena2606: > > > STARS...Kraj meseca.je..svi su se vec istrosili...bice sigurno pomaka oko prvog....Gledam po sebi...malo sam se castila ovog meseca ustvari malo vise sa krpicama...i ovde na mk,sam bacila oko na par stvari...ali moram da se primirim jedno desetak dana pa mogu da krenem u akciju ,:) tj kupovinu....Bice nemoj da brines...i kod mene totalno zatisje > > I ja se iskreno nadam,puno novca i vremena sam ulozila i bilo ekstra krenulo,ja jos srecna,radim nesto u cemu uzivam...sad ispalo vec treca nedelja idem u minus,a samo jedna prodaja ,sitno. > > Aktivirala sam se i na fejsu,ali i tamo bzv. Svi gledaju,lajkuju,a para nemaaaa😞 > Znam...Ja sam pomalo vec digla ruke.....Posto pravo da ti kazem ne mogu ni da udjem u sablon....sta ljudi uopste kupuju i da li kupuju....Meni su Guess nove farmerke stajale 7 meseci i nikome cak nisu bile ni u omiljenom predmetu...nisu uopste demode...da kazes zato ih niko nije hteo....Na kraju imam jednu super osobu koja kupuje kod mene..i imamo slican ukus,vidim po stvarima koje bira,sam joj sama preporucila da ih kupi...i uzela ih je i bila vise nego odusevljena...Ali znaci niko ih nije ni pogledao mesecima???!!!Sve sto sam ja mislila da ce da ode veoma brzo...niko niti pita,niti trazi :/ Ja , iskreno, jedva cekam da pocnem da radim na HR sajtu, pricala sam sa drugaricom odande, tamo prodaja mnogoooo vise ide, jer su im SH radnje, bar ono sto sam ja videla, bas bzv. I nadam se da ce se po ovim cenama tamo mnogo bolje prodavati
2018 05 25
> Debela_devojka: > > *STARS*: > > Tu sam,pratim vas,nego sam bas umorna,ovih dana. > > Prodaja ne ide nikako,pa sam smorena😞 > Probaj neku taktiku, ja neke akcije oglašavam svaki dan i mogu ti reći da pali pomalo Na profilu oglasavas ili na rasprodajama?
2018 05 25
Stars, a tebi su stvari top, bas me cudi da je stala prodaja, ali Jelena je u pravu, sad ce prva tura na more, krenuce . A i bile su penzije danas :D cek, da tinejdzerke opeljese babe i dede :D
2018 05 25
Pa da li mozemo da ubacimo stvari na hr sajt....mislim kakva je prica oko transporta?Ja sam tamo videla neke super tasne za sebe...mnogo povoljnije nego ovde na mk....ali sam kapirala da nece da salju ovde..odnosno ne znam kako to funkcionise .
2018 05 25
> jelena2606: > Pa da li mozemo da ubacimo stvari na hr sajt....mislim kakva je prica oko transporta?Ja sam tamo videla neke super tasne za sebe...mnogo povoljnije nego ovde na mk....ali sam kapirala da nece da salju ovde..odnosno ne znam kako to funkcionise . Pa, ja cu kaciti sad kad se preselim, ali cu kaciti i ovde, za clanice iz BGa koje budu htele, slacu busom iz Zadra i nema postarine, samo vozacu 200 linti za kafu XD a ima bus i za Rumu i SM odande, pa cu istu pricu oglasiti na profilu. A koliko znam, ima devojaka iz Hr koje pazare na nasem sajtu. Velika je postarina, 1300 najjeftinija. Pa, ja bas tamo nisam naisla na povoljne cene, retko sta je ispod 30 kn, a to je skoro 500 rsd , a bplje stvari sve poje 100,150 kn i skuplje. Mozda za te neke odredjene koje si uocila je manja cena
2018 05 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 72