Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

Aj da vidimo 😃
2023 11 07
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) >Hvala🙂
2023 11 10
🙂
2023 11 10
💗
2023 11 15
Da li neko mozda zna, zasto bi admini obrisali neke od mojih oglasa? Imala sam jedan na kojem prodajem sako, ali sam u isti oglas na kraju dodala i sliku pantalona koje idu uz njega, uz objasnjenje da bih ako ide kao komplet dala po nizoj ceni. I sad mi tog oglasa nema 😂 Pomislila sam da mozda nije dozvoljeno da se u isti oglas stavlja vise artikala. Takodje, nema ni oglasa koji su bili oznaceni kao “prodato”. Zna li neko mozda zasto se ovo desava?
2023 11 15
Ne može tako. Mora poseban oglas za pantalone, uz opis: “Niža cena uz kupovinu sakoa sa mog profila” U taj oglas stavite cenu koja bi bila ako se uzimaju samo pantalone, ali naglasite koja bi bila cena kompleta. Znači, u tom oglasu da budu samo fotografije pantalona. 😊
2023 11 15
> emilyy: > Ne može tako. Mora poseban oglas za pantalone, uz opis: > “Niža cena uz kupovinu sakoa sa mog profila” > U taj oglas stavite cenu koja bi bila ako se uzimaju samo pantalone, ali naglasite koja bi bila cena kompleta. > Znači, u tom oglasu da budu samo fotografije pantalona. > 😊 Jaooo nisam ja znala uopste za to. Hvalaaa! Nov sam clan, ne znam kako funkcionisu neke stvari 😂💕
2023 11 15
Pitajte slobodno, odgovorićemo, pomoći ćemo.😊🌸
2023 11 15
Da li mogu da zamolim neku od clanica za pomoc!? Nova sam ovde, okacila sam neke stvari ali mi mesecima niko nije poslao ni poruku, osim onih koje sam ja slala kada sam kupovala odredjene artikle. Pa ako bi neka mogla da me uputi sta da uradim sa svojim profilom, da li ljudi misle da je lazan posto nemam pratioce ili sto imam samo jedan lajka. Unapred sam zahvalna svakome ko mi pomogne i izadje u susret sa objasnjenjem Lepo vece zelim svima
2023 11 19
Generalno je stala prodaja, iz raznoraznih razloga, a trenutno i zbog štrajka pošte. Vi prodajete uglavnom skuplje predmete, a ovde ljudi gledaju da prodju što jeftinije. Što se tiče pratilaca, zapratite i Vi neke profile, pa će Vam i oni uzvratiti praćenje. 😊
2023 11 19
Hvala Vam Emilyy
2023 11 20
Pokušaću i ja.
2023 11 21
@Mašana, okreni slike da budu preglednije. ❤
2023 11 24
Istii problem, danima ne mogu da ubacim novu objavu, tj krpicu za prodaju😭😭😭
2023 12 06
Ne mogu da postavim nikako...upomoc 😅
2023 12 16
1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 92